Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

No to sie bardzo ciesze, że ktoś ogląda. :)

No ale ja nie wiem czy jutro będe tu jeszcze zaglądac bo wyjeżdźam na tydzien na nartki. Niestety Junka zostaje w domu z siostrą i raczej nie bede miala przez ten tydzień kontaktu z netem.

Posted

Hehe zdjec jako tako mam mało bo była kijowa pogoda i mój aparat sobie z nią nie radził. :roll: A Junka niestety musiała zostać z siostrą w domu, więc jej zdjeć niestey nie bedzie.

Posted

Miesiąc się przerwy zrobiło, to oglądacze sobie zrobili przerwę ale wracają ;)

[quote name='Junka']KUNG FU SZNAUCER :evil_lol:

To może zrobimy zawody?

Moja walczy w stylu Ko-Ciau bo kot jest jej Sifu :evil_lol:
Tutaj prezentuje opanowanie Ta Ting Bakwa, nawet pod wielokrotnie większym przeciwnikiem z wrażenia uginają się łapy! :lol:
Jak widać przednie łapy markują atak, ale prawa tylna łapa podrywa się już do niespodziewanego kopnięcia z półobrotu! :razz:

Posted

Zdjecie z półobrotem superowe :D :evil_lol:

Na nartkach był fajno :) Pozwiedzałam trochę, pozjeżdżałam też. Pare razy się przewaliła, a jakże :evil_lol: Ale poznałam za o fajnych i przystojnych górali :cool3::lol: Ale i tak najbardziej mi się podobał widok na góry ze stoku w Murzasichle i w Małym Cichym :loveu:

Ja chce tam wracać :placz:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Byłam kiedyś w Murzasichle, super tam jest, zazdroszczę :loveu:
bo ja w tym roku nie śmigałam :-( musiałam udawać, że się uczę :lol:

Ja udawałam w tamtym roku jak mój tata z bratem byli :) Fakt fajnie tam jest, a jakie chłopaki :loveu:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
hihihi :evil_lol: boskie zdjecie :cool3:
oo! spodobal Ci sie jakis? :diabloti::razz::cool3:

No ba nawet czterech :loveu: Ale nie tak szczerze to samo to w jaki sposób oni mówią jest słodkie :) Rozumiałam ich co drugie słowo, ale dało się przeżyć :evil_lol:

Posted

Tak, a oto przechodzimy do następnego punktu programu, jako, że byłam w Tatrach to nie omieszkam wstawić paru zdjęć :)

Piękny widok z Małego Cichego, niestety było już późno i na dodatek pochmurnie dlatego zdjecia wyszły bee..

Tu z moją rodzinką :loveu:

Posted

Ale wredna bym była gdybym nie pokazała mojego pięknego zdjecia w różowych okularach :evil_lol:

I pozowane zdjecie :cool3:

Widok prawie z mojego okna..

Posted

Nawet takie cóś znalazłam :loveu:

A ksiądz mi pozwolil odprawić mszę :diabloti:

:lol:

Hehe a takie fajne sople też znalazlam

I szczyty też dotykałam :lol::evil_lol:

No i to by było na tyle mojego wypadu w góry. Gdyby była ładna pogoda byłoby więcej zdjęć, ale niestety ptrawie ciągle padal deszcz i była mgła, rzadko kiedy można było zobaczyć slońce :placz:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Różowe gogle pierwsza klasa :diabloti:

Hehe wiem :D i do tego mam różową opaseczke :evil_lol: To był mój charakterystyczny znak na stoku :cool3: Moi górole mnie po tym poznawali :lol: Mialam taką fajną akcje, ze jeżdże sobie, a tu mi przed samym nosem zatrzymuje sie koleś i z tekstem: "Ty różowa kolega z pierwszego orczyka Cię szuka" :evil_lol: Jesszcze rozumiem jakbym miała wdzianko różowe, ale to tylko okularki :diabloti:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
ale fajnie tam mialas w górach :cool3: ja tez chce! :razz:
fajne te rószoffe okularki :loveu::cool1:
a jak sie sprawowalas jako ksiadz? :diabloti::evil_lol:

Hehe zarabiście :evil_lol: Tylko jakaś gaździna postukała sie w głowe jak mnie zobaczyła i coś gadała o warszawiakach (nie sposób zrozumiec górolki) :evil_lol: