Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

No ja tez mam dość już tego śniegu. Najlepiej jakby juz świeciło słonko.
Ach wczoraj wytrymowałam Junkę i nawet całkiem dobrze mi to wyszło, ale niestety prawie całą szyję musiałam ciachac nożyczkami bo tam ma zbyt miękki włos i mi strasznie piszczała jak chciałam jej coś wyskubać. No ale grzbiecik poszedł ładnie i sprawnie. No i dzisiaj jak wrócę do domu to zrobie zdjecia i wrzuce, bo wczoraj było już zbyt ciemno i nic nie było by widać. :roll:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skróć tyci przedpiersie i niżej jeszcze troszkę zjedź "firanki", bo nie podkreślają lini. Jeśli pozwolisz, to skopiuję fotkę i zaznaczę kolorem o co mi chodzi;)

Edit: Nie poczekałam na zgodę;)

Posted

Pardom dziekuje za radę, jak wrócę do domu to zastosuje się do wskazówek. Ja zawsze chłone wszystkie rady, szczególnie od specjalistów :cool3:

Posted

Kochani.Dzisiejszego dnia Junka skonczyla 3 latka. Mialy byc niespodzianki wpostaci zdjec i filmikow ale niestety domu padl system i pisze do was z psp.

Posted

Ale by was zanudzic napisze co dzisiaj robilysmy. :) Noto pierwsze co dzisiaj zrobilysmy to poszlysmy rano na frizbowanie. Pozniej do17 panienka byla w domu z mama. noale jak tylko wrocilam dostala ode mnie kosc giganta. Najlepszebylo to, ze nif potrafila sie do tego zabrac i kabinowala z ktorej to strony ma ugryzc. Dosc komicznie to wygladalo.

Wieczorem juz mialysmy troche klikania i musze powiedziec, ze calkiem nam dobze szlo :) No a na sam koniec to byl juz tylko szarpaczek.