Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

cześć !!!!!! wpadlim siem przywitać

Hmm a co po tym można robić?? I gdzie studiowałaś??

Warszawa ;) a co można robić -to co Ci pracodawca,czyli lek wet pozwoli i Cie nauczy -w praktyce, a w teorii bardzo niewiele ;)w necie można znaleźć szczegółowe kompetencje technika.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej wam :) Dzięki za odwiedzinki. No to takie małe sprawozdanko z dzisiejszego dnia. :lol: No a więc zaczne od teho, że pogoda była cuuuuuuudna ale nie mam fot. Z tego wszystkiego nie chciało mi się wyciągać aparatu. :roll: No ale dzisiaj z bratem poszliśmy wrzucać drzewo no i mi się zamaniło, że zrobie przeszkódki dla Junki i tak się zrodzil szatański plan :evil_lol: Pół dnia spędziłam z bratem na piłowaniu i wbijaniu gwoździ ale nie powiem opłacało sie. Tylko mieliśmy kijową pile i jutro na bank będe miała odciski. Łącznie zrobiliśmy 4 stacjonatki wierzcie mi troche pracy przy tym mieliśmy. Mamy jeszcze dwie w przygotowaniu do złożenia ale zaczeło się robić ciemno dlatego dokończymy jutro. Muszę teraz kupić tylko farbe, zeby jako tako wyglądały i dało się je pokazać i zrobie fotki na naszym cód miód torze :multi: Ale to w późniejszym terminie. :diabloti: A jutro zrobie Junce sesyjke na spacerku bo coś czuje, że będzie cudne słońce jutro :lol: Junka bardzo zadowolona z nowego torku i już go przetestowaliśmy :lol: Jestem z niej dumna bo była strasznie nakręcona i nawet nic nie pozwalała ani się żeśmy w niczym nie pomyliły :)

Posted

heh ja bym nie wytrzymała jakby Juna była leniem. Mój poprzedni pies Max (Shih tzu) był takim kanapowcem, że tylko by lezał ale zakrencony tez był i dało sie z nim coś zrobić :D

Posted

Junka napisał(a):
heh ja bym nie wytrzymała jakby Juna była leniem. Mój poprzedni pies Max (Shih tzu) był takim kanapowcem, że tylko by lezał ale zakrencony tez był i dało sie z nim coś zrobić :D
Ale moj to by umial, zeby chcial, ale to taki uparcioch:mad::loveu::evil_lol::evil_lol:

Posted

zdjecia wrzucają sie na kompa zaraz je obrobie i wrzuce na photobucket chwila cierpliwości. Tylko proszę się nie smiać z naszych stacjonatek :oops:

Posted

No i slalomik (strasznie trudno było zrobić zdjecie i ją prowadzić ale nie narzekam)

No i panna czeka na nagródke

No dajesz coś??

Hehe piłeczke :multi: