eria Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 cześć !!!!!! wpadlim siem przywitać Hmm a co po tym można robić?? I gdzie studiowałaś?? Warszawa ;) a co można robić -to co Ci pracodawca,czyli lek wet pozwoli i Cie nauczy -w praktyce, a w teorii bardzo niewiele ;)w necie można znaleźć szczegółowe kompetencje technika. Quote
Junka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 nie dzisiaj była tak fatalna pogoda, że moim aparatem wyszłyby rozmazane plamy :shake: Quote
Junka Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 A co tu u nas tak cicho nikt do na nie zagląda :placz: To my strzelamy focha i idziemy na spacerek. :p Quote
Junka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 hej wam :) Dzięki za odwiedzinki. No to takie małe sprawozdanko z dzisiejszego dnia. :lol: No a więc zaczne od teho, że pogoda była cuuuuuuudna ale nie mam fot. Z tego wszystkiego nie chciało mi się wyciągać aparatu. :roll: No ale dzisiaj z bratem poszliśmy wrzucać drzewo no i mi się zamaniło, że zrobie przeszkódki dla Junki i tak się zrodzil szatański plan :evil_lol: Pół dnia spędziłam z bratem na piłowaniu i wbijaniu gwoździ ale nie powiem opłacało sie. Tylko mieliśmy kijową pile i jutro na bank będe miała odciski. Łącznie zrobiliśmy 4 stacjonatki wierzcie mi troche pracy przy tym mieliśmy. Mamy jeszcze dwie w przygotowaniu do złożenia ale zaczeło się robić ciemno dlatego dokończymy jutro. Muszę teraz kupić tylko farbe, zeby jako tako wyglądały i dało się je pokazać i zrobie fotki na naszym cód miód torze :multi: Ale to w późniejszym terminie. :diabloti: A jutro zrobie Junce sesyjke na spacerku bo coś czuje, że będzie cudne słońce jutro :lol: Junka bardzo zadowolona z nowego torku i już go przetestowaliśmy :lol: Jestem z niej dumna bo była strasznie nakręcona i nawet nic nie pozwalała ani się żeśmy w niczym nie pomyliły :) Quote
Junka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Masz madra psinke Hehe wiem :diabloti: Ale dziekuje. :lol: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Junka napisał(a):Hehe wiem :diabloti: Ale dziekuje. :lol:Moj Bobis to lelak patentowany:diabloti: Quote
Junka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 heh ja bym nie wytrzymała jakby Juna była leniem. Mój poprzedni pies Max (Shih tzu) był takim kanapowcem, że tylko by lezał ale zakrencony tez był i dało sie z nim coś zrobić :D Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Junka napisał(a):heh ja bym nie wytrzymała jakby Juna była leniem. Mój poprzedni pies Max (Shih tzu) był takim kanapowcem, że tylko by lezał ale zakrencony tez był i dało sie z nim coś zrobić :DAle moj to by umial, zeby chcial, ale to taki uparcioch:mad::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Junka napisał(a):takie uparciuchy najgorsze:evil_lol:No wlasnie:shake::shake::shake: Quote
Doginka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Junka']Posty sie poprzesówały :roll: przesuwały:eviltong::diabloti: Dobry wieczór:p Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Doginka napisał(a):przesuwały:eviltong::diabloti: Dobry wieczór:p Ojojoj :oops: Cześć wszystkim z samego rańca :) Quote
Likaa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Mhm czekamy na skaczące fotki Junki :razz: :loveu: Buzki Quote
ewka i haker Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 no czekamy na zjdjecia z hopek nawet nie pomalowanych Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 zdjecia wrzucają sie na kompa zaraz je obrobie i wrzuce na photobucket chwila cierpliwości. Tylko proszę się nie smiać z naszych stacjonatek :oops: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 No to dobra zaczynamy :) Tu się przygotowujemy do startu Tu już biegniemy Potem kładeczka Strefka zaliczona :lol: Quote
ewka i haker Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Junka napisał(a):zdjecia wrzucają sie na kompa zaraz je obrobie i wrzuce na photobucket chwila cierpliwości. Tylko proszę się nie smiać z naszych stacjonatek :oops: dalczego smiac wzne ze sa:lol: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 No i slalomik (strasznie trudno było zrobić zdjecie i ją prowadzić ale nie narzekam) No i panna czeka na nagródke No dajesz coś?? Hehe piłeczke :multi: Quote
Recommended Posts