Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

Ja też musiałam dlugo prosic o Maksa po 2 latach trzeba bylo go uspić, a Juna wypełnila szybko pustkę w domu po nim!

A teraz to tylko jak pójdę na studia:) No słyszałam, że na sggw pozwalaja trzymać psy w akademiku jak się podanie jakieś napisze i pies jest szkolony :diabloti: A jak nie to na stancje :cool1:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Junka napisał(a):
Ja też musiałam dlugo prosic o Maksa po 2 latach trzeba bylo go uspić, a Juna wypełnila szybko pustkę w domu po nim!

A teraz to tylko jak pójdę na studia:) No słyszałam, że na sggw pozwalaja trzymać psy w akademiku jak się podanie jakieś napisze i pies jest szkolony :diabloti: A jak nie to na stancje :cool1:

A jaki kierunek wybierasz?

Posted

Junka napisał(a):
O kolejna, ktora mi tu z borderami :angryy: Elka to myślalam, że na trenigu oczy wydrapie bo ona tez za borderami a ja za aussie! I mamy konflikt :evil_lol: U nas w cavano jest podział: shetlandy, aussie i bordery i każdy trzyma swoją stronę i nie ustępuje. Jak bys nas czasem posluchała...... :diabloti:

To ja jestem offowa bo ja ani szetlandy, ani bordery ani aussie.
Ja propaguję TERIERY :evil_lol: Iha :evil_lol:
A szelciaki to u nas jua jakaś mania.. Ile ich jest? Happy, Kiss, Beza, Ciocia, Crazy, Ares... 6 :crazyeye:

Co do tych roczników to zazdroszcze, Oliwka.. Ty sobie radośnie gimujesz a tu za rok matura :cool1:A ble.

Posted

Bzikowa napisał(a):
To ja jestem offowa bo ja ani szetlandy, ani bordery ani aussie.
Ja propaguję TERIERY :evil_lol: Iha :evil_lol:
A szelciaki to u nas jua jakaś mania.. Ile ich jest? Happy, Kiss, Beza, Ciocia, Crazy, Ares... 6 :crazyeye:

Co do tych roczników to zazdroszcze, Oliwka.. Ty sobie radośnie gimujesz a tu za rok matura :cool1:A ble.

A ja jeśli teriery to tylko westie i walijskie:evil_lol: A tak to bordery, szelciaki no i jeszcze dalmaty:loveu:
W grupie początkującej też jest jeden:evil_lol:

Ja też sobie zazdroszczę:evil_lol::evil_lol:Fajnie być dzieciakiem:evil_lol::evil_lol:

Posted

Chyba chciałaś powiedzieć ''bezstronna'' :eviltong:
Owszem, wiszą mi owczary w sumie , w sensie, są ładne i w ogóle ale ja bym nie mogła mieć takiego psa, ja potrzebuje mieć wyzwania w życiu, a terier to nie jest łatwy pies ;):evil_lol:

Posted

Owczarki są psami stworzonymi do bliskiej współpracy z człowiekiem, mają bardzo silną potrzebę i pasję pracy. Więc na pewno jego szkolenie idzie szybciej. Nie mówię, ze to są psy łatwe, ale mają dużo większe predyspozycje do sportów. A Juna jest psem anielskim !

Posted

O jak miło jak ktos tak o niej mowi :loveu:

Dzisiaj miałam fajną historie. Mianowicie wyszłyśmy na spacer a z daleka leci babka i krzyczy "Jaki śliczny York" No poprostu masakra:shake:
Już enty raz mi się coś takiego przytrafia!!! Czy ona choc trochę jest do yorka podobna?? Czego jak ludzie się nie znaja krzycza odrazu york?? Bo tylko ta rasę znają:evil_lol:

Posted

Pewnie tak ;) Uświadamiaj takich ludzi bo zostaną w błędzie na zawsze.
Bzika często mylą z terierem szkockim. Chociaż 'białym yorkiem' też czasem zostaje:razz:

Posted

Bo ja bardzo rozgadana dziewczyna jestem :diabloti:
Jakie zdjęcia??? Nowe jeszcze nie powstały zobacze moze w archiwum bede miala cos ciekawego ale nie bedzie mi sie chcialo zapewne tego obrabiac:eviltong:

Posted

jak bym umiała wstawic to bym wstawiła ale nie liczcie na to porzucilam wszelka nadzieje po moich próbach wstawienia filmików z treningu!!!