Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
czesć chcemy foty!
a u nas pogoda: raz śnieg raz słońce, i tak co pół godziny ;)

Hehe u nas dokładnie to samo. Poszłam z Junką do lasu po gałązki do wazonu, wychodze świeci slońce, a jak wracałam to już byłam cała mokra tak lało :angryy:

Posted

U nas też śnieg ino trochę niedorobiony jakiś:evil_lol:

Asia zazdroszczę terenow spacerowych... W lesie w poblizu mnie roi się od a)meneli, b)duzych agresorow z durnymi włascicielami... Też bym chciała na takim zadupiu jak Wy mieszkać:diabloti:

Posted

O wypraszam sobie ja nie mieszkam na zadupiu!!!:mad: Mrozy wcale nie są takie małe jak ci się wydaje. A ja mieszkam w centrum Mrozów. Do lasu tez mam niedaleko jakieś 20 minut spacerkiem. no ale u mnie raczej ludzi psów nie wyprowadzają jak juz to kundle biegają. A menelów nie ma bo za zimno ale jak sie zrobi troszke cieplej to sie wyplenia :angryy:

Posted

Ja bym bardzo chciała na takim zadupiu mieszkać, więc go nie obrażam:lol:

Ooo tak, wylegną i zostawią malownicze połacie pustych butelek i innych ciekawych śmieci :angryy:

Posted

Dzięki za życzonka. Foty będą jutro. Dzisiaj juz nie mam poprostu siły na nic. Cały dzień na nogach dopiero co sprzatac skończyłam i śmietanowiec mi sie w lodówce zastyga. :lol: Muszę jeszcze wyjśc z Juną ją troche wyganiać. bo dzisiaj była na dworku z moim bratem i tatą a że strasznie padało to jest umorusana i ją musze wykąpać bo pościel zmieniłam i nie wpuszcze tego brudasa do łóżka.

Posted

sota36 dzięki za życzonka no i nawzajem oczywiść. Je się teraz dorwałam do kompa. Moźna powiedzieć, że już mi się święta zaczeły. No a foty się zgrywają. Ale jest ich bardzo mało bo nie bardzo miałam kiedy robić ;)

Posted

Związku z tym, że Juna wczoraj była kąpana to mam foty czyścioszka :cool1::cool3:

Szczęśliwy brudny pies, a właściwie suka :lol:

Posted

Tu jej troche tylko łeb obciełam no bo się kręciła :oops: Wogóle jej nie mogłam zostawić w bezruchu niestety tak ma po kąpieli jeszcze jak się ją suszarką suszy to już wogóle świra dostaje.:cool3:

Módlmy się o ładną pogode jutro to wezme aparat na spacer.

Posted

śliczne futerko ma Junka, aż chciałoby się dotknąć :loveu:

ale się wszyscy uparli na to przedświąteczne pranie psów :evil_lol:gdzie nie wejdziesz wykąpane psy:evil_lol:

Posted

no ja musiałam ją uprac. Bo była strasznie brudna poźniej jeszcze była na dworku to wyobraź sobie jak wyglądała jak deszcz padał :cool3:

Posted

Najradośniejszych Świąt Wielkanocnych,
najlepszych wypieków,
najkolorowszych pisanek, najsmaczniejszych smakołyków,
najbardziej mokrego Śmigusa Dyngusa
najmniejszej liczby obowiązków oraz
wszystkiego co najlepsze w tym pięknym wiosennym dniu
Ja Tobie ŻYCZĘ
WESOŁEGO ALLELUJA !!

Życzy Dagmara i Lea;)

[SIZE=2](My tutaj pierwszy raz, oczywiście zdjęcia cudne:loveu: a sznupek cud, miód i orzeszki:loveu: i jeszcze te uchole:lol:)

Posted

Ty chyba kobieto psa brudnego nie widziałaś (czyt. mojego:evil_lol:) !
Czytam podpis pod zdjęciem: "Brudny.." - i moja reakcja "że co? jaki znowu brudny?" :-o :eviltong:
W porównaniu z moim burakiem (zwłaszcza dzisiaj na treningu... to błoto mmmm) to masz czyścioszka w domu :lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ty chyba kobieto psa brudnego nie widziałaś (czyt. mojego:evil_lol:) !
Czytam podpis pod zdjęciem: "Brudny.." - i moja reakcja "że co? jaki znowu brudny?" :-o :eviltong:
W porównaniu z moim burakiem (zwłaszcza dzisiaj na treningu... to błoto mmmm) to masz czyścioszka w domu :lol:

Co chcesz miał chłopak mała czarna...mini hihihihihi:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czarną , posklejaną i w ogóle fuj fuj :evil_lol: i co gorsza ja bylam cała w jego brudzie potem :mad:
ludzie się na mnie dziwnie patrzyli w metrze i autobusie, ciekawe dlaczego :hmmmm: