Junka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Juz się o fotki upominacie. Co tak szybko?? ;) Nie wiem narazie pogoda jest brzydka. Quote
Helga&Ares Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 czesć chcemy foty! a u nas pogoda: raz śnieg raz słońce, i tak co pół godziny ;) Quote
Junka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Helga&Ares napisał(a):czesć chcemy foty! a u nas pogoda: raz śnieg raz słońce, i tak co pół godziny ;) Hehe u nas dokładnie to samo. Poszłam z Junką do lasu po gałązki do wazonu, wychodze świeci slońce, a jak wracałam to już byłam cała mokra tak lało :angryy: Quote
sota36 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 U nas wali sniegiem! to chyba boze Narodzenie... Quote
Bzikowa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 U nas też śnieg ino trochę niedorobiony jakiś:evil_lol: Asia zazdroszczę terenow spacerowych... W lesie w poblizu mnie roi się od a)meneli, b)duzych agresorow z durnymi włascicielami... Też bym chciała na takim zadupiu jak Wy mieszkać:diabloti: Quote
Junka Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 O wypraszam sobie ja nie mieszkam na zadupiu!!!:mad: Mrozy wcale nie są takie małe jak ci się wydaje. A ja mieszkam w centrum Mrozów. Do lasu tez mam niedaleko jakieś 20 minut spacerkiem. no ale u mnie raczej ludzi psów nie wyprowadzają jak juz to kundle biegają. A menelów nie ma bo za zimno ale jak sie zrobi troszke cieplej to sie wyplenia :angryy: Quote
Bzikowa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja bym bardzo chciała na takim zadupiu mieszkać, więc go nie obrażam:lol: Ooo tak, wylegną i zostawią malownicze połacie pustych butelek i innych ciekawych śmieci :angryy: Quote
Junka Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Dzięki za życzonka. Foty będą jutro. Dzisiaj juz nie mam poprostu siły na nic. Cały dzień na nogach dopiero co sprzatac skończyłam i śmietanowiec mi sie w lodówce zastyga. :lol: Muszę jeszcze wyjśc z Juną ją troche wyganiać. bo dzisiaj była na dworku z moim bratem i tatą a że strasznie padało to jest umorusana i ją musze wykąpać bo pościel zmieniłam i nie wpuszcze tego brudasa do łóżka. Quote
sota36 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Spokojnych i fajnych Swiat - by w serduchu zawsze wiosna byla! Gutek&Spolka Quote
Junka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 sota36 dzięki za życzonka no i nawzajem oczywiść. Je się teraz dorwałam do kompa. Moźna powiedzieć, że już mi się święta zaczeły. No a foty się zgrywają. Ale jest ich bardzo mało bo nie bardzo miałam kiedy robić ;) Quote
Junka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Związku z tym, że Juna wczoraj była kąpana to mam foty czyścioszka :cool1::cool3: Szczęśliwy brudny pies, a właściwie suka :lol: Quote
Junka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Tu jej troche tylko łeb obciełam no bo się kręciła :oops: Wogóle jej nie mogłam zostawić w bezruchu niestety tak ma po kąpieli jeszcze jak się ją suszarką suszy to już wogóle świra dostaje.:cool3: Módlmy się o ładną pogode jutro to wezme aparat na spacer. Quote
eria Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 śliczne futerko ma Junka, aż chciałoby się dotknąć :loveu: ale się wszyscy uparli na to przedświąteczne pranie psów :evil_lol:gdzie nie wejdziesz wykąpane psy:evil_lol: Quote
Junka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 no ja musiałam ją uprac. Bo była strasznie brudna poźniej jeszcze była na dworku to wyobraź sobie jak wyglądała jak deszcz padał :cool3: Quote
Mudik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Świetnie Junka wygląda,nawet bez głowy:evil_lol::evil_lol: (widzę ją w wyobrażni;)) A jak z twardością? A co do usuwania życzeń tu masz odpowiedz,powinni modzi zmienić tytuł,żeby się w oczy rzucało ,że to o życzeniach świątecznych mowa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108170 Quote
dagusiek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Najradośniejszych Świąt Wielkanocnych, najlepszych wypieków, najkolorowszych pisanek, najsmaczniejszych smakołyków, najbardziej mokrego Śmigusa Dyngusa najmniejszej liczby obowiązków oraz wszystkiego co najlepsze w tym pięknym wiosennym dniu Ja Tobie ŻYCZĘ WESOŁEGO ALLELUJA !! Życzy Dagmara i Lea;) [SIZE=2](My tutaj pierwszy raz, oczywiście zdjęcia cudne:loveu: a sznupek cud, miód i orzeszki:loveu: i jeszcze te uchole:lol:) Quote
Bzikowa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ty chyba kobieto psa brudnego nie widziałaś (czyt. mojego:evil_lol:) ! Czytam podpis pod zdjęciem: "Brudny.." - i moja reakcja "że co? jaki znowu brudny?" :-o :eviltong: W porównaniu z moim burakiem (zwłaszcza dzisiaj na treningu... to błoto mmmm) to masz czyścioszka w domu :lol: Quote
Mudik Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Bzikowa napisał(a):Ty chyba kobieto psa brudnego nie widziałaś (czyt. mojego:evil_lol:) ! Czytam podpis pod zdjęciem: "Brudny.." - i moja reakcja "że co? jaki znowu brudny?" :-o :eviltong: W porównaniu z moim burakiem (zwłaszcza dzisiaj na treningu... to błoto mmmm) to masz czyścioszka w domu :lol: Co chcesz miał chłopak mała czarna...mini hihihihihi:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 czarną , posklejaną i w ogóle fuj fuj :evil_lol: i co gorsza ja bylam cała w jego brudzie potem :mad: ludzie się na mnie dziwnie patrzyli w metrze i autobusie, ciekawe dlaczego :hmmmm: Quote
natija Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 musialo fajnie to wygladac:)wiem jak ja wygladam po mokrym spacerze z Agentem:)wiec moge se wyobrazic:);) Quote
Recommended Posts