Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wszystkim. Fotki będą po południu jak w domu posprzątam. Grr muszę umyć okna i sama w chałupie posprzatać!! :angryy: Mama chora, siostra we Włoszech siedzi a ja biedna musze sama wszystko :shake:

Posted

Junka napisał(a):
Hej wszystkim. Fotki będą po południu jak w domu posprzątam. Grr muszę umyć okna i sama w chałupie posprzatać!! :angryy: Mama chora, siostra we Włoszech siedzi a ja biedna musze sama wszystko :shake:

uuu wspolczuje
mnie tez to kiedys czeka:roll::angryy:

Posted

Uff wreszcie skończyłam i jestem padnięta, dostłownie!! Tak on posprzatał u siebie w pokoju i poleciał na sksy!! Zaraz będze wrzucała zdjęcionka tylko musze ogarnąć dogo :lol:

Posted

Aniu aktualne. Wczoraj wieczorem robione. No zaczyna juz powoli odrastać. Heh ale myślałam, ze zacznie jej odrastac sztywny włos a tu kicha znowu puszek tylko troche tego szorstkiego. No ale jutro zasiegne porady Magdy czy to tak powinno byc czy nie!!

Posted

nom nie az takiej :) Módlmy się o ładną pogode jutro bo zabieram aparat na trening i jak będzie słoneczko to zdjęcia powychodzą ładne :)

Posted

Właśnie wróciłam z Wawki z treningu. No i mam pare fotek niestety nie Junki ale innych piesków. Wybaczcie nie umiem sie roozdwoic i biegac z psica i jednoczesnie robic zdjęć. No ale jest cicha nadzieja, że Junka tez będzie miała fotki bo robił pan Grzegorz no i nasza Mudikowa Magda to może się zalapiemy :)