Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jestem :loveu:
Macie swój tor agility?:multi:
Może i ja stworzę Frani :cool3: Pomyślę nad tym :cool3:
Tylko jak ławeczkę zrobię:mdleje:

MUSISZ ZROBIC DUŻY I STABILNY TOR JA SIE NA TYM ZNAM :D:D:D:D:D:D

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej :) Mamy torek hopecki slalomik i kladeczke(troche niska ale zrobił mi ją mój 10 letni brat) Ale najwazniejsze jest to, że mi nie zeskakuje z niej i ładnie ćwiczy strefy :multi: No jeszcze musimy sobie kupić tunel i torek ja talala bedziemy mieć :)

A co do freezby to faktycznie duze jest ale mamy zamowione małe tylko nie mam kiedy odebrac w Wawie bo to od kolegi :razz:\

Życzę wszystkim miłego dnia :) A teraz laski wybaczcie bo ide do kościółka, a później na basenik sie popluskać :cool3: (ktoś mnie zabije bo znowu opuszcze trening :oops:)

Posted

O cos znalazłam. :multi:

Spruchniały kawałek kory

Tfu jakie niedobre :razz:

Ale to co jeszcze pomemłam.:evil_lol:

O listek się przypałętał.:cool1:

Nie. Kora zdecydowanie lepsza! :cool3:

THE END

Posted

no hej wszystkim. Właśnie siedze na chemii :cool3: No Junka jak najbardziej niuchająca, ale żeby coś znależć to już tego swojego nocha nie używa

Posted

Bzikowa napisał(a):
jak to siedzisz na chemii? :eviltong:

To proste wystarczy wysypać np proszek do prania na podłoge lub krzesło no i usiąść :eviltong::lol::evil_lol:
No można też rozlać jakiś Vanish czy coś ale ja preferuje raczej suche :p

Posted

Hihi u mnie chemia wygląda tak:
Pani przychodzi sobie po około 15 minutach na lekcje, wchodzi do klasy, a że my mamy komputery w sali chemicznej to dzieci mogą sobie posiedzieć na kompach :cool3: pomijając, że jestem w klasie bio-chem to jest git :) To są własnie moje lekcje chemi:angryy:

Posted

Włoż Junkę do koszyczka na wielkanoc, nikt się nie skapnie , ze to pies a nie królik :evil_lol: Chcialabym zobaczyć jak suka obrosła ale nie będzie mi dane być na treningu w niedzielę :mad: Wrrr :angryy:

A na avku Juna wygląda nie dość, ze jak kroliczek to jeszcze jak rudy kroliczek:loveu:

Posted

Rudy królik :mad: To ładnie słoneczko ją oświetlało!! Skrobiecie sobie za tego królika :evil_lol: 0X Hihi jeszcze bym jej wsążeczke założyła i do kościoła zaprowadziła :megagrin: To by się ksiądz zdziwił jakby krolik zaczął szczekać :cool3:

Posted

Junka napisał(a):
:diabloti::mad: Każdy myśli, zę to królik to pzrez te jej urocze uszyska :):loveu: W których jestem najbardziej zakochana :)

ale mi tez sie to podoba:loveu:
moj haker tez takie ma:loveu:

Posted

Junka napisał(a):
no hej wszystkim. Właśnie siedze na chemii :cool3: No Junka jak najbardziej niuchająca, ale żeby coś znależć to już tego swojego nocha nie używa

ja na chemi ciężko pracuję, przerabiam arkusze maturalne, albo się papram w odczynnikach po łokcie a Ty na kompie?:mad:

Więcej fotek, więcej fotek!

Posted

Spokojnie ja już z chemi wystawioną ocene mam a mature zdaje z biologi i maty rozszerzone oba przedmioty :diabloti: :cool3:

Dzisiaj sie zbulwersowałam, a to wszystko, że mnie dzisiaj mój wielebny ksiadz wkurzył na religi :angryy: poprostu myslałam, że wyjde z siebie i stane obok! :stormy-sad:
Ksiadz: Wyjaśnijcie dzieci co to znaczy alfa i omega
Ja: dla mnie to są konty w trójkącie :cool3:
Ksiadz. Ty tempaku, jak juz to sa oznaczenia, a tak wogóle to spojrzyj w lusterko wyglądasz jak nietoperz!! :-o
Myślałam, że padne aż mnie zatkało i nie wiedziałam co mam mu odpowiedzieć. Ale sie wreszcie pozbierałam do kupy i powiedziałam mu co o nim myśle. :motz:

Debil do kwadratu!!! I jak tu chodzić do kościoła jak taki dupek mnie obraża!?!