Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bzikowa']Chyba już ustaliliśmy jaki gatunek reprezantuje Junka? :diabloti: Królika i ja tej wersji będę się trzymać:diabloti:[/quote]

Anka ja Ci wpiernicze jak cię spotkam. Magdzie też!!! :mad::evil::x:snipersm::2gunfire:
Nie wiedziałam, że w agility to tez króliki przyjmują!!! To moja Juna od dzis zapoczątkowuje nową rasę Królikus Sznaucerus Pospolitus :-P:megagrin:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Junka']A kto na treningu o króliczku wspominał?? :razz::mad:[/quote]
Oj to było na treningu a nie teraz czepiasz się,dobra spadam bo od 2 godzin nie moge sie oderwać od kompa a psy juz szaleja.Bo chca wyjść:-D

Posted

Na jedno wychodzi. Ja tez spadam się uczyc bo tylko czatuje przy tym kompie.
Ach chcialam sie pochwalić, że Junka wreszcie zajazyła, że ma tyłek i ładnie wchodzi mi tyłem po schodach lub na jakies wyższe coś. np. na pudło po butach takie wysokie :multi: Kliker czyni cuda. Szybko wszystko łapie. No i nauczyła się przymykać drzwi jak ją o to poprosze :lol:

Dobra to ja spadam. dobranoc ludziska :lol:;)

Posted

Hehe fajna nazwa :D Wpisze jej do książeczki ciekawe co by na to wet powiedział :cool1:

A ja wreszcie wróciłam do domu po ciężkiej pracy umysłowej w szkole :cool3:

Posted

Do mińska Mazowieckiego?
A co ty tam robisz i dla czego masz tam szkołe (o ile dobrze zrozumiałam)
No i w jakie dni bo czasami ja tam jeżdże ale smutno mi samej :]

Posted

Hehe dzięki za wyjaśnienie Aniu :) Fakt ja mam dość daleko do wawy ale co mi tam nie przeszkadza mi to jakoś. tylko strasznie długo później się z treningu wraca :-( A ja chodze do Mińska do szkoły i jestem tam prawie codziennnie :) No dzisiaj sobie wagaruje i zostałam w domu :evil_lol:

Posted

To naprawde dużo :) A pogoda poprostu jest do kitu. Raz pada śnieg raz deszcze a nawet słońce zaświeci!! :angryy: Ja chce ładną pogode na święta :p

Posted

[quote name='Junka']Ostatnio mnie na cavano upomnieli, że Joszka!! To już nie wiem. :shake:

Narada wojenna?? Nastepnym razem sobie barwy wojenne namaluje na twarzy :evil_lol:[/QUOTE]

odpowiedź Przewodniczki - na moje pytanie czy imię Jaszka coś znaczy, bo szukałam w słowniku
[QUOTE]Ale już wyprowadzam Cię z frustracji: J[B]a[/B]szka jest skrótem od Jarosława lub Jakuba (w j/polskim Jarek odnosi się wyłącznie do Jarosława, natomiast w rosyjskim Jaszką może być też Jakub = "Jakow")
Podsumowując - Jaszka = Jarek , Jaszka = Kuba.[/QUOTE]

Posted

Hejka wszystkim z wieczorka. :lol: My z Junką byłysmy na spacerku akurat wtedy gdy swieciło słoneczko na szczęście. Teraz sucz sobie chrapie na łóżku po małej sesyjce wszystkiego co umiemy i kilku nowych rzeczy :) Mam nadzieje, ze w święta będzie ładna pogoda :mad:

Posted

[quote name='WŁADCZYNI']odpowiedź Przewodniczki - na moje pytanie czy imię Jaszka coś znaczy, bo szukałam w słowniku[/quote]

Hehe dzięki Asiu :) Teraz już będe wiedział i nikt się ze mną nie będzie kłócił o imie :) A swoją drogą kiedy ty na treningu się pojawisz :mad: Czy pożeracz psów jeszcze nie może szaleć??