Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej właśnie wróciłam ze spaceru z Junką tak mnie wymęczyła przez te pół godziny, że nadal dochodze do siebie :cool3: Wariatka dzisiaj szalała i ganiała za patykami :) A jak mi ładnie ćwiczyła :lol:

Posted

Hej wszystkim. Dzisiaj z miałam troszkę wiecej czasu i wyszłyśmy sobie z Junką na dworek bo było tak ładnie i cieplutko :) Strasznie mi ładnie pracowała- szkoda tylko, ze jak nikogo nie ma :angryy: Ładnie łapie rolerki, ale nici z normalnego złapania freezby w locie wogóle nie czai o co chodzi- no chyba, ze ja coś źle robie, pewnie tak. Muszę zasięgnąć rady specjalisty ale najpierw trzeba zainwestowac w nowy talerz bo ten głupia połamała.

Jutro jak będzie ładna pogoda i wróce mam nadzieje dość wcześnie z fakultetów to nakręce filmik jak moje małe głupie ugania się za zucaną jej trawą. Świetnie to wygląda jak wyskakuje w góre, żeby złapać źdźbła trawy :cool3: Zresztą jak pogoda da to zrobie filmik-obiecuje :lol:

Wreszcie zaczeła jej sierść powoli odrastać. Juź nie jest taka łysa, ale za to strasznie szorstka :evil_lol: I mama powiedziała, ze więcej nie da jej tak zrobić!! :mad: Ale to i tak ja ją strzyge :cool3: więc nie ma nic do gadania :evil_lol:

Posted

teraz to siedzę nad zadaniami z maty :angryy: ach jaka ja głupia byłam, zachciało mi się mature z maty zdawac :diabloti:

Naprawde teraz nie mam weny na robienie zdjęć :oops:

Posted

heh zaczyna sie robić taka szorstka, że ja z łóxka w nocy wyganiam bo sie o mnie ociera i nie moge spac :razz: :diabloti:

Byłam i oglądałam :D

Posted

heh zaczyna sie robić taka szorstka, że ja z łóxka w nocy wyganiam bo sie o mnie ociera i nie moge spac :razz: :diabloti:

Byłam i oglądałam :D

Posted

hej wszytskim z rana :) Niestety ja spać nie mogłam. Juna hmm jakby to ladnie ując obrzygała mi calą pościel :angryy: nie wiem co jej sie stalo ale mniemam, że wczoraj na wieczór za dużo się najadła i to dlatego. teraz sobie grzecznie lezy i wypoczywa. Chyba wie, że jestem na nią zła bo schodzi mi zdrogi. ale to nie jej wina, że wymiotowała. Ale przez nią się nie wyspałam :placz:

Posted

hej wszytskim :lol: Dzisiaj jak wróciłam do domu i weszłam do swojego pokoju przeżyłam szok. Pokój był w takim stanie jakby przeszło po nim tornado :angryy: Zostawiłam chusteczki na szafce kolo łóżka a Juna powycierała sobie nosek :cool3: Wiedzialam, ze cos zrobila bo sie nie przyszla przywitac, tylko odrazu uciekała do siebie. A to głupol :cool1:

Dzisiaj wybralam sie z nia na dwór i pozucałam psicy dysk. Ale ładnie rolerki łapała :multi: Mam nadzieje, że jutro będzie ładna pogoda :lol:

A teraz głupek maltretuje miśka :evil_lol: i znowu mu się wgryza w .... :cool3:

Posted

tak napewno :lol: Tylko szkoda, że złużyła na to calye pudełko husteczek. Dopiero co rozpakowanych :mad: Dobrze, że nie tkneła mojego zeszytu, który leżal obok chusteczek :razz:

Posted

Junka napisał(a):
tak napewno :lol: Tylko szkoda, że złużyła na to calye pudełko husteczek. Dopiero co rozpakowanych :mad: Dobrze, że nie tkneła mojego zeszytu, który leżal obok chusteczek :razz:

całe:crazyeye:to musiała być wyjątkowo wredna baba:evil_lol:

Posted

heheh dziewczynkę nosek zaswędzial i musiała :evil_lol: a od czego to był zeszyt? :evil_lol: bo jak jakiś niefajny przedmiot to szkoda że nie rozwaliła:evil_lol: