Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bina66']dzieki za wyrozumialosc. podziwiam Dirki jest cudowna, moze moja taka bedzie?[/quote]

Dziękuję za kompement dla mojej cudaczki :loveu: A Ty też masz pieprzaczkę?? A już nie jest cudowna?? Może się pochwalisz??

[LEFT][quote name='bina66']czytalam, ze Fiona zginela tragiczne, wiesz cos wiecej o tym psie? pozdrawiam[/quote][/LEFT]

Masz na myśli Fionę z hod. Adekatos? Nic nie wiedziałam że zginęła :shake:

Posted

strasznie smutno, bo Figa tez nie zyje od 26 maja, nie dalismy rady jej uratowac, zrobilismy wszystko, kroplowki 4 dziennie, transfuzja krwi i bardzo duzzzooo lez:(

Posted

[quote name='anetta']
Też byłabym za linką :roll:

Piękne zdjęcia z suczami :loveu: Nie wiem które wybrać :roll::evil_lol:

A widoczki, mmmmmmmmmmmmmmmm :loveu: Dobrze że zrobiłaś zooma na Kopiec Kościuszki bo szuuukałam goooo :evil_lol:
Piękne łąki :placz:[/quote]

Obawiam się że sama linka to za mało :roll: Dirki jest cwana. Jak jest blisko i nie ma nic ciekaweg to wraca w mig. reaguje na komendy i na kliker. Nawet jak jest coś ciekawego to ją odwołam. Ale czasem nie i nie ma zmiłuj :mad: Chyba potrzeba systematyczności i dłuuugich porządnych ćwiczeń, a u mnie z tym kiepsko. Ale może się zapiszemy do szkoły na PT żeby miała jakieś zajęcia rozwojowe. Z pewnością nie zaszkodzi :cool3:
A widoczki robiłam specjalnie dla Ciebie :cool1:

[quote name='madziamn']Witam psice i cioteczki. Dirki szalona po sznaucerowemu jest a to rzeczywiście moze czasem o zawał przyprawic:angryy:. Weszko zdjecia są świetne trochę zaległości miałam ale wszystkie obejrzałam i bardzo mi się podobają. Głaskanko dla suczek. A jak samopoczucie baBUNI?[/quote]

Witaj [B]madziamn :p [/B]Cieszę się że się podobają fotki. baBUNIA mi tu jęczy bo już chce kolację i ogólnie jakos daje radę twardzielka :loveu:

Posted

[quote name='bina66']chce wiedziec, czy to byla siostra mojej Figi[/quote]

[quote name='bina66']strasznie smutno, bo Figa tez nie zyje od 26 maja, nie dalismy rady jej uratowac, zrobilismy wszystko, kroplowki 4 dziennie, transfuzja krwi i bardzo duzzzooo lez:([/quote]

Przykro mi bardzo :-( Znam to... :shake:
Ale dalej nie wiem czy o Fionie z hod. Adekatos piszesz? Twoja też była z tej hodowli?
Masz teraz kolejną? Pieprzaczkę?

Posted

Nie słyszałam nic o tej sprawie :( Bardzo przykro :(
A jaka nowa? Może napiszesz coś więcej i prześlesz zdjęcia? I skąd jesteś? Przepraszam za ciekawość ale ja jestem strasznie zakręcona na pieprzaki i to taka życzliwa ciekawość z głębi serca :)

Posted

[quote name='madziamn']jeśli chodzi o moją Fionke to ona była czarno-srebrna miała 5 lat i była miniaturką.[/quote]

Chodzi o olbrzymkę która też miała na imię Fiona.
A jak Ty się trzymasz kochana po tej tragedii? Doszłaś choć trochę do siebie? Przepraszam że pytam, jeśli nie chcesz nie pisz. Zrozumiem.

Posted

Wróciłam z urlopu i czytam te horrory! Weszko, ja bym chyba zeszła z nerwów. Dlatego swojej "typowej sznaucerki" nie spuszczam jej w mieście ze smyczy. Bo zna wszystkie komendy, ale i tak robi swoje. Motory i ptaki sprawiają, że Amiga głuchnie kompletnie!

No i ze wstydem składam baaaaardzo spóźnione, ale baaaaaardzo serdeczne życzenia imieninowe:Rose::Rose::calus::calus:

Posted

Uhuhu ale musialam zaleglosci nadrobic :crazyeye:

fotki rozbawionych dziewczyn SUUUUUUUPER - fajne wesolki :loveu:

ale z Dirki niezly numer :mad::mad::mad:, oby juz wiecej nie robila sobie takich wycieczek!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Niestety nie można nigdy mieć 100% zaufania do psa. Ale też nie można się dać zwariować - jeden taki numer jeszcze o niczym nie świadczy, zresztą ja myślę że ona by wróciła gdyby nie została tam złapana. Generalnie nie jest psem uciekinierem i nigdy jeszcze nie zwiała - ot czasem gdzieś się zaszyje na parę minut ale zawsze zachwycona wraca i zawsze jest za to nagradzana. Tyle tylko że nie powinna tego robić i trzymać się blisko jak reszta stadka. Ale co poradzić jak taki wolny duch...? Może gdybym więcej ćwiczyła to by było lepiej ale brak czasu, zapału, przy większej ilości psów to zawsze trudniej zwłaszcza jak jest róznica wieku i temperamentów.

Bardzo dziękuję za życzenia cioteczko :)

Posted

A to pieprzaczek od bina66 - proszę o więcej info!!! - może być na maila albo PW jeśli tu nie chcesz :)

:loveu::loveu::loveu:

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img120.imageshack.us/img120/8712/05072008865lc1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Uhuhu ale musialam zaleglosci nadrobic :crazyeye:

fotki rozbawionych dziewczyn SUUUUUUUPER - fajne wesolki :loveu:

ale z Dirki niezly numer :mad::mad::mad:, oby juz wiecej nie robila sobie takich wycieczek!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Noo zaległości pewnie były bo galeria dość żywotna a Ciebie dawno nie było :cool1:
Też mam nadzieję że to był wyczyn pierwszy i ostatni :mad:

Posted

[quote name='weszka']Noo zaległości pewnie były bo galeria dość żywotna a Ciebie dawno nie było :cool1:
Też mam nadzieję że to był wyczyn pierwszy i ostatni :mad:[/quote]

nio w zasadzie jak Bangitka tak mi poleciala to nigdzie nie wchodzilam, ale juz jest super, to nadrabiam zaleglosci :loveu: