Tekla64 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 no to ty sie bedziesz cieszyc zdjeciami aleskow a ja bede polowac na zdjecia prosiakow hihihi bo to jakos tak w jednym czasie powinno sie udac u nas ochlodzenie i od wczoraj deszcz jesli i u was sie ochlodzilo to dobrze dla mamusi, czego wam zycze bo upaly az takie jak ostatni nie za fajne sa Quote
wilczy zew Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 To hurtowe gratki!! Dobrze,że zakreśliłaś aleska na tym USG :) To czekam na pierwsze foty maluszków. Quote
anetta Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Gratuluję :multi: To teraz czekać małe małe szczyle. Quote
AMIGA Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Wpadłam tu z nadzieją, ze może już są nowe wieści. A tu ciiisza. Ale ta cisza tez może cos oznaczać :-) Przy okazji zaproszę Wszystkich na bazarro mające oddłużyć psiaki Karusip i Jagienki. Długi w hotelu i u wetów urosły już do granic możliwości, więc każda złotóweczka jest cenna. (Mam nadzieję, że Weszka mnie nie obtańuje za ten "wtręt") [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244877-Kask-odkurzacz-samochodowy-i-wiele-różności-na-psy-Karusip-i-jagienki-do-21VII-br[/URL] Quote
Saththa Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Coś się dzieciaki na świat nie pchają;) Ani szczeniaków ani prosiaków :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 przynajmniej mnie daj chwile coby odsapnela , malo mi tego przychowku ? Quote
Saththa Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Tekla64']przynajmniej mnie daj chwile coby odsapnela , malo mi tego przychowku ?[/QUOTE] I tam :) Nie Dramatyzuj :) Quote
weszka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Dzieciaki pomału zaczynają jednak planować desant ;) Także jesteśmy już w gotowości. Amiga nie pogonię, a wręcz przeciwnie. Zaraz idę zajrzeć oczywiście ;) Quote
malawaszka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ojjj to zaciskam :kciuki: gładkiego i szybkiego porodu i ZDROWYCH DZIECIACZKÓW :loveu: Quote
Saththa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='weszka']Dzieciaki pomału zaczynają jednak planować desant ;) Także jesteśmy już w gotowości. Amiga nie pogonię, a wręcz przeciwnie. Zaraz idę zajrzeć oczywiście ;)[/QUOTE] Oooooo kurde kurde :) [quote name='malawaszka']ojjj to zaciskam :kciuki: gładkiego i szybkiego porodu i ZDROWYCH DZIECIACZKÓW :loveu:[/QUOTE] jako i ja też:) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 I my zaciskamy z wujkiem Bazylem i ciotkami Bianą i Happy :) Quote
Tekla64 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 no to juz masz teraz z gorki , bo jak sie zacznie to jedno za drugim bedzie hihihi powodzenia, trzymam kciuki Quote
Margi Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Trzymamy kciuki :kciuki: i czekamy na dzieciaczki. Quote
Margi Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Będziemy trzymać nawet do rana jak będzie trzeba.:kciuki: Quote
weszka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 A no pewnie jak znam życie będzie w nocy tej albo kolejnej bo przecież nie można jak porządna suka szybko i za dnia sprawy załatwić :mad: Quote
Margi Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Większość psich lub kocich dam zabiera się do rodzenia w nocy,więc pewnie i Vesperka. Quote
weszka Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Ano tak to już jest. I z tego co widzę to plan jest że gniazdo będzie mościć na moim łóżku :roll: Ale niestety mój plan jest inny i nie dam się namówić na zmianę. Quote
Saththa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='weszka']A no pewnie jak znam życie będzie w nocy tej albo kolejnej bo przecież nie można jak porządna suka szybko i za dnia sprawy załatwić :mad:[/QUOTE] no porządna suka :diabloti: Quote
Tekla64 Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 no czasem one maja troszku inne plany jak my ale ze w nocy by chciala obdarzyc cie przychowkiem to stanowi ze porzadna suka,raczje te inne robia to wdzien Quote
Recommended Posts