Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

no to ty sie bedziesz cieszyc zdjeciami aleskow a ja bede polowac na zdjecia prosiakow hihihi
bo to jakos tak w jednym czasie powinno sie udac
u nas ochlodzenie i od wczoraj deszcz jesli i u was sie ochlodzilo to dobrze dla mamusi, czego wam zycze bo upaly az takie jak ostatni nie za fajne sa

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wpadłam tu z nadzieją, ze może już są nowe wieści. A tu ciiisza. Ale ta cisza tez może cos oznaczać :-)
Przy okazji zaproszę Wszystkich na bazarro mające oddłużyć psiaki Karusip i Jagienki. Długi w hotelu i u wetów urosły już do granic możliwości, więc każda złotóweczka jest cenna. (Mam nadzieję, że Weszka mnie nie obtańuje za ten "wtręt")
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244877-Kask-odkurzacz-samochodowy-i-wiele-różności-na-psy-Karusip-i-jagienki-do-21VII-br[/URL]

Posted

Dzieciaki pomału zaczynają jednak planować desant ;) Także jesteśmy już w gotowości.
Amiga nie pogonię, a wręcz przeciwnie. Zaraz idę zajrzeć oczywiście ;)

Posted

[quote name='weszka']Dzieciaki pomału zaczynają jednak planować desant ;) Także jesteśmy już w gotowości.
Amiga nie pogonię, a wręcz przeciwnie. Zaraz idę zajrzeć oczywiście ;)[/QUOTE]

Oooooo kurde kurde :)
[quote name='malawaszka']ojjj to zaciskam :kciuki: gładkiego i szybkiego porodu i ZDROWYCH DZIECIACZKÓW :loveu:[/QUOTE]

jako i ja też:)

Posted

Ano tak to już jest.
I z tego co widzę to plan jest że gniazdo będzie mościć na moim łóżku :roll: Ale niestety mój plan jest inny i nie dam się namówić na zmianę.

Posted

[quote name='weszka']A no pewnie jak znam życie będzie w nocy tej albo kolejnej bo przecież nie można jak porządna suka szybko i za dnia sprawy załatwić :mad:[/QUOTE]

no porządna suka :diabloti: