Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa napisał(a):
Olo ma przepiękne srebrzyste wybarwienie :loveu:

E nie jeszcze nie ma jak należy ale jest na dobrej drodze ;)

Doginka napisał(a):
Dla mnie cała trójka super:loveu:

Dla mnie też ;)

To jeszcze filmik już z innej bajki ;)
[video=youtube;mvQyMXO5qlI]http://www.youtube.com/watch?v=mvQyMXO5qlI&list=UU7dVopNVA_2M66XtZqQ_Ilw&index=1&feature=plcp[/video]

Posted

malawaszka napisał(a):
cudna ta bajka :loveu:

Miłość międzygatunkowa :loveu:

anetta napisał(a):
Ooo, urocze! Totek pielęgniarz :loveu:

Czy Olkowi wybarwi się mordka? Mam nadzieję że nie :evil_lol::eviltong:

Musi dbać o swoje duże dziewczyny ;) One jakby co robią za ochronę hihi Takie mają wzajemne usługi.
Trochę się wybarwi, pewnie zjaśnieją mu wąsy i cała może się przesiać ale ciemna maska mu zostanie i bardzo dobrze bo tak powinno być.

ariss napisał(a):
o już widzę!ale Totek kochany!

To dobrze że ci się naprawiło. Robotne kocisko ;)

Patik napisał(a):
Jakie te koty pożyteczne, macie kąpiel z głowy na jakiś czas :) :P

Prawda ;)

Saththa napisał(a):

Z Vesperką rzeczywiście duża różnica bo z Dirki już aż takiej nie ma.
Spacer super fajny :)

Posted

jaaa zimowe pieprzaki sa cudne , zdjecia piekne , pokazujace psy jak sa najszczesliwsze
Totek.... no to jest wlasnie kot zyjacy z psami

dobrze ze w nic nie przywalilas biorac bokeim zakret i oby tak zostalo bo po co niepotrzebne stresy

mnie dzis moj samochod odmowill wspolpracy hihihi

Posted

Miło, że pieprzaste się podobają :)
Magda bardzo się cieszę że na zakręcie byłam sama i w nic nie przydzwoniłam typu latarnia, drzewo albo mur - bo to miałam do wyboru ;) Prędkość wprawdzie miałam zawrotną bo ze 20 km/h ale zawsze by się coś wgięło a całkiem mi to niepotrzebne.

Dostałam dzisiaj wiadomość od Bajuszki, że jest cudowna, bardzo pojętna, radosna, kochana i uwielbia zimno i zimę :) Cudnie przeczytać takie wieści.
Wczoraj miałam też godzinną rozmowę z pańcią Marzyciela - ten to ma jak królewicz, rozbestwiony dziecior hihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
fajnie miec takie wiesci o swoich dieckach

Jeszcze jak :)

wilczy zew napisał(a):
Dobre wieści o Aleskach,super zabawy. Jeszcze nie widziałam kota wylizującego psa,fajniusi Totek

Bo Totek jest ciekawym okazem ;)

Doginka napisał(a):
Ja to bym chętnie Totka przed wystawą wypożyczyła do wymycia moich kundli:roflt:

hehehe no nie wiem czy by podołał ;)

Posted

Pojechałam dziś z Dirki do naszych wetów bo coś jej urosło na szyi, a że powiększało się to wolałam sprawdzić co to. Po badaniu okazało się że wygląda jak brodawczak, a że rośnie i jest w miejscu obroży to lepiej umówić się na usunięcie. Ale w sumie po co się umawiać i denerwować jak można podjąć szybką męską decyzję i zrobić to z marszu :razz:. I tak Dirulek dostał 2 zastrzyki i pan doktor sprawnym ruchem wyciął paskudztwo. Zostały założone 3 szwy i po sprawie. Diruś grzeczny, stał jak wmurowany, ani się nie szarpnęła, ani nic :loveu: Okazało się że syfek był tylko kaszakiem więc tym lepiej. Teraz zamiast obroży będzie paradować suczydło w szelkach, a za 2 tyg. ściągniemy szwy i będzie ok. Oby teraz się nie zapaprało albo nie zaczął ktoś tym interesować - Vesper ma wielkie zacięcie pielęgniarskie :roll: