weszka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 mamusia z syneckiem obydwoje stoją jak dwie pokraki :D I tyle mam. A dzisiaj znów słoneczko - jakby nie mogło być tak wczoraj, złośliwość. Quote
Justa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Olo ma przepiękne srebrzyste wybarwienie :loveu: Quote
weszka Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Justa napisał(a):Olo ma przepiękne srebrzyste wybarwienie :loveu: E nie jeszcze nie ma jak należy ale jest na dobrej drodze ;) Doginka napisał(a):Dla mnie cała trójka super:loveu: Dla mnie też ;) To jeszcze filmik już z innej bajki ;) [video=youtube;mvQyMXO5qlI]http://www.youtube.com/watch?v=mvQyMXO5qlI&list=UU7dVopNVA_2M66XtZqQ_Ilw&index=1&feature=plcp[/video] Quote
anetta Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ooo, urocze! Totek pielęgniarz :loveu: Czy Olkowi wybarwi się mordka? Mam nadzieję że nie :evil_lol::eviltong: Quote
Patik Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jakie te koty pożyteczne, macie kąpiel z głowy na jakiś czas :) :P Quote
Saththa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-niVTUGtroP8/Ty0ltJTLlrI/AAAAAAAAJjE/-MFSpeWgCz4/s640/DSC_0209.JPG ale róznica w kolorze pycholca :lol::) Ale fajny spacer ;) Quote
weszka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 malawaszka napisał(a):cudna ta bajka :loveu: Miłość międzygatunkowa :loveu: anetta napisał(a):Ooo, urocze! Totek pielęgniarz :loveu: Czy Olkowi wybarwi się mordka? Mam nadzieję że nie :evil_lol::eviltong: Musi dbać o swoje duże dziewczyny ;) One jakby co robią za ochronę hihi Takie mają wzajemne usługi. Trochę się wybarwi, pewnie zjaśnieją mu wąsy i cała może się przesiać ale ciemna maska mu zostanie i bardzo dobrze bo tak powinno być. ariss napisał(a):o już widzę!ale Totek kochany! To dobrze że ci się naprawiło. Robotne kocisko ;) Patik napisał(a):Jakie te koty pożyteczne, macie kąpiel z głowy na jakiś czas :) :P Prawda ;) Saththa napisał(a):https://lh5.googleusercontent.com/-niVTUGtroP8/Ty0ltJTLlrI/AAAAAAAAJjE/-MFSpeWgCz4/s640/DSC_0209.JPG ale róznica w kolorze pycholca :lol::) Ale fajny spacer ;) Z Vesperką rzeczywiście duża różnica bo z Dirki już aż takiej nie ma. Spacer super fajny :) Quote
#Etna# Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-k3ni3zaqUz0/Ty0mGqV2DOI/AAAAAAAAJms/zeOx3VZondg/s640/DSC_0252.JPG przepiękne foto rodzinne:loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-BiImaE4h2jk/Ty0mDaM5PKI/AAAAAAAAJmI/gALef3Rn47E/s640/DSC_0247.JPG bardzo mi się podoba ta jego ciemna maska:cool3: Quote
Tekla64 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jaaa zimowe pieprzaki sa cudne , zdjecia piekne , pokazujace psy jak sa najszczesliwsze Totek.... no to jest wlasnie kot zyjacy z psami dobrze ze w nic nie przywalilas biorac bokeim zakret i oby tak zostalo bo po co niepotrzebne stresy mnie dzis moj samochod odmowill wspolpracy hihihi Quote
weszka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Miło, że pieprzaste się podobają :) Magda bardzo się cieszę że na zakręcie byłam sama i w nic nie przydzwoniłam typu latarnia, drzewo albo mur - bo to miałam do wyboru ;) Prędkość wprawdzie miałam zawrotną bo ze 20 km/h ale zawsze by się coś wgięło a całkiem mi to niepotrzebne. Dostałam dzisiaj wiadomość od Bajuszki, że jest cudowna, bardzo pojętna, radosna, kochana i uwielbia zimno i zimę :) Cudnie przeczytać takie wieści. Wczoraj miałam też godzinną rozmowę z pańcią Marzyciela - ten to ma jak królewicz, rozbestwiony dziecior hihi Quote
Tekla64 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 fajnie miec takie wiesci o swoich dieckach Quote
wilczy zew Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dobre wieści o Aleskach,super zabawy. Jeszcze nie widziałam kota wylizującego psa,fajniusi Totek Quote
Doginka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ja to bym chętnie Totka przed wystawą wypożyczyła do wymycia moich kundli:roflt: Quote
weszka Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Tekla64 napisał(a):fajnie miec takie wiesci o swoich dieckach Jeszcze jak :) wilczy zew napisał(a):Dobre wieści o Aleskach,super zabawy. Jeszcze nie widziałam kota wylizującego psa,fajniusi Totek Bo Totek jest ciekawym okazem ;) Doginka napisał(a):Ja to bym chętnie Totka przed wystawą wypożyczyła do wymycia moich kundli:roflt: hehehe no nie wiem czy by podołał ;) Quote
weszka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Pojechałam dziś z Dirki do naszych wetów bo coś jej urosło na szyi, a że powiększało się to wolałam sprawdzić co to. Po badaniu okazało się że wygląda jak brodawczak, a że rośnie i jest w miejscu obroży to lepiej umówić się na usunięcie. Ale w sumie po co się umawiać i denerwować jak można podjąć szybką męską decyzję i zrobić to z marszu :razz:. I tak Dirulek dostał 2 zastrzyki i pan doktor sprawnym ruchem wyciął paskudztwo. Zostały założone 3 szwy i po sprawie. Diruś grzeczny, stał jak wmurowany, ani się nie szarpnęła, ani nic :loveu: Okazało się że syfek był tylko kaszakiem więc tym lepiej. Teraz zamiast obroży będzie paradować suczydło w szelkach, a za 2 tyg. ściągniemy szwy i będzie ok. Oby teraz się nie zapaprało albo nie zaczął ktoś tym interesować - Vesper ma wielkie zacięcie pielęgniarskie :roll: Quote
Fides79 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 no to sobie zafundowałyście wzajemne atrakcje, dobrze, że wszystko poszło ładnie i sprawnie i że okazało sie niegroźne :p trzymam kciuki za ładne gojenie ;) Quote
weszka Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 To tak w ramach, że dobrze jak nie za dobrze ;) A i kciuki nie zaszkodzą ;) Quote
Justa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Haha podziwiam za takie sprawne podejmowanie decyzji ;) Niech się szybko goi ! Quote
malawaszka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 no i super - macie po stresie! za gojenie :kciuki: Quote
zerduszko Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Ale akcja :) Szybkiego powrotu do formy! Quote
Recommended Posts