Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaa jakie one już duże!!!! a gdzie ustawiane foty????

Najpierw musimy się ogarnąć z fryzurami, a później będą poważne ustawiane foty ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Masz jeszcze 2 maluchy... trochę duże :eviltong: Dają pewnie popalić :diabloti:

Ano mam. Czasem dają popalić ale ogólnie nie jest źle, a poza tym są tak słodkie że to wszystko załatwia ;)

Posted

Marzyciel (Keep Dreamin') i Bajkowa (Fairy Beauty). Ogromne to nie są ;) choć wszyscy łapią się za głowę jak mówię, że mają 3 mies. hihi Ważą ok. 14,5 kg i sięgają tak pod kolano.

Posted

jaaaa ale fajowy mieliscie spacer , zarypiscie z taka ferajna no nie?
one sa przepiekne maluchy jak maluchi ale w calosci sie naprawde cudnie prazentuja nawet brudne bo dyc szczescie na tym polega coby byly zadowolone a upapranie sie tez o tym swiadczy

Posted

Tekla masz rację zarypista jest taka banda :)
Odpowiadając na pytania to owe dwa pieski-aleski ;) póki co nie mają się gdzie wybrać bo nikt sensowny się po nie zgłosił. Marzyciel jest tylko w wystawowe ręce, a Bajkowa miała tyyyle perspektyw i na koniec została na lodzie. Więc szukamy i czekamy na TE domy :)
Tak, eria Bajkowa zaczęła już zmieniać zęby to i uszy zatańczyły ;) Walczymy z nimi ;)

Dzisiaj mam 2 filmiki z baraszkowania na łączce

[video=youtube;qmTRg9T1lw0]http://www.youtube.com/watch?v=qmTRg9T1lw0[/video]

[video=youtube;fyfXcWf8InY]http://www.youtube.com/watch?v=fyfXcWf8InY[/video]

Posted

popatrz a moje zadne nigdy nie zalsania swojej dziury hihihi

maluchy okupuja starsze pokolenie hihihi piekne sa
jejku jak one naprawde szybko urosly i cwaniaki sa jak sie patrzy hihihi

Posted

Ano fajne są :)
Kurde wściekła jestem bo chciałam jechać na klubówkę i zabrać maluchy w klasie baby, a nie mam jak :( tzn. nie mam pomocy, a sama się w podróż z taką banda nie wyprawię.

Posted

weszka napisał(a):
Ano fajne są :)
Kurde wściekła jestem bo chciałam jechać na klubówkę i zabrać maluchy w klasie baby, a nie mam jak :( tzn. nie mam pomocy, a sama się w podróż z taką banda nie wyprawię.

:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='jambi']ale czekaj, problemem jest dojazd z nimi? czy juz na wystawie?

zdjęcia bombowe, maluchy cudowne, ale za to: https://lh5.googleusercontent.com/-V2azpMuItFw/Tm-bUKM1XRI/AAAAAAAAIZw/TEKqZ3DDHLE/16.JPG to Wam sie lanie nalezy... pies sie topi, a te stoja na brzegu i zdjęcia robią... :roll:

Dojazd, no i powrót. Na wystawie to sobie damy radę z pomocą zaprzyjaźnionych cioć i wujków ;)
Hahaha no nie wygląda najlepiej na tej focie ale jakoś się wyzbierała bidula ;) Ja fot nie robiłam :D

[quote name='wilczy zew']Nie możności wyprawy pspółczówaaaam
maluchy niesamowite;Marzyciel

Dla chcącego nic trudnego i może jeszcze się uda to jakoś zorganizować.
Oj tak Marzyciel jest rewelacyjny. A w dodatku jest genialnym psem stróżująco-obrończym :)

Posted

weszka napisał(a):
Ja fot nie robiłam :D

no tak, rozumiem, Ty pewnie stałaś na brzegu całkowicie unieruchomiona narastająca paniką i lękiem o swojego pieska, a to tylko ariss, ze stoickim spokojem i uśmiechem na ustach sięgnąwszy po aparat cykała foty... normalnie to widze.... :evil_lol: