Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Kciuki się przydadzą! Zwłaszcza na pierwszej wystawie - klubowej - mamy konkurencję w liczbie 5 sztuk, a to rzadkość! Dziewczynki będą musiały powalczyć no i przyjdzie im tez konkurować ze sobą. Na drugiej wystawie jesteśmy już same - wewnętrzna konkurencja tylko. Wyjazd zapowiada się fajnie towarzysko więc jak tylko pogoda dopisze, a prognozy mówią że ma być ładnie to pewnie i zdjęcia się pojawią :)
Fides z Kakadu to jest cyrk ;) już od jakiegoś czasu. Dziękuję za donos hehe

Dziś po pracy czeka mnie pakowanie wszystkich gratów, pranie suk i ostatnie szlify więc już nie wpadnę więc do napisania po!

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ahedok napisał(a):
do Wroca się wybieracie może?

W tym roku nie.

Sukcesów wystawowych tym razem brak. Vesper w obydwa dni tylko b. dobre, Dirki na klubowej doskonała i CAC, a na drugi dzień też b. dobra. Była zmęczona upałem, całym dniem czekania i nie pokazała się jak nalezy ale jednak b. dobra to lekka przesada. No tak bywa w tym biznesie ;)
Za to towarzysko-turystycznie wyjazd super i to ważniejsze :) Od razu uprzedzam, że zapomniałam apartu ale powinno być kilka spacerowych zdjęć od ariss. W tym będą premierowe zdjęcia Dirki pływającej i aportującej patole ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
o jaaaaaa jak mogłaś zapomnieć aparatu???? :mdleje:

Nawet jakbym nie zapomniała to nie wiem czy bym zrobiła jakiekolwiek foty ;) na wystawie nie było melodii, a po czasu hihi

Posted

weszka napisał(a):
W tym roku nie.

Za to towarzysko-turystycznie wyjazd super i to ważniejsze :)

oj tak, to był fajny wyjazd, a miejsce noclegu świetne!

eria napisał(a):
znając Ariss wydzieli dwie fotki i będzie trzeba się tym zadowolić :D

:angryy: no nie wiem czy teraz te 2 dam:eviltong:

Posted

Przeżyć bez zdjęć pewnie można ale co to za życie by było ;)

fot. by ariss :loveu:
relaks po wystawie pierwszego dnia czyli to co sznaucery lubią najbardziej :loveu:

Dirki i Kaiross :loveu:

Dirki która nie pływa i nie aportuje :crazyeye::loveu::multi:

Posted

się ogarnę będzie więcej;) a co do pływania i aportowania to średniaki mają dobry wpływ a najlepsze to, że wcale nie trzeba było jej namawiać:loveu: popatrzyła, wskoczyła, przyniosła i to nie raz:loveu: i widać jak wielką frajdę przy tym miała :multi: z resztą jak my wszyscy:lol:

Posted

ariss napisał(a):
się ogarnę będzie więcej;) a co do pływania i aportowania to średniaki mają dobry wpływ a najlepsze to, że wcale nie trzeba było jej namawiać:loveu: popatrzyła, wskoczyła, przyniosła i to nie raz:loveu: i widać jak wielką frajdę przy tym miała :multi: z resztą jak my wszyscy:lol:

I tak się szybko ogarnęłaś że już tyle fotek jest :) Rzeczywiście potęga sfory średniaczej zrobiła swoje i Dirki przez nikogo nie zachęcana sama wkręciła się w zabawę ku mojemu mega zaskoczeniu :) i radości wszystkich zgromadzonych.

malawaszka napisał(a):
rewelacyjne fotki :loveu:

Oj tak :)

Posted

weszka napisał(a):
Na mokro wydaje się ciemniejsza ;) ale rzeczywiście ma teraz trochę inny kolor niż miewała. Zrobiła się bardziej stalowa :)

heh, czyli dobrze mi się wydawało, że jest ciemniejsza od mojego niby czarnego :lol:

Posted

ahedok napisał(a):
heh, czyli dobrze mi się wydawało, że jest ciemniejsza od mojego niby czarnego :lol:

Nie no bez przesady! Ciemniejsza z pewnością nie jest. Na zdjęciach są czarne średniaki i jest różnica ;)

Posted

weszka napisał(a):
Nie no bez przesady! Ciemniejsza z pewnością nie jest. Na zdjęciach są czarne średniaki i jest różnica ;)

to był przytyk do mojego siwego kundla, nie broń boże do Dirki ;)