weszka Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Kciuki się przydadzą! Zwłaszcza na pierwszej wystawie - klubowej - mamy konkurencję w liczbie 5 sztuk, a to rzadkość! Dziewczynki będą musiały powalczyć no i przyjdzie im tez konkurować ze sobą. Na drugiej wystawie jesteśmy już same - wewnętrzna konkurencja tylko. Wyjazd zapowiada się fajnie towarzysko więc jak tylko pogoda dopisze, a prognozy mówią że ma być ładnie to pewnie i zdjęcia się pojawią :) Fides z Kakadu to jest cyrk ;) już od jakiegoś czasu. Dziękuję za donos hehe Dziś po pracy czeka mnie pakowanie wszystkich gratów, pranie suk i ostatnie szlify więc już nie wpadnę więc do napisania po! Quote
ahedok Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ależ Kłopot dokazuje :lol: powodzenia na wystawie :) do Wroca się wybieracie może? Quote
weszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 ahedok napisał(a):do Wroca się wybieracie może? W tym roku nie. Sukcesów wystawowych tym razem brak. Vesper w obydwa dni tylko b. dobre, Dirki na klubowej doskonała i CAC, a na drugi dzień też b. dobra. Była zmęczona upałem, całym dniem czekania i nie pokazała się jak nalezy ale jednak b. dobra to lekka przesada. No tak bywa w tym biznesie ;) Za to towarzysko-turystycznie wyjazd super i to ważniejsze :) Od razu uprzedzam, że zapomniałam apartu ale powinno być kilka spacerowych zdjęć od ariss. W tym będą premierowe zdjęcia Dirki pływającej i aportującej patole ;) Quote
eria Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 znając Ariss wydzieli dwie fotki i będzie trzeba się tym zadowolić :D Quote
weszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Za to te wydzielone dwie będą mistrzowskie ;) Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 o jaaaaaa jak mogłaś zapomnieć aparatu???? :mdleje: Quote
weszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 malawaszka napisał(a):o jaaaaaa jak mogłaś zapomnieć aparatu???? :mdleje: Nawet jakbym nie zapomniała to nie wiem czy bym zrobiła jakiekolwiek foty ;) na wystawie nie było melodii, a po czasu hihi Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 wilczy zew napisał(a):Jakoś przeżyjemy brak zdjęć. A gdzieżby tam ;) Co Ty gadasz :lol: Quote
ariss Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 weszka napisał(a):W tym roku nie. Za to towarzysko-turystycznie wyjazd super i to ważniejsze :) oj tak, to był fajny wyjazd, a miejsce noclegu świetne! eria napisał(a):znając Ariss wydzieli dwie fotki i będzie trzeba się tym zadowolić :D :angryy: no nie wiem czy teraz te 2 dam:eviltong: Quote
wilczy zew Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No nie bądź taka jak Twojego Ojca dzieci ;) Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 wilczy zew napisał(a):No nie bądź taka jak Twojego Ojca dzieci ;) Hę? :hmmmm: jakos nie ogarnełam :) Quote
weszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Przeżyć bez zdjęć pewnie można ale co to za życie by było ;) fot. by ariss :loveu: relaks po wystawie pierwszego dnia czyli to co sznaucery lubią najbardziej :loveu: Dirki i Kaiross :loveu: Dirki która nie pływa i nie aportuje :crazyeye::loveu::multi: Quote
ariss Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 się ogarnę będzie więcej;) a co do pływania i aportowania to średniaki mają dobry wpływ a najlepsze to, że wcale nie trzeba było jej namawiać:loveu: popatrzyła, wskoczyła, przyniosła i to nie raz:loveu: i widać jak wielką frajdę przy tym miała :multi: z resztą jak my wszyscy:lol: Quote
weszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 ariss napisał(a):się ogarnę będzie więcej;) a co do pływania i aportowania to średniaki mają dobry wpływ a najlepsze to, że wcale nie trzeba było jej namawiać:loveu: popatrzyła, wskoczyła, przyniosła i to nie raz:loveu: i widać jak wielką frajdę przy tym miała :multi: z resztą jak my wszyscy:lol: I tak się szybko ogarnęłaś że już tyle fotek jest :) Rzeczywiście potęga sfory średniaczej zrobiła swoje i Dirki przez nikogo nie zachęcana sama wkręciła się w zabawę ku mojemu mega zaskoczeniu :) i radości wszystkich zgromadzonych. malawaszka napisał(a):rewelacyjne fotki :loveu: Oj tak :) Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 cudo zdjęcia ;) ze pokomentowałam na FB już;) Quote
ahedok Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 też widziałam na fb, cudo foty ale Dirki jakoś tak pociemniała, czy mnie zmęczone oczy mylą? Quote
weszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Na mokro wydaje się ciemniejsza ;) ale rzeczywiście ma teraz trochę inny kolor niż miewała. Zrobiła się bardziej stalowa :) Quote
ahedok Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 weszka napisał(a):Na mokro wydaje się ciemniejsza ;) ale rzeczywiście ma teraz trochę inny kolor niż miewała. Zrobiła się bardziej stalowa :) heh, czyli dobrze mi się wydawało, że jest ciemniejsza od mojego niby czarnego :lol: Quote
weszka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 ahedok napisał(a):heh, czyli dobrze mi się wydawało, że jest ciemniejsza od mojego niby czarnego :lol: Nie no bez przesady! Ciemniejsza z pewnością nie jest. Na zdjęciach są czarne średniaki i jest różnica ;) Quote
ahedok Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 weszka napisał(a):Nie no bez przesady! Ciemniejsza z pewnością nie jest. Na zdjęciach są czarne średniaki i jest różnica ;) to był przytyk do mojego siwego kundla, nie broń boże do Dirki ;) Quote
Fides79 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 no relaks po wystawowy pierwsza klasa:lol: a Dirki pewnie nie chciała być gorsza od reszty i postanowila się przyłączyć do kąpieli i aportowania ;) Quote
Recommended Posts