Tekla64 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 eehh no nadchodzi i taki czas ale slonce piekna panienka z niej i naprawde taka juz dorosla ciesz sie a nie smuc na razie reszte i tak masz hihihi na glowie !!!! bedzie dobrze!!!! Quote
weszka Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Cieszę, cieszę, ale... no trudne to jest wydać takie swoje małe psie ciałko co się wychowało od małego robaczka. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jaka ona jest duża niesamowicie , a dopiero co taki osesek na moim pulpicie się wylegiwał . Bardzo się cieszę że ma super ludzi i siostrę, z która już łapa w łapę siedzą :) Quote
Culineo Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 czyli niby różowa a taki diabołek :loveu: ale to musi być super uczucie od małego z taki dzidziusiami, być jak się rodzą i patrzeć jak uszęśliwiają nowych właścicieli :) ale też trochę smutno jak odjeżdzają :( są + i - :) Quote
M@d Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Chyba nie mógłbym być hodowca ... Wszystkie bym chciał zatrzymać :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 a jak fajnie jest jak sie takie urodzi i zostaje i rosnie na oczach dojrzewa i staje sie kopia [prawie] matki i z takimi dwoma sie zas potem chodzi dumnym i strasznie zadowolonym ale to moze kiedys u Weszki tez bedzie czego jej z calego serca zycze Quote
jambi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='klaudusia0219']czyli niby różowa a taki diabołek :loveu: [/QUOTE] a co w tym dziwnego? niejaką Dode kojarzysz? :evil_lol: [quote name='weszka']Vicky i dzieciarnia [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-nRjka31cOaU/TklAZUvyj8I/AAAAAAAAIOw/rV2s3WXXTnk/DSC_0286.JPG[/IMG] [/QUOTE] hahaha a Vicky nie była lekko przerażona atakiem małych klonów? :) i czy Vicky nie jest może spokrewniona z Twoimi suczydłami? [quote name='eria']Na pistacjowego przystojniaka nie ma jeszcze idealnego domku ?[/QUOTE] jeden chyba jest... w Rudzie Śląskiej :diabloti: Quote
jambi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='M@d']Chyba nie mógłbym być hodowca ... Wszystkie bym chciał zatrzymać :evil_lol:[/QUOTE] takoz i ja Panie, takoż i ja :evil_lol: Quote
weszka Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='malawaszka']ale slicznotka :loveu:[/QUOTE] Nie zaprzeczę :) [quote name='Rudzia-Bianca']Jaka ona jest duża niesamowicie , a dopiero co taki osesek na moim pulpicie się wylegiwał . Bardzo się cieszę że ma super ludzi i siostrę, z która już łapa w łapę siedzą :)[/QUOTE] Prawda, że już taka z niej mała psia dama :) [quote name='klaudusia0219']czyli niby różowa a taki diabołek :loveu: ale to musi być super uczucie od małego z taki dzidziusiami, być jak się rodzą i patrzeć jak uszęśliwiają nowych właścicieli :) ale też trochę smutno jak odjeżdzają :( są + i - :)[/QUOTE] Jak wszystkiego ;) Ogólnie jest to niesamowita przyjemność i satysfakcja, to równoważy wszystkie trudy związane z wychowaniem maluchów i sprowadzeniem ich na świat. [quote name='M@d']Chyba nie mógłbym być hodowca ... Wszystkie bym chciał zatrzymać :evil_lol:[/QUOTE] Pokusa jest żeby choć jedno zostawić ale brutalna rzeczywistość sprowadza na ziemię. Gdybym nie mieszkała w mieszkaniu to bym nie miała tego ogranicznika :( [quote name='Tekla64']a jak fajnie jest jak sie takie urodzi i zostaje i rosnie na oczach dojrzewa i staje sie kopia [prawie] matki i z takimi dwoma sie zas potem chodzi dumnym i strasznie zadowolonym ale to moze kiedys u Weszki tez bedzie czego jej z calego serca zycze[/QUOTE] Tak juz było, jak została z nami Sympa i jestem pewna, że jeszcze tak będzie. [quote name='jambi']a co w tym dziwnego? niejaką Dode kojarzysz? :evil_lol: hahaha a Vicky nie była lekko przerażona atakiem małych klonów? :) [COLOR=green][B]Troszkę czasem już ich nie ogarniała :D[/B][/COLOR] i czy Vicky nie jest może spokrewniona z Twoimi suczydłami? [B][COLOR=#008000]No proszę a skąd Ty taka oblatana ;) Vicky jest z francuskiej hodowli ale jej matka pochodzi z tej hod. co moje suki. Jej ojciec jest dziadkiem Dirki, i mają tam też jeszcze parę wspólnych psów w rodowodach.[/COLOR][/B] jeden chyba jest... w Rudzie Śląskiej :diabloti: [COLOR=green][B]To też prawda ale eria ma serce do czarnucha. [/B][/COLOR] [/QUOTE] [quote name='jambi']takoz i ja Panie, takoż i ja :evil_lol:[/QUOTE] Tak się nie da i od początku to wiadomo. Choć znajomi mojego szwagra kiedyś zostawili cały miot wyżłów węgierskich bo nie byli w stanie ich oddać nikomu. No ale to jest bezsensu z punktu widzenia hodowlanego. Trzeba zachować proporcje serca i rozumu. Quote
jambi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ech, no ja mam skłonności do bezsensu, więc jako hodowca odpadam ;) a nie oblatana, tak mi jakoś... intuicyjnie wyjszło :lol: Quote
eria Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 dokładnie, ja czekam na swojego wymarzonego czarnucha a pojawiło się małe maleńkie światełko w tunelu, ale ciiiiiii ;) Quote
jambi Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='eria']dokładnie, ja czekam na swojego wymarzonego czarnucha a pojawiło się małe maleńkie światełko w tunelu, ale ciiiiiii ;)[/QUOTE] a wiesz co Ci powiem? ...... zazdroszczę kochana... zazdroszczę.... Quote
Culineo Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='jambi']a co w tym dziwnego? niejaką Dode kojarzysz? :evil_lol[/QUOTE] a kojarze, kojarzę :evil_lol: w sumie racja.. :D [quote name='weszka'] Jak wszystkiego ;) Ogólnie jest to niesamowita przyjemność i satysfakcja, to równoważy wszystkie trudy związane z wychowaniem maluchów i sprowadzeniem ich na świat.[/QUOTE] pewnie super przeżycie :) a najlepiej właśnie jak taki jeden zostaje w poblizu :) a Dirki nie zauważyła braku małej czy mocno przeżywała? :) Quote
weszka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='eria']dokładnie, ja czekam na swojego wymarzonego czarnucha a pojawiło się małe maleńkie światełko w tunelu, ale ciiiiiii ;)[/QUOTE] Ooooooooo!!!!!!!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='eria']dokładnie, ja czekam na swojego wymarzonego czarnucha a pojawiło się małe maleńkie światełko w tunelu, ale ciiiiiii ;)[/QUOTE] Och niech to światełko stanie się wielkim światłem , życzę Ci takiego czarnulka z całego serca i siedzę ciiiiii:) Weszko jakieś wieści z Chorwacji ? Dojechali szczęśliwie , jak Różyczka zniosła podróż ? Quote
weszka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Tak, dojechali szczęśliwie. Różydełko było całą drogę idealne :) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='weszka']Tak, dojechali szczęśliwie. Różydełko było całą drogę idealne :)[/QUOTE] Śliczności grzeczniutkie :) Quote
jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='weszka']Tak, dojechali szczęśliwie. Różydełko było całą drogę idealne :)[/QUOTE] to super! :) .... ciekawe kiedy ochłonie po podróży i różki pokaże :megagrin: ... a właściwie kolce... wszak, nie ma róży bez kolców :diabloti: Quote
Saththa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='weszka']Tak, dojechali szczęśliwie. [B]Różydełko było całą drogę idealne [/B]:)[/QUOTE] Dziwne :lol: Quote
weszka Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Hahaha dobre z tymi kolcami ;) Nie dziwne tylko dziewczynka mądra i wie kiedy można być "kolczastą" a kiedy trzeba być grzeczniutką :) Quote
Tekla64 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 i bardzo slusznie dziewcze do zycia podchodzi hihihi niech jej tam rozowo bedzie Quote
weszka Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Różydełko spisuje się doskonale, są nią zachwyceni :) Już nie mogę się doczekać na zdjęcia z nowego domu. Na początku tygodnia w dorosły świat wyjedzie kolejny maluch - Silver Moonlight - bezogonek, zwany roboczo Kłopotem albo ostatnio też Reksiem ;) No i w przyszłym tygodniu zaczniemy już wszyscy wychodzić na spacerki to dopiero będzie cyrk! Quote
Tekla64 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 oj bedzie zrob to zdejecie grupowe na smyczkach i w obrozkach poki ich jeszcze troche jest!!!!! bardzo prosze !!!!! postaraj sie Quote
jambi Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 wszyscy to znaczy ile? ... pogubiłam sie... Quote
Recommended Posts