weszka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Doginko jest to jakaś metoda ;) Ale to miłe patrzeć później jak psiaki rosną i cieszą swoich ludzi. Trzeba tylko te nowe domy dobrze wybrać żeby mieć kontakt i możliwość oglądania swoich dzieciaków choćby na zdjęciach. Quote
ariss Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 ale miałaś świetny pomysł z tym zestawem wyjściowym dla szczeniaków:loveu: Quote
weszka Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Owszem świetny ;) i śliczny :) Po wystawie w Velkej Idzie napisałam że mam foto-niespodziankę i zeszło mi trochę żeby ja pokazać. Z serii "mistrzowie drugiego planu" :D plan ogólny - konkurs MP, Velka Ida i detal - pan w namiocie jest na kilku zdjęciach, prawie nieruchomy i dość chyba zadowolony z siebie Quote
malawaszka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 aahaha jemu tam chyba jakaś pani masażyk robi bo dłonie widać :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 to sie nzawywa relakcik ptrzed wejściem na ring :lol: Quote
Fides79 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 http://img84.imageshack.us/img84/1540/dsc0104ge.jpg ha ha no miszczu pierwsza klasa, dumny i blady, i wygląda jakby Ci w obiektyw patrzył :lol::lol: Quote
weszka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Dobry masażyk nie jest zły ;) I jak widać każde miejsce dobre na nieco przyjemności :D A ja mam trochę fotek szczeniaków zrobionych przez Kija :) Quote
weszka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 była przymiarka wyprawek :) gmatwanina i śpimy Quote
weszka Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 malawaszka napisał(a):ale duże już :mdleje: Sporawe :) Waga od 7,1 kg do 7,7 kg :) Quote
zerduszko Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 weszka napisał(a):Sporawe :) Waga od 7,1 kg do 7,7 kg :) To więcej niż Mario :lol: Hahaha, piękne są :) Quote
wilczy zew Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 śliczności ale niezłe zamieszanie musi być jak tak wszystkie szaleją po mieszkaniu Quote
Tekla64 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 no psy jak sie patrzy !!!! cudne sa i ta gromada na bidna stara sunke pewnie juz deczko zmeczona ta cala wrzawa hihihi Quote
Culineo Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ale ich ! huhuh a jakie wielgachne ! :loveu: Quote
Rumi. Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 jejku ale wielgachne i przypominają mi się jakie były jeszcze te 7 tygodni temu... wielka zmiana, małe giganty :D piękne są :loveu: Quote
jambi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 no dobra, to ja wpadłam na te zbiorowe foty w wyprawkowych wyprawkach, gdzie są? :evil_lol: Quote
Doginka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='weszka']Sporawe :) Waga od 7,1 kg do 7,7 kg :) O ja Cieeeeeee, Lotos waży dokładnie 7.7 kg:lol: Świetna jest ta fota:loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-aW9vBvk1rTI/TjxaQiUpAMI/AAAAAAAAINg/pdhJHvF5hzE/DSCF1219.JPG Quote
weszka Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Tekla64 napisał(a):no psy jak sie patrzy !!!! cudne sa i ta gromada na bidna stara sunke pewnie juz deczko zmeczona ta cala wrzawa hihihi Ta gromada to męczy Vesper! Tylko ona ma do nich cierpliwość i wielką przyjemność sprawia jej zabawa i zajmowanie się czeredą. Dirki pobawi się od czasu do czasu ale na jej zasadach, a tak to warczy i zwiewa przed nimi ;) jambi napisał(a):no dobra, to ja wpadłam na te zbiorowe foty w wyprawkowych wyprawkach, gdzie są? :evil_lol: Nigdzie :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Culineo Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Vesperka kochana cioteczka :D a mamusia ma dosyć :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 mamusi sie nie dziwie i ciotce tyz nie hihihi ale te zdjecia w pelnej krasie maluchow wyprawionych to tyz oczekuje po cichutku bo napewno byloby przepiekne Quote
Doginka Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Ja się nie dziwię, że mamusia ma dosyć, bo one już takie wielkie są:loveu: Quote
weszka Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Wielkie i pomysłowe :) oto co da się zrobić w 30 min, 5 szczeniaków i kilka gazet ;) a takie to jest męczące ;) - po ciężkiej pracy pieski padły (a ja wzięłam się za sprzątanie hehe) Quote
Recommended Posts