Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihihi :) Niestety dzisiaj pada równiutko więc poprawki ze zdjęć nie będzie. Ale od soboty Furla przychodzi do mnie na 2 tyg. przechowania więc będę się na niej wyżywać fotograficznie i nie tylko :):):)

Posted

Ano ta sama ;) Dzieciaki szybko rosną.
Masz rację, ma fajne kąty i jeszcze kilka ładnych miejsc na niej też dostrzegam - a ja to dość czepiliwa jestem i widzę na psach głównie wady - więc powinna z niej wyrosnąć ładna sznaucerzyca :)

Posted

Justa napisał(a):
Tylko ogon ma taki śmieszny długaśny ! Dłuższy niż u Twoich suk ;)

Dłuższy i inaczej go nosi. Poza tym teraz ma na krótko obciachany to też inne wrażenie robi ;)

ariss napisał(a):
Furla nam pięknieje w oczach:loveu:

a po fotach widać, że towarzystwo było przeszczęśliwe:loveu:

I oby tylko piękniała ;)
Oj tak były przeszczęśliwe, nie mówiąc o tym jak śmierdziały mułem, a na koniec spaceru Vesper skosztowała jeszcze koopę :/

Rudzia-Bianca napisał(a):
Heheh fajne szczurzyki :)

Prosto na wystawę ;)

Posted

weszka napisał(a):
Dłuższy i inaczej go nosi. Poza tym teraz ma na krótko obciachany to też inne wrażenie robi ;)

Zważając na mój fetysz ogonów.. Nie nosi go aż tak strasznie (choć szabelki są najlepsze :loveu:) - najgorzej to jak 3 razy zwinięty - szczególnie u średniaków się to spotyka..
Ogólnie olbrzymy całkiem fajnie noszą te ogony ;)
A że na krótko cięty.. Chyba nawet tak jest lepiej ;)

Posted

Może dzisiaj uda mi się coś napisać bo wczoraj dogo mnie pokonało :angryy: A chciałam wstawić zabawowy filmik :) Dirki przeżywa kolejne dzieciństwo, po wirtualnym porodzie tylko szaleństwa jej w głowie. Zaczepia Vesper w domu, szaleje z psami na spacerach. Wcześniej nie mogła biegać bo by się szczeniaki potłukły :lol::evil_lol:

[video=youtube;PdjruYPJlVc]http://www.youtube.com/watch?v=PdjruYPJlVc[/video]

Posted

[quote name='malawaszka']ale Furla ma jęzor :mdleje: :lol: świetne takie trzy duże sucze - ehhh ja tez się doczekam - na pewno - chociaz jednego prawdziwego psa :lol:[/QUOTE]

Jęzor dość pokaźny to prawda ;) nie wiem jak się w paszczy takie coś zwija hehehe
Dzisiaj jeden z psich sąsiadów widząc mnie z tą sforą stwierdził że to niezłe wyzwanie wyjść z takim zestawem.

[quote name='goldenka']Piękności poprostu :)[/QUOTE]

Piękności dziękują za komplement :)

Posted

Z tą grzecznością olbrzymek to bym się aż tak nie rozpędzała ;) Zwłaszcza Furla dopiero rozpoczyna edukację bo jest nieco opóźniona w tym zakresie. W sam raz wakacyjny pobyt u cioci przeznaczy na nadgonienie materiału ;)

Posted

Oczywiście że Dirulek :loveu: zasługuje! Dostanie z kolejną dostawą ;) bo nie wiem czy mam jej zafundować taką samą jak ma Vesper czy jakiś inny wzór :roll: za duży wybór :evil_lol::eviltong:

A ja dzisiejszy dzień zaczęłam od jazdy prawie na sygnale do weta, zaraz po porannym spacerze, który też był dziś wcześniej bo Furli się nudziło ;) Otóż Vesper spuchła górna warga i to tak, że szok :crazyeye::shake: Nie chciała nic jeść, ocierała się o różne przedmioty i ogólnie była dziwna. No więc w samochód i do kliniki dyżurnej. Najprawdopodobniej coś ją ukąsiło choć śladu ukąszenia nie znaleziono. Dostała zastrzyk z szybko działającego sterydu, wapno no i jest lepiej. Ufff.... :multi: