Od-Nowa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 jak miło widzieć takie rodzinne zdjęcia :-) Kijuś już kawał chłopa!! czas tak szybko leci... Fulraczek będzie super zsocjalizowanym suczydełkiem :-) (a Twoja siostra ma boski płaszczyk :-) ) Quote
Justa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Furla jest taka.. duża już, ale jednocześnie taka kochana kulka do czochrania :loveu: Ciekawa jestem co sie nam ukaże, jak zdejmiesz z niej to futro ! Quote
weszka Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='anetta']Obejrzałam i przeczytałam relację z Crufts'a :multi: Fantastyczne doświadczenie. Ja bym się bała stać przy takich psach http://img94.imageshack.us/img94/2604/dsc0148w.jpg :evil_lol::evil_lol: hahhahaha http://img714.imageshack.us/img714/8369/dsc0281l.jpg :loveu::loveu: Furla jest przepiękna! Kudłata taka :loveu::loveu::loveu: Oj tak, Crufts to super sprawa :) Wczoraj pewien mądry człowiek pouczył Martę, że jak się ma sznaucera to się go strzyże hahaha Sam miał prawie rówieśniczkę Furli objechaną maszynką w dodatku w straszliwy sposób łącznie z łapami i tylko na końcu miała takie butki - masakra! I taki był mądrala :D [quote name='Od-Nowa'] (a Twoja siostra ma boski płaszczyk :-) ) to prawda ;) [quote name='Justa']Furla jest taka.. duża już, ale jednocześnie taka kochana kulka do czochrania :loveu: Ciekawa jestem co sie nam ukaże, jak zdejmiesz z niej to futro ! Oj tak jest słodką kulką ale już nie mogę się doczekać jak ją doprowadzę do porządku, a to w najbliższy weekend. Dzisiaj był sznaucerowy-Dyngusowy spacer z Brygidą i jej Boną :) Baaardzo dziękujemy, szkoda że nas tak szybko deszcz wygonił. klasyka sznaucerowego spojrzenia mistrzyni drugiego planu., Dirki nam się wtarabaniła na przód i nie załapała się na ostrość ;) Quote
weszka Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Bona oblężenie człowieka z przysmakami ;) Quote
weszka Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 sceniacek pędzi z piłką Bony Dirki ryjec :) Quote
Doginka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Wow, ale zatrzęsienie sznaucerów:crazyeye::loveu: A w tej focie się zakochałam:loveu: http://img709.imageshack.us/img709/2538/dsc0338p.jpg Quote
Justa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 http://img179.imageshack.us/img179/4576/dsc0430u.jpg O jaaaaa ale ona mi na tej focie przypomina Pluto z Disney'a ! :loveu: ładny mi szczeniaczek, jest prawie taka jak Dirki ! :lol: Quote
weszka Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Oj nie! Do Dirki to jej jeszcze dużo brakuje ;) Furla sięga do kolana. Na zdjęciach wychodzi byczo ;) Quote
Justa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='weszka']Oj nie! Do Dirki to jej jeszcze dużo brakuje ;) Furla sięga do kolana. Na zdjęciach wychodzi byczo ;)[/QUOTE] Oj byczo byczo.. ;) Aż mnie coś w palcach zamrowiło jak pomyślałam o Twoich w przyszły weekend :lol: Quote
Justa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='weszka']Oj tak jest słodką kulką ale już nie mogę się doczekać jak ją doprowadzę do porządku, a to w najbliższy weekend. [/QUOTE] Odgruzowywanie sceniacka? Quote
weszka Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Aaaaa coś się zakręciłam :D Zobaczymy jak nam to pójdzie. Pewnie paluszki będą z lekka zmęczone :razz: Quote
weszka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 W ten paskudny, zimny i ponury dzień przyniosłam zdjęcia z wczorajszego spaceru - fot. by Brygida&Zbyszek :) - dzięki wielkie! bo my kochamy się :loveu: sznaucerowa mama :loveu: Quote
weszka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 mnóstwo sznaucerów :) Dirulca obcięto ;) Quote
weszka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Nareszcie załapałam się na duuużo zdjęć :):):) Quote
eria Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ale sznaucerowa mafia !!!!!!! :) super fotki ! i widzę ,że u Was nie leje ? U nas wczioraj lało caleńki dzień a dziś jest bardzo zimno ,pochmurno ale jeszcze bezdeszczowo... Quote
weszka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Deszcz się zaczął wczoraj gdzieś ok. 14 i niestety przyspieszył koniec spaceru :mad: Padało aż do rana. W ciągu dnia jakoś przeschło ale jest zimno i ponuro. A w biurze mam już totalną zimnicę bo chyba nieco przedwcześnie zakończyli w naszym biurowczyku sezon grzewczy :angryy: Quote
Elitesse Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ja sie nastawilam na brzydka pogode w swieta a tu mila niespodzianka - niedziela sloneczna, w poniedzialek tylko wczesnym rankiem padalo a potem sie wypogodzilo i dzis tez sloneczko :) Quote
Doginka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ale sznupów Ci się namnożyło:loveu: Oj zimno zimno i nam w domku też już ofrzewanko wyłączyli:baddevil: Gordon został dziadkiem ślicznych 4 szczeniąt:multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ależ Furla jest cudowna :) Mam nadzieję że nie było jej w Myślenicach ;) Quote
weszka Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Polska podzielona na dwie połówki, na zachodzie ładnie a od środka brzydko. Dziś też buro choć sucho. Doginko gratulacje dla dziadka :) Rudziu nie było psów, tylko ja ;) Dzisiaj jedziemy zapisać Furlę do ZK :) Quote
Doginka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Umieram:-( Miśka robi mi masaż, a ja nie mogę ruszać ręką, bo wyskoczyła mi ręka z barku:-( :klacz: Nowy zwiąskowiec nam rośnie:lol: Quote
Recommended Posts