Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przestałam się ważyć to nawet nie wiem :p
jak mi się wydawało,że już już juz lepiej to waga miała odmienne zdanie :diabloti:
nie będę z nią rozmawiać zatem :eviltong:

Posted

tiaa, w Twoim wieku to ja też byłam szczypiorek i myślałam,że tak już zostanie... tyle,że po 13 latach mam już inne zdanie i innę perspektywę gdy patrzę w dół.... brzuch jakoś bliżej jest :diabloti:

Posted

No właśnie Taniu - mam tak samo. Już nie ta przemiana materii hihi latka lecą.
Ale [B]koniczynka [/B]poleciła mi dietę Dunkana i od jutra będę twarda i spróbuję nieco zrzucić. Czasu mam niewiele więc do wyjazdu zrobię tylko pierwszą część ale liczę że zawsze coś spadnie. I kupiłam sobie balsam do smarowania grubego brzucha co go ma ponoć wyszczuplić :) Czuję się jakoś niekomfortowo więc to znak że coś trzeba zmienić. Potrzebuję myślę max. 5-7 kg i będzie super.
[B]Vectra[/B] brawo!!!

Zaszalałam dziś w zoologu - nowa obroża dla Vesper (czarny skórzano-materiałowy Muscat żeby mniej było brud znać) + byle jaka smycz (z myślą o obozie) + dwie zabawki + suszone różne paskudztwa gryzaki dla obydwu dziewczyn.

Posted

[quote name='weszka']Dziękuję wam moje kochane :placz: Zamiast napisać, że ależ skąd jesteś piękna, zgrabna i powabna to wy mi tu zasuwacie że biegać, że dieta :nonono2: A gdzie solidarność jajników ja się pytam??? :grins:
[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']to ja się Wam pochwalę , bo schudłam 3 kilo :diabloti:[/quote]

pffffffffffff chwalipięta :shake:

kurde głupi temat :placz::placz::placz: już mnie tu nie ma :oops:

Posted

Pierwszy dzień diety i całkiem spoko. Fajna sprawa bo jeść można i nie chodzi się głodnym i nie trzeba komponować wymyślnych skomplikowanych posiłków - takiego czegoś to ja bym nie zniosła :evil_lol: Zobaczymy czy będzie jakiś efekt.

hahaha wczoraj na spacerze zwiał do nas znajomy superowy bullek Junior no i Dirki baaaardzo chętna była na romans, dziwka jedna :diabloti: a to już 16-17 dzień więc długo ją trzyma :eviltong: ciekawe co by z tego mezaliansu wyszło! Bullo-sznaucery to by była jakaś masakra :cool1:

Posted

[quote name='weszka']Pierwszy dzień diety i całkiem spoko. Fajna sprawa bo jeść można i nie chodzi się głodnym i nie trzeba komponować wymyślnych skomplikowanych posiłków - takiego czegoś to ja bym nie zniosła :evil_lol: Zobaczymy czy będzie jakiś efekt.[/quote]
A masz jakiegoś linka na tą dietę?? Ja to bym tak 5 kg... albo choć 3, a najlepiej 7 :cool1:

Ps. Nie kumam jak nie można być głodnym podczas diety... Ja to tylko poczytałam tu o odchudzaniu i juz poleciałam szybko jeść kolację, której miałam nie jeść :angryy:

Posted

[quote name='zerduszko']Ps. Nie kumam jak nie można być głodnym podczas diety... Ja to tylko poczytałam tu o odchudzaniu i juz poleciałam szybko jeść kolację, której miałam nie jeść :angryy:[/quote]

weź Ty się już zerduszko uspokój :diabloti: bo nie dość, że masz mojego psa w domu to jeszcze sama jesteś taka podobna? :crazyeye: :roflt:

Posted

Proszę dla chętnych link do diety ;) [url=http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/xxl-20-kg-i-wiecej/723-dieta-proteinowa-dr-pierre-dukana.html]dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Grupy Wsparcia Dieta.pl[/url] - ja oczywiscie jestem w wersji bez mięsa. Zrobię tylko na pierwszą fazę bo później wyjeżdżam i bedę jeść na obozie co dadzą. A to jeszcze tylko/aż tydzień do wyjazdu!!!!!!

Posted

Ale przecież możesz jeść ile chcesz i w sumie lista jest spora tylko nie ma różnych zapychaczy - chleba, makaronów, ryżu itd. Ja myślę że jak na dietę to jest niezła bo nie ogranicza. To moja pierwsza w życiu dieta i powiem wam ze o tej porze w pracy jedząc normalnie to już padałam z głodu i coś podgryzałam (wcześniej sporo) a dziś siedzę i nic - nie ma głodu a tego się bałam. Zjadłam rano serek, później jogurt, później wypiłam jogurt, do tego dużo wody i jest luzik. Dla mnie dieta o tyle dobra że ja uwielbiam ryby, sery i jogurty i to właśnie jem. Jedyna róznica i ból to że póki co w pierwszej fazie nie je się owoców i warzyw. No i że w ogóle nie je się chleba a ja lubię mniam mniam z masełkiem, no i że nie ma makaroników a też koffam. Ale ten tydzień dam radę :)

Posted

Tylko ja z tej diety to jadam tylko jogurty (i to nie częściej niż 1/tydz.), kawę i wodę, no mogę sobie ją jeszcze przyprawami doprawić ;)
Jak to nei ogranicza, to ja juz wolę dietę magdy m :eviltong: woda+jabłko ;)

Posted

Wszystko zależy co kto lubi ;) Mnie akurat pasi.

Zmieniając temat. Dostałam nowe fotki tatusia Vesper :loveu: i jego sióstr :loveu:

Mają teraz 15 mies.
tatuś RAVEL :loveu:
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/2412/silversenatorravel.jpg[/IMG]

i jego siostry czyli ciotki Vesper :)
RHEA
[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/2379/rheao.jpg[/IMG]

RHISBEE
[IMG]http://img132.imageshack.us/img132/3728/rhisbee2.jpg[/IMG]

Łaaadni :loveu:

Posted

:loveu:
Chciałabym żeby Vesper odziedziczyła urodę po tej linii. Cała ta trójka będzie w Bratysławie hehehe na moje nieszczęście ;) No cóż jadę dla sportu, a będziemy i tak w innych klasach.

Posted

[quote name='eria']cała trójka jest cudna, najbardziej podoba mi się RHISBEE :loveu::loveu:[/quote]
mnie też :loveu: :loveu: :loveu:

co do diety , przeszedł mi wilczy , nocny apetyt przed kompem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i odstawiłam colę , ale nie z musu , przestała mi smakować :roll:

miałam rzucić fajki ... ale jak ostatnio zobaczyłam mojego kolegę który porzucił palenie :mdleje: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w garści 5 batoników , w gębie pączek ... i zapytał czy idę z nim coś zjeść ... a to był serio szczupły facet :roll: :evil_lol:

Posted

Oj coś mnie głód bierze... może to przez kompa. Idę wrąbać serek light ;) a na kolację będzie wędzony łosoś z białym serkiem mniam mniam

Malawaszko na PW wysyłam namiary na weta.