Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hhahahaha, nie mogę :roflt::roflt:
Jakbym komuś powiedziała że mieszkam w swetrze lub na plaży to by się popukał w głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale wy to maacie doobrze, nie musicie nad morze jeździć :placz:
Mi został brudny sweter :sadCyber:

Oooo ja cię
[url]http://img508.imageshack.us/img508/3898/csc0420.jpg[/url]
:loveu:

Posted

[quote name='anetta']Hhahahaha, nie mogę :roflt::roflt:
Jakbym komuś powiedziała że mieszkam w swetrze lub na plaży to by się popukał w głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale wy to maacie doobrze, nie musicie nad morze jeździć :placz:
Mi został brudny sweter :sadCyber:

Oooo ja cię
[URL]http://img508.imageshack.us/img508/3898/csc0420.jpg[/URL]
:loveu:[/quote]
dziś miałaś szanse być na plaży w brudnym swetrze , ale nie skorzystałaś , wolałaś supermarket zwiedzać :obrazic: :evil_lol:

to ja już wolę sznupy z brodą :cool1: ale i tak Sympa nie przebije Pepy po ogoleniu :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

nooo nie wygląda Sympa tak tragicznie jak myślałam ;) Ratuje ją grzywka i wąsy :lol:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/12683335-post2115.html[/URL]
o matko :placz:

Posted

Też tak myślę że Sympa wygląda kiepsko ale nie tragicznie ;) To tylko kudły! Odrosną.
Jestem wściekła :angryy: bo nie liczyłam dzisiaj na pensję a tu kicha, a zamówione jedzenie dla suk za prawie 400 zł jedyne i trzeba zapłacić, drugą ratę za obóz muszę wpłacić i nie ma z czego :angryy: Jak nie było tej "cudownej" księgowej to pensja by już była pewnie w piątek, a teraz ta opóźnia :mad: Oj nie lubię tej pani z wielu powodów, a tym sobie jeszcze nagrabiła.

Posted

Oj weszłam tu, myślałam, że spokojnie będzie i ........... mama się mnie pyta -"A Ty co tak rżysz jak koń?":crazyeye: - no i już nie wytrzymałam i parsknęłam i śliną prychnęłam na monitor i na pyyyszne ciasto, które mamusia mi dopiero co podała:evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Całkiem by Ci się zdanie odmieniło, jakbyś musiała takie z brodą karmić i poić ;)[/quote]
foksy brody mają :cool3: takiego miałam 12 lat , potem mieszkałam z takim rok , teraz mam psy bez bród :evil_lol: ale znam , rodziców odwiedzam , mają dwie brody z foksami :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']foksy brody mają :cool3: takiego miałam 12 lat , potem mieszkałam z takim rok , teraz mam psy bez bród :evil_lol: ale znam , rodziców odwiedzam , mają dwie brody z foksami :diabloti:[/quote]
Nei będę się z Tobą sprzeczać, ale taka broda jak u foksów, to jak u Sympy teraz :evil_lol:

Posted

[quote name='bina66']Weszko, Ty nie na wakacjach????

Dzięki za życzenia!!!

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!![/quote]

Wyjeżdżam w środę za tydzień :multi:
Cieszę się że wpadłaś :loveu::lol: Życzenia przesłałam przez "posłańca" i miło że zostały przekazane bo nie mam twojej komórki żeby bezpśrednio.

[quote name='zerduszko']Nei będę się z Tobą sprzeczać, ale taka broda jak u foksów, to jak u Sympy teraz :evil_lol:[/quote]

No dokładnie. Foksie strzępy są niczym w porównaniu do brody sznaucerowej :eviltong: Ale jak sądzę foks potrafi i tymi trzema wiszącymi kudłami też może zrobić niezły sajgon :evil_lol:

Posted

Mamy w bloku nowego psiaka - chyba mieszka w klatce obok albo w nowym bloku obok mojego. Słodziak 3 mies... ale... cane corso i mam nadzieję że ma odpowiedzialnych właścicieli i nie wyrośnie z niego killer. Nie wiem czy to pies czy suka ale modlę się żeby był psem!

Posted

chyba nie jest tak źle z wyglądem Sympuli bo Dirki jakoś nie uciekła przestraszona:eviltong: a na serio naprawdę źle to nie wygląda. Ja tam mam w domku piaskownicę ku uciesze Olci bo narazie one obie z Dusia i Tusia na dodatek prosto z dworku do domku biegną:evil_lol:

Posted

Jestem grubasem :cry: Przyszedł śliczny bazarkowy strój od Poker i się załamałam. Nie sądziłam że będzie aż tak źle :cry: Wyhodowalam sobie oponkę :cry::angryy:

:grab:

Potrzebuję dietę cud - jak zrzucić sadło w 7 dni :razz:

Posted

[quote name='weszka'][B]Doginko [/B]a z czego rżałaś :razz:??[/quote]
Czytając rozmówki Waszkimalej z Vectrą:evil_lol:

Wiem co na oponkę pomaga psu - royal obesity:diabloti::razz:

Posted

Dziękuję wam moje kochane :placz: Zamiast napisać, że ależ skąd jesteś piękna, zgrabna i powabna to wy mi tu zasuwacie że biegać, że dieta :nonono2: A gdzie solidarność jajników ja się pytam??? :grins:
[B]Taniu[/B] połowę to nie chcę ale tak parę kg by nie zaszkodziło :roll:

Posted

solidarności u mnie nie szukaj!:eviltong::diabloti: ja grubas pragnący schudnąć już od 3 lat.
Nie ma co się oszukiwać!! jak zauważyłaś i Ci przeszkadza - trzeba zmienić.

najpiękniej się chudnie zimą na biegówkach!:p szkoda,że to sport sezonowy :roll: