weszka Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Dobrze zrobiłaś zerduszko :) Witamy na naszej plaży ;) i zapraszamy na stałe. Quote
malawaszka Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/12683335-post2115.html[/url] weszka zerknij - ma coś ze sznaucera czy nie bo mi sie nie widzi że to sznaucer Quote
anetta Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Hhahahaha, nie mogę :roflt::roflt: Jakbym komuś powiedziała że mieszkam w swetrze lub na plaży to by się popukał w głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wy to maacie doobrze, nie musicie nad morze jeździć :placz: Mi został brudny sweter :sadCyber: Oooo ja cię [url]http://img508.imageshack.us/img508/3898/csc0420.jpg[/url] :loveu: Quote
ewka i haker Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Sympula nie wygląda tak źle jak juz tam mówicie o plaży to zapraszam do nas tam prawdziwa plaza :) Quote
Matusz Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [COLOR=Navy][B]u mnie plaży mnogo, z 8 będzie jak nie więcej :lol::p jak tutaj wesoło :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='anetta']Hhahahaha, nie mogę :roflt::roflt: Jakbym komuś powiedziała że mieszkam w swetrze lub na plaży to by się popukał w głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wy to maacie doobrze, nie musicie nad morze jeździć :placz: Mi został brudny sweter :sadCyber: Oooo ja cię [URL]http://img508.imageshack.us/img508/3898/csc0420.jpg[/URL] :loveu:[/quote] dziś miałaś szanse być na plaży w brudnym swetrze , ale nie skorzystałaś , wolałaś supermarket zwiedzać :obrazic: :evil_lol: to ja już wolę sznupy z brodą :cool1: ale i tak Sympa nie przebije Pepy po ogoleniu :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
eria Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 nooo nie wygląda Sympa tak tragicznie jak myślałam ;) Ratuje ją grzywka i wąsy :lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/12683335-post2115.html[/URL] o matko :placz: Quote
zerduszko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Vectra']to ja już wolę sznupy z brodą :cool1: [/quote] Całkiem by Ci się zdanie odmieniło, jakbyś musiała takie z brodą karmić i poić ;) Quote
weszka Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Też tak myślę że Sympa wygląda kiepsko ale nie tragicznie ;) To tylko kudły! Odrosną. Jestem wściekła :angryy: bo nie liczyłam dzisiaj na pensję a tu kicha, a zamówione jedzenie dla suk za prawie 400 zł jedyne i trzeba zapłacić, drugą ratę za obóz muszę wpłacić i nie ma z czego :angryy: Jak nie było tej "cudownej" księgowej to pensja by już była pewnie w piątek, a teraz ta opóźnia :mad: Oj nie lubię tej pani z wielu powodów, a tym sobie jeszcze nagrabiła. Quote
Doginka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Oj weszłam tu, myślałam, że spokojnie będzie i ........... mama się mnie pyta -"A Ty co tak rżysz jak koń?":crazyeye: - no i już nie wytrzymałam i parsknęłam i śliną prychnęłam na monitor i na pyyyszne ciasto, które mamusia mi dopiero co podała:evil_lol: Quote
Vectra Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='zerduszko']Całkiem by Ci się zdanie odmieniło, jakbyś musiała takie z brodą karmić i poić ;)[/quote] foksy brody mają :cool3: takiego miałam 12 lat , potem mieszkałam z takim rok , teraz mam psy bez bród :evil_lol: ale znam , rodziców odwiedzam , mają dwie brody z foksami :diabloti: Quote
weszka Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [B]Doginko [/B]a z czego rżałaś :razz:?? Quote
bina66 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Weszko, Ty nie na wakacjach???? Dzięki za życzenia!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!! Quote
zerduszko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='Vectra']foksy brody mają :cool3: takiego miałam 12 lat , potem mieszkałam z takim rok , teraz mam psy bez bród :evil_lol: ale znam , rodziców odwiedzam , mają dwie brody z foksami :diabloti:[/quote] Nei będę się z Tobą sprzeczać, ale taka broda jak u foksów, to jak u Sympy teraz :evil_lol: Quote
weszka Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 [quote name='bina66']Weszko, Ty nie na wakacjach???? Dzięki za życzenia!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!![/quote] Wyjeżdżam w środę za tydzień :multi: Cieszę się że wpadłaś :loveu::lol: Życzenia przesłałam przez "posłańca" i miło że zostały przekazane bo nie mam twojej komórki żeby bezpśrednio. [quote name='zerduszko']Nei będę się z Tobą sprzeczać, ale taka broda jak u foksów, to jak u Sympy teraz :evil_lol:[/quote] No dokładnie. Foksie strzępy są niczym w porównaniu do brody sznaucerowej :eviltong: Ale jak sądzę foks potrafi i tymi trzema wiszącymi kudłami też może zrobić niezły sajgon :evil_lol: Quote
weszka Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Mamy w bloku nowego psiaka - chyba mieszka w klatce obok albo w nowym bloku obok mojego. Słodziak 3 mies... ale... cane corso i mam nadzieję że ma odpowiedzialnych właścicieli i nie wyrośnie z niego killer. Nie wiem czy to pies czy suka ale modlę się żeby był psem! Quote
madziamn Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 chyba nie jest tak źle z wyglądem Sympuli bo Dirki jakoś nie uciekła przestraszona:eviltong: a na serio naprawdę źle to nie wygląda. Ja tam mam w domku piaskownicę ku uciesze Olci bo narazie one obie z Dusia i Tusia na dodatek prosto z dworku do domku biegną:evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ja też zawsze się cieszę, jak ludzie mają psy, a nie suki :p A Sympa, to jest na wakacjach u Ciebie?? Na razie staram się rozgryźć kto jest kim ;) Quote
weszka Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Jestem grubasem :cry: Przyszedł śliczny bazarkowy strój od Poker i się załamałam. Nie sądziłam że będzie aż tak źle :cry: Wyhodowalam sobie oponkę :cry::angryy: :grab: Potrzebuję dietę cud - jak zrzucić sadło w 7 dni :razz: Quote
Doginka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 [quote name='weszka'][B]Doginko [/B]a z czego rżałaś :razz:??[/quote] Czytając rozmówki Waszkimalej z Vectrą:evil_lol: Wiem co na oponkę pomaga psu - royal obesity:diabloti::razz: Quote
eria Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 biegać Weszka biegać i nie jeść :laugh2_2::laugh2_2: Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 uuuuu :diabloti: recepta: przypinasz się do suk i lecisz po wzgórzach :evil_lol::lol: nie martw się! przecież na obozie zrzucisz na pewno połowę masy :p Quote
weszka Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Dziękuję wam moje kochane :placz: Zamiast napisać, że ależ skąd jesteś piękna, zgrabna i powabna to wy mi tu zasuwacie że biegać, że dieta :nonono2: A gdzie solidarność jajników ja się pytam??? :grins: [B]Taniu[/B] połowę to nie chcę ale tak parę kg by nie zaszkodziło :roll: Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 solidarności u mnie nie szukaj!:eviltong::diabloti: ja grubas pragnący schudnąć już od 3 lat. Nie ma co się oszukiwać!! jak zauważyłaś i Ci przeszkadza - trzeba zmienić. najpiękniej się chudnie zimą na biegówkach!:p szkoda,że to sport sezonowy :roll: Quote
Vectra Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 to ja się Wam pochwalę , bo schudłam 3 kilo :diabloti: Quote
Recommended Posts