Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[URL]http://img141.imageshack.us/img141/2606/dsc0403a.jpg[/URL]
ah te Totkowe oczy !!!! :loveu:

dogo łaskawie mnie wpuściło :angryy: więc korzystam i oglądam wydoroślałą Vesper i czytam o śloozokach, ale już uciekam do łóżeczka bo nie wstanę jak wróg ludzkości zadzwoni :placz:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszłam:multi::multi::multi:
Śliczne fotki:loveu:

A ślimole to nie są przypadkiem obojnakami?;)

Olga, Ewa napisała, że tam na wystawie są 3 p&s olbrzymki i chyba z tej samej hodowli co Twoje psiule;)

Posted

[quote name='malawaszka']skąd masz mój kocyk? :loveu:[/quote]

Ale twój kocyk chyba zeberka a ten jest tygrysek w kolorach :razz: Pożyczony od mamusi :razz:

[quote name='eria']śliczna dobranockowa fotka :loveu:[/quote]

Miło mi :p

[quote name='Doginka']Weszłam:multi::multi::multi:
Śliczne fotki:loveu:

A ślimole to nie są przypadkiem obojnakami?;)

Olga, Ewa napisała, że tam na wystawie są 3 p&s olbrzymki i chyba z tej samej hodowli co Twoje psiule;)[/quote]

Dobrze że weszłaś ;) Mnie cały dzień się nie udawało. Po logowaniu mnie wywalało :mad:
Ślimole owszem obojnaczki :loveu:
Nooo w Rumunii mieszka siostra Dirki, znam jeszcze 2 lub 3 też z Rumunii. Ciekawe jakie? Pewnie Ewka będzie miała katalog to doniesie :cool3:

[quote name='anetta']Ile tych rodziców tam? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Totek jaki znudzony chłopaczyna:lol:[/quote]

Rodziców trójka :cool1:
Totek ma całkiem w niebieskiej doopie przewrócone i już sam nie wie co ma sobie zrobić żeby mu dobrze było :eviltong:

Posted

[quote name='weszka']
Totek ma całkiem w niebieskiej doopie przewrócone :eviltong:[/quote]

:roflt::roflt::roflt::roflt:

musiałam :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa widzisz c-b to nie widać :lol:[/quote]

Widać na fotce z Totkiem :razz:

[quote name='Justa']Byłam, oglądałam.. nie poznałam Vesper :mdleje:[/quote]

Nie no aż tak się nie zmieniła :cool3: ale dorośleje pannica.

[quote name='eria']:roflt::roflt::roflt::roflt:

musiałam :evil_lol:[/quote]

:diabloti::evil_lol:

Chciałam donieść, że Vesper z komend ma opanowane siad, do mnie, noga i waruj :cool1: Czyż nie jest to mądra dziewczynka :razz::loveu:

Posted

[quote name='weszka']Widać na fotce z Totkiem :razz:
[/quote]

no widzisz? haha ja kocyk dopiero zauwazyłam na fotce z Vesper bo wydał mi się zeberkowy, na fotce z Totkiem podziwiałam Totka - nie kocyk :evil_lol: :oops:

Vesper zdolna bestyjka :loveu:

Posted

[quote name='weszka']
Totek ma całkiem w niebieskiej doopie przewrócone i już sam nie wie co ma sobie zrobić żeby mu dobrze było :eviltong:[/quote]
Czy Totulec dziś znowu coś zmalował?:evil_lol:

Chyba Dogo mi działa, tfu tfu tfu na psa urok:cunao:(to nie taniec, to obrót przez lewe ramię na odpędzenie uroków:evil_lol:)

Posted

Od niedzieli nic nawet nie zmalował ale za to przez weekend 3x zsikał się w róg kanapy :angryy: więc póki co styknie. To chyba była zemsta za zamykanie w łazience na czas wietrzenia. Drze się tam jak opętany, skrobie w klapke którą ma wtedy zamkniętą i jest mega zły i nieszczęśliwy. Po wyjściu poszedł odreagować i go przyłapałam. Więc jest szansa że te 2 poprzednie razy też były po areszcie :mad:
Poza tym wszędzie go pełno, niczego się nie boi, asystuje we wszystkim, wyleguje się wszędzie i na wszystkim i jest śliczny :loveu:

Posted

Tiaaa ja też wolę pieski! Znów wczoraj niebieski nabroił :angryy::mad:

Byłam wczoraj z Sympą u weta, miała pobraną krew i dzisiaj popołudniu będą wyniki. Mam nadzieję że mocznik i kreatynina będą lepsze niż ostatnio :roll: Zobaczymy czy jest jakiś efekt niskobiałkowej diety i czy to wystarczy. Poza tym śmialiśmy się z wetem że Sympa się postarzała bo dała sobie bez problemu obciąć pazury :evil_lol: a zawsze był przy tym cały cyrk i trzeba było 3 osób. Wczoraj stała i prawie nie drgnęła, żadnych skoków pod sufit, wet ciął, ja ją lekko trzymałam i gawędziliśmy sobie :cool3: Normalnie szok :crazyeye: Kiedyś jak poszłam jej obciąć pazury to wróciłam z zabandażowaną łapą i prawie obciętym suczym palcem :evil_lol: taki był cyrk.

Posted

Totek zsikał się na kołdrę drań jeden. Musiał to zrobić rano jak poszłyśmy na spacer bo później sypialnia była zamknięta.

Dziękuję za kciuki!

Posted

wszystko nadrobiłam
i "pięknie obciętą małą Vesper", i "Vesper ranną" i "Vesper mądrą" i wyszkoloną, "Vesper senną i wesołą" ;) rośnie ona jak na drożdżach. Na pewno jej nei poznam we Wrześniu!!
Będziemy w Kraku 12 września ;)

a Kot Tot dostanie :mad::mad::mad::eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']o świntuch! a może mu żwir nie pasuje?[/quote]

Ty rzeczywiście w piątek kupiłam trochę inny :crazyeye: Też drzewny ale innej marki i troszkę się różni od tego co miał zawsze. Może rzeczywiście... ale do kuwety też robi :roll:

[quote name='Od-Nowa']Będziemy w Kraku 12 września ;)

[/quote]

To już wpisuję w grafik :lol: