eria Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 [URL]http://img141.imageshack.us/img141/2606/dsc0403a.jpg[/URL] ah te Totkowe oczy !!!! :loveu: dogo łaskawie mnie wpuściło :angryy: więc korzystam i oglądam wydoroślałą Vesper i czytam o śloozokach, ale już uciekam do łóżeczka bo nie wstanę jak wróg ludzkości zadzwoni :placz: Quote
weszka Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Dobranoc wszystkim [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/5061/csc0368.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Weszłam:multi::multi::multi: Śliczne fotki:loveu: A ślimole to nie są przypadkiem obojnakami?;) Olga, Ewa napisała, że tam na wystawie są 3 p&s olbrzymki i chyba z tej samej hodowli co Twoje psiule;) Quote
anetta Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ile tych rodziców tam? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Totek jaki znudzony chłopaczyna:lol: Quote
weszka Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='malawaszka']skąd masz mój kocyk? :loveu:[/quote] Ale twój kocyk chyba zeberka a ten jest tygrysek w kolorach :razz: Pożyczony od mamusi :razz: [quote name='eria']śliczna dobranockowa fotka :loveu:[/quote] Miło mi :p [quote name='Doginka']Weszłam:multi::multi::multi: Śliczne fotki:loveu: A ślimole to nie są przypadkiem obojnakami?;) Olga, Ewa napisała, że tam na wystawie są 3 p&s olbrzymki i chyba z tej samej hodowli co Twoje psiule;)[/quote] Dobrze że weszłaś ;) Mnie cały dzień się nie udawało. Po logowaniu mnie wywalało :mad: Ślimole owszem obojnaczki :loveu: Nooo w Rumunii mieszka siostra Dirki, znam jeszcze 2 lub 3 też z Rumunii. Ciekawe jakie? Pewnie Ewka będzie miała katalog to doniesie :cool3: [quote name='anetta']Ile tych rodziców tam? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Totek jaki znudzony chłopaczyna:lol:[/quote] Rodziców trójka :cool1: Totek ma całkiem w niebieskiej doopie przewrócone i już sam nie wie co ma sobie zrobić żeby mu dobrze było :eviltong: Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 a ja myslalam ze rodziców zawsze dwójka jest :D Quote
malawaszka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='weszka']Ale twój kocyk chyba zeberka a ten jest tygrysek w kolorach :razz: Pożyczony od mamusi :razz: [/quote] aaa widzisz c-b to nie widać :lol: Quote
Justa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Byłam, oglądałam.. nie poznałam Vesper :mdleje: Quote
eria Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='weszka'] Totek ma całkiem w niebieskiej doopie przewrócone :eviltong:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt: musiałam :evil_lol: Quote
weszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='malawaszka']aaa widzisz c-b to nie widać :lol:[/quote] Widać na fotce z Totkiem :razz: [quote name='Justa']Byłam, oglądałam.. nie poznałam Vesper :mdleje:[/quote] Nie no aż tak się nie zmieniła :cool3: ale dorośleje pannica. [quote name='eria']:roflt::roflt::roflt::roflt: musiałam :evil_lol:[/quote] :diabloti::evil_lol: Chciałam donieść, że Vesper z komend ma opanowane siad, do mnie, noga i waruj :cool1: Czyż nie jest to mądra dziewczynka :razz::loveu: Quote
malawaszka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='weszka']Widać na fotce z Totkiem :razz: [/quote] no widzisz? haha ja kocyk dopiero zauwazyłam na fotce z Vesper bo wydał mi się zeberkowy, na fotce z Totkiem podziwiałam Totka - nie kocyk :evil_lol: :oops: Vesper zdolna bestyjka :loveu: Quote
Doginka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='weszka'] Totek ma całkiem w niebieskiej doopie przewrócone i już sam nie wie co ma sobie zrobić żeby mu dobrze było :eviltong:[/quote] Czy Totulec dziś znowu coś zmalował?:evil_lol: Chyba Dogo mi działa, tfu tfu tfu na psa urok:cunao:(to nie taniec, to obrót przez lewe ramię na odpędzenie uroków:evil_lol:) Quote
weszka Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Od niedzieli nic nawet nie zmalował ale za to przez weekend 3x zsikał się w róg kanapy :angryy: więc póki co styknie. To chyba była zemsta za zamykanie w łazience na czas wietrzenia. Drze się tam jak opętany, skrobie w klapke którą ma wtedy zamkniętą i jest mega zły i nieszczęśliwy. Po wyjściu poszedł odreagować i go przyłapałam. Więc jest szansa że te 2 poprzednie razy też były po areszcie :mad: Poza tym wszędzie go pełno, niczego się nie boi, asystuje we wszystkim, wyleguje się wszędzie i na wszystkim i jest śliczny :loveu: Quote
madziamn Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 własnie jest śliczny a reszta no cóz jak to kot robi co chce:razz: Vesper mądra dziewczynka:loveu: Quote
weszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Tiaaa ja też wolę pieski! Znów wczoraj niebieski nabroił :angryy::mad: Byłam wczoraj z Sympą u weta, miała pobraną krew i dzisiaj popołudniu będą wyniki. Mam nadzieję że mocznik i kreatynina będą lepsze niż ostatnio :roll: Zobaczymy czy jest jakiś efekt niskobiałkowej diety i czy to wystarczy. Poza tym śmialiśmy się z wetem że Sympa się postarzała bo dała sobie bez problemu obciąć pazury :evil_lol: a zawsze był przy tym cały cyrk i trzeba było 3 osób. Wczoraj stała i prawie nie drgnęła, żadnych skoków pod sufit, wet ciął, ja ją lekko trzymałam i gawędziliśmy sobie :cool3: Normalnie szok :crazyeye: Kiedyś jak poszłam jej obciąć pazury to wróciłam z zabandażowaną łapą i prawie obciętym suczym palcem :evil_lol: taki był cyrk. Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 a co narobił? :lol: trzmam :kciuki: za Sympowe wyniki Quote
weszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Totek zsikał się na kołdrę drań jeden. Musiał to zrobić rano jak poszłyśmy na spacer bo później sypialnia była zamknięta. Dziękuję za kciuki! Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 wszystko nadrobiłam i "pięknie obciętą małą Vesper", i "Vesper ranną" i "Vesper mądrą" i wyszkoloną, "Vesper senną i wesołą" ;) rośnie ona jak na drożdżach. Na pewno jej nei poznam we Wrześniu!! Będziemy w Kraku 12 września ;) a Kot Tot dostanie :mad::mad::mad::eviltong: Quote
weszka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='malawaszka']o świntuch! a może mu żwir nie pasuje?[/quote] Ty rzeczywiście w piątek kupiłam trochę inny :crazyeye: Też drzewny ale innej marki i troszkę się różni od tego co miał zawsze. Może rzeczywiście... ale do kuwety też robi :roll: [quote name='Od-Nowa']Będziemy w Kraku 12 września ;) [/quote] To już wpisuję w grafik :lol: Quote
malawaszka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 no to lepiej wróć do tamtego starego bo to chyba najczęstsza z przyczyn sikania po domu - dziwne są koty, ale co zrobić - trzeba im podpasowywać co chcą bo inaczej... :shock: Quote
Recommended Posts