Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajnie leniuchuja:loveu:, gdyby moja szanowna Pyza chciała spojrzeć na Hebe to tez bym takie zrobila, a tymczasem moge tylko pieprzno-pregowane, albo pieprzno-szylkretowe, a tak mialabym pieprzno-niebieskie:cool1:. No, ale co zrobic psa sie przekona, kota nie:diabloti:.

Posted

[url]http://img294.imageshack.us/img294/8655/dsc2115.jpg[/url]
Ciekawe porównanie łapek :razz:

Gratuluje :lol:

Prawie jak na Cruftsie:evil_lol:
[url]http://img301.imageshack.us/img301/8167/dsc2152.jpg[/url]

Posted

[quote name='anetta'][url]http://img294.imageshack.us/img294/8655/dsc2115.jpg[/url]
Ciekawe porównanie łapek :razz:
[/QUOTE]

Padlam!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Troszkę się zaniedbałam z dogo ale czasu mało na wszystko.
Z nowości to od kilku dni Dirki ma ciążę urojoną :roll: już się poprawia ale jest bardzo melancholijną suką :p

Posted

Napisałam dość długiego posta i szlag go trafił :angryy: Nie mam nerwów do tego dogo.
Napiszę już tylko w skrócie. Ciąża urojona minęła, Zara wydana do super domu. A ja boleję że koniec weekendu bo oczywiscie minął nie wiem kiedy :shake:
A to nieznośna sucz (głuchnie na spacerach, tropi jak wyżeł, ogólnie musimy wrócić do ćwiczeń z posłuszeństwa)
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/5239/csc2459.jpg[/IMG]

Posted

no to super że Zara już w domku :multi::multi::loveu:

Ehh nasze futra , w sensie że Hektor i Foxi też ostatnio na poligonie głuchną, zwierzyna się pojawia,zające i sarny . Kreon ma w nosie wszelką zwierzynę - on ma pańcię i kamyczek/patyczek/piłeczkę :loveu:

Posted

To i tak Wam łatwo przeszla ta ciąża urojona. U mnie (tzn u Amigi) to trwa zawsze o wiele dłużej. I niestety mamy to po dosłownie każdej cieczce.

[B]Weszko[/B], to kiedy uzupełnisz "skład" o nowego tymczasika? :evil_lol:;)

Posted

moze to juz wcale nie bedzie tymczas:razz:....

Moja slepnie:evil_lol:, albo ja mam peleryne niewidke:razz:, na szczescie powoli idziemy do przodu:loveu:, dobrze, ze ona chociaz sie znacznie oddala to nie zdarazaja jej sie samotne wedrowki, bo wtedy chyba reszte zycia spedzilaby na smyczy:diabloti:.

A jak Zara wydobrzała trochę, zarosła, przytyła:razz:? Z niej to bedzie maly lobuz:evil_lol:

Posted

Weszko ja ci jeszcze cztery podeślę - no chociaż trzy bo Nuka się pilnuje. Przeszkolisz razem z Dirki. Może słuch im się poprawi.:razz:

Pamiętasz jak Kaja nam zginęła? TZ od tego czasu Keysi i Kaję w zasadzie nie spuszcza ze smyczy.:roll:

Posted

[B]Aga900[/B] witamy w naszej galerii :)
[B]eria[/B] ja zawsze miałam takie psy, dlatego Dirki tak mnie wkurza jak się tak zachowuje. Dla mnie taki niezależny pies to nowość i niestety nic mnie tak nie denerwuje jak takie zachowanie. Normalnie dostaję skoku ciśnienia i bym zabiła cholerę :angryy::mad:
[B]Amiga[/B] ja takie cyrki miałam z Bunią, a Sympa też jest nie lepsza. Teraz właśnie jest na Galastopie jak po każdej cieczce :roll:
[B]puzzle, Amiga[/B] ja jestem DT awaryjny :razz: więc nic nie planuję. Powiem też szczerze że trochę muszę odsapnąć, to fajna sprawa ale dla pracującego singla jednak nie jest tak całkiem prosto i łatwo :roll:
[B]AnkaG[/B] z taką banda to już bym na psychiatryczny sama się chyba wybrała :D

Posted

Ciotka sugerujesz mi wizytę u terapeuty.:evil_lol:
TZ opowiada:
Dochodzę do krzyżówki w lesie. Esta idzie w lewo, Keysi prosto, Kaja skręca w prawo a Nuka na środku krzyżówki koope wali. :diabloti: