Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

ariss napisał(a):
ja nie widzę:mad:i nie widzę też swojego banera:angryy:

To tak samo jak ja. Czyli to nie wina mojego rzęcha kompa :mad: Wczoraj wszystko widziałam.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):
To tak samo jak ja. Czyli to nie wina mojego rzęcha kompa :mad: Wczoraj wszystko widziałam.

To wina tego głupiego doooooooogo:angryy:

i kurcze ten okres jak mnie tu nie było naprawdę był przyjemny:diabloti: i gdyby nie Wy wszyscy to na bank by mnie tu już nie było;)

Posted

Totek już jako kastracik ;)

bardzo zafascynowała go smycz Sympy - strasznie z niego ciekawskie stworzonko i każdą nową rzecz musi obadać :p

Sympa też okazała się wielce interesująca, a zwłaszcza to coś czym się kończyła :evil_lol: kaganiec był na wszelki wypadek bo nie wiedziałam do końca jak na Totka zareaguje, a Totek jest kamikadze i lezie bez najmniejszego lęku.

Posted

piszę drugi raz bo mi wcięło :angryy:

pełen koci luz w otoczeniu wielkich szarych suk

i w słoneczku

Muszę przyznać, ze Sympa mnie miło zaskoczyła przyjęciem Totka. Sądziłam że będzie jakiś cyrk a tu spoko. Ja na wszelki wypadek jednak mam wprawdzie czujność podwyższoną :diabloti:

Posted

Totkowi mina zrzedła :diabloti::diabloti::diabloti:
dobrze,że już po wszystkim. Niech szybko wraca do sił ;)

Brawa dla Was za pierwszą próbę chodo-biegu!! :multi:
zazdroszczę!! i zacięcia również gratuluję!!
a w czasie biegów można przystojniaków poznać... wiesz teraz ręce masz wolne :diabloti::diabloti::diabloti:

też się muszę w garść zebrać i pobiegochodzić

Posted

[quote name='weszka']anetta, madziamn no co Wy :-o toż Totek od daaaawna nie sika. Miał takie występy na początku ale przeszły. Tak to jest że złe rzeczy sie dług pamięta, a jak jest dobrze to nikt nie pochwali :eviltong:
Ciiiiiiii :evil_lol::evil_lol:
:wolfie:
Wydawało mi sie to tak niedawno :evil_lol:

Dobrze ze Sympa nie zrobiła wielkiego halo na widok Totka :multi:

Posted

[quote name='Od-Nowa']Totkowi mina zrzedła :diabloti::diabloti::diabloti:
dobrze,że już po wszystkim. Niech szybko wraca do sił ;)

Ma się bardzo dobrze tylko zły że jeszcze nie pełną parą może jeść. Dzisiaj jeszcze 1/2 porcji, a jutro już 100%. A on taki żarłok, że normalnie chce mnie zamęczyć pokazywaniem mi jaki on głodny i biedny jest, a co się nagada przy tym :razz:

[quote name='Od-Nowa']
Brawa dla Was za pierwszą próbę chodo-biegu!! :multi:
zazdroszczę!! i zacięcia również gratuluję!!
a w czasie biegów można przystojniaków poznać... wiesz teraz ręce masz wolne :diabloti::diabloti::diabloti:
też się muszę w garść zebrać i pobiegochodzić

A dziękujemy :p Dzisiaj miała być druga to oczywiście pogoda nie wytrzymała i pada :angryy:
Tu gdzie ja śmigam to co najwyżej mogę sarnę albo bażanta spotkać :diabloti: albo samych znanych psiarzy. Na nowego przystojniaka nie liczę jakoś :evil_lol: ale kto wie co los przyniesie :eviltong:
Do pełni szczęścia brakuje nam wiesz czego :razz: tego co twoje łapki mają wykonać :razz:

Posted

widziałam fotki kotka Totka-kastrotka w słoneczku i w otoczeniu olbrzymiastych:loveu:
i pas śmieszny też widzialam :evil_lol: i jakoś nie widzi mi się to jako wygodne:evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
A on taki żarłok, że normalnie chce mnie zamęczyć pokazywaniem mi jaki on głodny i biedny jest, a co się nagada przy tym :razz:

hahaha uwielbiam to kocie gadanie i opowiadanie o wielkim głodzie :evil_lol: Fifka też tak robi - i prowadzi do miski i opowiada, że już sił nie ma na psio-kocie gonitwy i że niebawem padnie :evil_lol:

zazdraszczam sielanki - ja to chyba nie dozyję :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
A może Totuś myśli, że mu się w oczach dwoi po tej kastracji:evil_lol:

no tak według kota to pewnie Sympuni od Dirki nie odróżnia wiec i tej sie nie boi:razz:

Posted

Totek jest kamikadze, pozbawiony naturalnego lęku przed psami :diabloti: i pakuje się na pieszczoty nie patrząc czy to Sympa czy Dirki. Sympa ma lekki wyraz obrzydzenia na pysku ale daje radę :evil_lol: Dobra suka z niej jednak :loveu: mimo że jędza na obce stworzenia :evil_lol:
Chciałam zakomunikować że Dirki rozpoczęła wiosenny sezon tarzania :angryy::mad: Wczoraj zwiała na parę minut i wróciła szczęśliwa i wytaplana w gówienku i błocku :angryy: Także dzisiaj w drodze powrotnej z pracy kupuję długą linkę i wracamy do podstaw.

Posted

malawaszka napisał(a):
no powiem ci, ze ja dziś cudem powstrzymałam Lunę przed tym samym :angryy: wrzasnęłam jakby mnie ze skóry obdzierano ale podziałało :evil_lol:

Szczęściara. Ja niestety straciłam delikwentkę z oczu więc mogłam sobie wrzeszczeć ile sił w płucach.
Dobra zbieram się wcześniej z roboty żeby zakupić linkę po drodze :razz:

Posted

wyglada na to że Totek miał same dobre doswiadczenia z psami ale ja to mam szczęscie że Duśka sie nie torze co najwyżej zajada się przysmakami na mieście ale to juz inna bajka.

Posted

Doginka,Dirkulec takie numery robi i to chyba nie primaaprilisowy kawał z tą linką :lol:
w ogóle to dzień dobry !! śliczna u nas słoneczna wiosna nastała :loveu:

Posted

madziamn początki stosunków Totkowo-Dirkowych wcale nie były takie różowe. Totek chodził prawie po ścianach ze złości, warczał, fuczał, drapał :diabloti: ale po kilku dniach stopniowo się przełamał bo Dirki nigdy nie dała mu powodów do tego że musiałby się bronić i bać. I tak oto narodziła się miłość :loveu:

Co do linki Doginko to chciałabym żeby to był żart ale niestety nie jest i Dirki jest nieznośną suką :shake: Wprowadzony został reżim bo coś takiego jak jest teraz nie wchodzi w grę.

eria u nas dzisiaj niestety pogoda się skiepściła i jest pochmurzone ale i tak czuć wiosnę :)

A tu Totek w otoczeniu bodyguardów :loveu: