eria Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ja już w pracy, Ty zapewno też :placz: Pobudka była tragiczna,ale spacer poranny bardzo miły :loveu: Śliczne te Wasze górskie leśne fotki :loveu: Quote
weszka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='ariss']ale dużo pięknych fot:loveu:ale masz fają czape:loveu:do twarzy Ci,ja bym w takiej wyglądała jak głupek:evil_lol:[/quote] [quote name='Doginka']Gassirowa krąży w moich myślach:evil_lol: - to samo chciałam napisać o czapuli:diabloti:[/quote] Dziękuję za komplementa :p Ja to mam taką buzinkę że różne czapusie mi pasują więc czasem z jakąś zaszaleję :razz: [quote name='AngelsDream']Piękne nocne zimowe niebo... :cool1: [/quote] Miło mi czytać :cool1: [quote name='eria']ja już w pracy, Ty zapewno też :placz: Pobudka była tragiczna,ale spacer poranny bardzo miły :loveu: Śliczne te Wasze górskie leśne fotki :loveu:[/quote] Poranne wstawanie było koszmarem, spacer też. Później w śnieżycy jechałam 1.5 godz. do pracy, w biurze przez większość dnia nie działał internet - bardzo udany pierwszy dzień :angryy: A w ogóle to mam kiepski nastrój. Nowy rok i stara bida :shake: Z dobrych wieści zważyłam Totka i waży prawie 2,8 kg :multi: a ważył niecałe 2kg jak przyjechał prawie miesiąc temu. Zbiera się ładnie więc zasłuży na kastrację niedługo :diabloti: Quote
ariss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jej on już ponad miesiąc u Ciebie:crazyeye:jak ten czas zapie...rdziela szybko:crazyeye: Quote
weszka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 8.01 będzie miesiąc :) oj tak właśnie tak robi ten czas - czasem to dobrze, a czasem niekoniecznie ;) Quote
AngelsDream Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Oj szybko - Celar z nami już 2 miesiące. :multi::loveu: Quote
AnkaG Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witaj wasiu w nowym roku. Fotaski piękne - lubię zimę na fotach oglądać. :lol: Quote
weszka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Na dobranoc koniki ze specjalną dedykacją dla Od-Nówki :) [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/8748/dsc1057hf7.jpg[/IMG][/URL] ...i zmykam na śnieżno-mroźny spacerek! Quote
weszka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Od-Nowa']może lepiej tramwajem :cool3:[/quote] Jakby tylko takowy koło mnie jeździł :roll: to bardzo chętnie bym skorzystała i się przesiadła. Niestety po pierwsze do mnie tramwaj nie dojeżdża, a po drugie pracuję w Balicach pod Krakowem i nie ma tam opcji dojazdu :shake: Quote
Od-Nowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 sucze zdjęcie - bardzo mi się podoba :cool3: 1,5h w korkach, tak na pierwszy dzień jest zbrodnią! może lepiej tramwajem :cool3: Quote
Doginka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Piękne koniki - to chyba coś a la perszerony:loveu: Quote
Od-Nowa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 wow, teraz rzeczywiście widać ogrom gniadoszka :crazyeye: taki żywiecki shire :cool3: bardzo dziękuję :loveu: Quote
madziamn Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 pewnie nie bedę oryginalna ale fotki cudne ja bym nie potrafiła z nich wybrac najładniejszych Quote
weszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Mroziska dotarły do Krakowa, na termometrze -16 st. Aż mi w nosie zamarzło jak poszłam po pracy na spacer z Dirki. Wróciłyśmy szybko bo cos mnie jeszcze troszkę na chorobę zbiera i niefajnie się spacerowało. Aż mnie ściska jak sobie pomyślę o tych wszystkich biednych zwierzakach na ulicach, przy budach i w byle jakich schroniskach... w taki ziąb :( Na rozgrzanie atmosfery mam dwa filmiki z Totkiem. Marne bo z komórki ale są :) Totek i myszka [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=KK0rvDJreZE"]YouTube - Totek i myszka[/URL] Totek, myszka i nagle Dirulec spada z nieba :evil_lol: [url=http://pl.youtube.com/watch?v=tZTzSffTSsI]YouTube - Totek, myszka i Dirki[/url] Quote
eria Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 ale Totkowe wariactwo :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
weszka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 To jeszcze luzik! Najlepszy jest jak się dobrze nakręci i biega i ślizga się po podłodze :D Quote
ariss Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='malawaszka']buu ja chcę kotka :placz:[/quote] bidulek jest cała masa,zaraz Ci się pewnie jakaś napatoczy:roll: Quote
Od-Nowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 a po firankach jeszcze nie skacze??:cool3: Quote
Doginka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Nagraj Totka, jak się po podłodze ślizga:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Bliss Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 kotek wiadomo że psotek :cool3: ale Dirki skacząca jak łania to dopiero widok :loveu: ja myślałam, że tylko te moje maluchy jakby sprężyny w zadkach miały skaczą a tu proszę - ,,cielątko" też potrafi :p a tak na marginesie jeszcze - czego dotyczy sonda w tytule? powiedziałam tak jako że zazwyczaj zgodna jestem ale po namyśle w strachu jestem że może lepsze byłoby jednak ,,nie"? :p Quote
Mały&Sympa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 To ja [B]weszka :) [/B]piszę z konta mojej siostry bo moje zablokowane. Skończył mi się płatny abonament, a że nie przedłużyałm to zonk i blokada :angryy: Mogę się zalogować, czytać subskrypcje, pisać PW ale postów nie :shake: tak więc czekam na odblokowanie i póki co nie będę się tu odzywać niestety. Quote
AngelsDream Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ale jak to zablokowane? Nie może po prostu być zwykłe, jak wcześniej? Quote
Mały&Sympa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Normalnie szlag mnie trafia :angryy: pozdrawiam was i czekam na głos weszka Quote
Recommended Posts