Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

"Brygida, już wszystko wyjaśniam. Klubówka to wystawa tylko dla sznaucerów organizowana przez Klub Sznaucera." - dzięki za info, trzymamy kciuki :)))))))))))))))))))
a nasz ewentulany wspólny spacer, to może pod koniec pażdziernika?
sama też jestem maksymalnie zalatana :( a Bona ma cieczkę :(
pozdrawiam ciepło Ciebie i psinki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ka-Vanga']
rozumiem, ze na klubie sie widzimy :cool3: :multi:[/quote]

Się widzimy :cool1:

[quote name='bina66']dostałaś potwierdzenie na "show"?
jaki masz numer, ja 127?
nie wiem czy będę, w poniedziałek się okaże, Mulinka cała zielona, pan kosił trawę :([/quote]

Nie dostałam jeszcze :shake: Mam nadzieję że zdrowie Ci pozwoli być.

[quote name='brygidakuzniak'] a nasz ewentulany wspólny spacer, to może pod koniec pażdziernika?
sama też jestem maksymalnie zalatana :( a Bona ma cieczkę :(
pozdrawiam ciepło Ciebie i psinki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote]

Też pozdrawiamy i mamy nadzieję że jakoś się nam uda spotkać. Żeby było choć trochę czasu i ładna pogoda.

A ja mam od wczoraj strasznego doła :shake: Miałam jechać z przyjaciółmi na weekend do Karpacza, a tu wczoraj zmarł brat mojego przyjaciela
[*]:-( Straszna tragedia. Rak mózgu. Zmiotło człowieka w niespełna 2 mies. Kilka lat starszy ode mnie, 2 dzieci, dusza człowiek :placz: W sobotę pogrzeb :shake:

Posted

[']['][']Dla Przyjaciela:-(
To smutne, jak ktoś od nas odchodzi. Ja też się szykuję psychicznie na odejście przyjaciółki :placz: - rak płóc z przerzutami do węzłów chłonnych i kości:placz:

Posted

To straszne jak odchodzi taki młody człowiek. W ogóle straszne jak sie traci kogoś bliskiego, ale jakoś odejście człowieka, który miał całe zycie przed sobą boli po wielokroć:-(:shake::-(

Posted

Weszko, jak przygotowania do wystawy??
Ty pewnie znasz wszystkie 4 pieprzaki, ja tylko Twoją niunię, spora konkurencja, ciekawe kto wygra?
Jakie będą oceny sędziego???
pozdrawiam, trzymaj się!!!!

Posted

[quote name='bina66']Weszko, jak przygotowania do wystawy??
Ty pewnie znasz wszystkie 4 pieprzaki, ja tylko Twoją niunię, spora konkurencja, ciekawe kto wygra?
Jakie będą oceny sędziego???
pozdrawiam, trzymaj się!!!![/quote]

W niedzielę zrobiłam poprawki na bóstwo a dzisiaj na popołudniowym spacerze Dirulec sam się postanowił poprawić w gównie :angryy::diabloti: I tak się oto przygotowujemy :evil_lol: Ciekawe że zawsze przed wystawą to robi :roll:
Ja się domyślam kim są pozostałe 2 konkurentki. Widzę że szykuje się ciekawa konkurencja :razz:

[quote name='madziamn'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122023[/URL]
Weszko widziałas to??[/quote]

Nie, mam zaległości kilkudniowe na dogo :shake:

[quote name='Doginka']Puk puk:comp26:, jesteś?:hand:[/quote]

Jestem jestem ale ledwo żyję. Moja praca i życie mnie wykańcza :shake:

Posted

mam nadzieję że olbrzymiastych fot z wystawy będzie pod dostatkiem :razz:
Loś też dzisiaj się ufajdał, cosik mial sraczke i oczywiście w wysokich trawach se stanął tak że caaaaała doopka................ wrrrrr wiec nie tylko Ty masz g****niane życie hihihi :)

Posted

Tiaaa szalała z Botanem (młodym akitą) i nagle ciach zniknęła i wróciła jak łajza ostatnia z gównem na karku :angryy:

Co do zdjęć to nie wiem czy ja jakiekolwiek zrobię. Jadę sama więc mogę nie mieć jak okiełznać Nikosia i Dirki ;) Licz raczej na ciotki co jadą bez psów tylko kibicować :)

Posted

Po poprawkach :)

[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/6461/csc0607dv0.jpg[/IMG]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img410.imageshack.us/img410/2439/dsc0602nw6.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Trzymajcie, trzymajcie bo będę miała tremę! Szykuje się konkurencja a Dirulec głuptasek nie lubi wystaw i wszystko zależy od humoru waćpanny ;) jak będzie nie w sosie to się nie pokaże i będzie po sprawie. Sama uroda może nie wystarczyć hihi