brygidakuzniak Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 "Brygida, już wszystko wyjaśniam. Klubówka to wystawa tylko dla sznaucerów organizowana przez Klub Sznaucera." - dzięki za info, trzymamy kciuki :))))))))))))))))))) a nasz ewentulany wspólny spacer, to może pod koniec pażdziernika? sama też jestem maksymalnie zalatana :( a Bona ma cieczkę :( pozdrawiam ciepło Ciebie i psinki :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
weszka Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Ka-Vanga'] rozumiem, ze na klubie sie widzimy :cool3: :multi:[/quote] Się widzimy :cool1: [quote name='bina66']dostałaś potwierdzenie na "show"? jaki masz numer, ja 127? nie wiem czy będę, w poniedziałek się okaże, Mulinka cała zielona, pan kosił trawę :([/quote] Nie dostałam jeszcze :shake: Mam nadzieję że zdrowie Ci pozwoli być. [quote name='brygidakuzniak'] a nasz ewentulany wspólny spacer, to może pod koniec pażdziernika? sama też jestem maksymalnie zalatana :( a Bona ma cieczkę :( pozdrawiam ciepło Ciebie i psinki :))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote] Też pozdrawiamy i mamy nadzieję że jakoś się nam uda spotkać. Żeby było choć trochę czasu i ładna pogoda. A ja mam od wczoraj strasznego doła :shake: Miałam jechać z przyjaciółmi na weekend do Karpacza, a tu wczoraj zmarł brat mojego przyjaciela [*]:-( Straszna tragedia. Rak mózgu. Zmiotło człowieka w niespełna 2 mies. Kilka lat starszy ode mnie, 2 dzieci, dusza człowiek :placz: W sobotę pogrzeb :shake: Quote
madziamn Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 O Boże współczucie dla Przyjaciela i Jego Rodziny tragedia inaczej tego nazwac nie można:-((*)(*)(*) Quote
Doginka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [']['][']Dla Przyjaciela:-( To smutne, jak ktoś od nas odchodzi. Ja też się szykuję psychicznie na odejście przyjaciółki :placz: - rak płóc z przerzutami do węzłów chłonnych i kości:placz: Quote
eria Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 najgorsze że tak naprawdę nigdy nie jest się przygotowanym psychicznie na czyjeś odejście :-( Quote
Od-Nowa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 bo i jak się przygotować. to ponad granicami wyobraźni... bardzo mi przykro, wiem jak to jest. a psice mam nadzieje dobrze? Bunia daje rade jesiennym zawieruchom? Quote
AMIGA Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To straszne jak odchodzi taki młody człowiek. W ogóle straszne jak sie traci kogoś bliskiego, ale jakoś odejście człowieka, który miał całe zycie przed sobą boli po wielokroć:-(:shake::-( Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 oj boli boli i to długo i strasznie. WSPOLCZUJE.:-( Quote
madziamn Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122023[/URL] Weszko widziałas to?? Quote
bina66 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Weszko, jak przygotowania do wystawy?? Ty pewnie znasz wszystkie 4 pieprzaki, ja tylko Twoją niunię, spora konkurencja, ciekawe kto wygra? Jakie będą oceny sędziego??? pozdrawiam, trzymaj się!!!! Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='bina66']Weszko, jak przygotowania do wystawy?? Ty pewnie znasz wszystkie 4 pieprzaki, ja tylko Twoją niunię, spora konkurencja, ciekawe kto wygra? Jakie będą oceny sędziego??? pozdrawiam, trzymaj się!!!![/quote] W niedzielę zrobiłam poprawki na bóstwo a dzisiaj na popołudniowym spacerze Dirulec sam się postanowił poprawić w gównie :angryy::diabloti: I tak się oto przygotowujemy :evil_lol: Ciekawe że zawsze przed wystawą to robi :roll: Ja się domyślam kim są pozostałe 2 konkurentki. Widzę że szykuje się ciekawa konkurencja :razz: [quote name='madziamn'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122023[/URL] Weszko widziałas to??[/quote] Nie, mam zaległości kilkudniowe na dogo :shake: [quote name='Doginka']Puk puk:comp26:, jesteś?:hand:[/quote] Jestem jestem ale ledwo żyję. Moja praca i życie mnie wykańcza :shake: Quote
eria Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 mam nadzieję że olbrzymiastych fot z wystawy będzie pod dostatkiem :razz: Loś też dzisiaj się ufajdał, cosik mial sraczke i oczywiście w wysokich trawach se stanął tak że caaaaała doopka................ wrrrrr wiec nie tylko Ty masz g****niane życie hihihi :) Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Odżywka na włosy przed wystawą ... :evil_lol::cool3: Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Tiaaa szalała z Botanem (młodym akitą) i nagle ciach zniknęła i wróciła jak łajza ostatnia z gównem na karku :angryy: Co do zdjęć to nie wiem czy ja jakiekolwiek zrobię. Jadę sama więc mogę nie mieć jak okiełznać Nikosia i Dirki ;) Licz raczej na ciotki co jadą bez psów tylko kibicować :) Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Po poprawkach :) [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/6461/csc0607dv0.jpg[/IMG] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img410.imageshack.us/img410/2439/dsc0602nw6.jpg[/IMG][/URL] Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 hohoho jaka dama :crazyeye::loveu: nie pogadasz :eviltong: ale dobrze,że na zdjęciach a nie obok. jeżeli zapaszek nadal się unosi ze spaceru :diabloti: Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Dama została wyprana ale jednak delikatny smrodek jeszcze czuć ;) w sam raz do soboty wywietrzeje hehehe Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ładna główka :lol: U mnie ostatnio cała czwórka zrobiła konsumpcję ... wracałam z otwartymi oknami w samochodzie. :cool3: Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a może to właśnie metoda,żeby sędzia się za długo nie przyglądał i nie zastanawiał :diabloti: będziemy trzymać kciuki za Smrodka :loveu::cool3: Quote
weszka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Trzymajcie, trzymajcie bo będę miała tremę! Szykuje się konkurencja a Dirulec głuptasek nie lubi wystaw i wszystko zależy od humoru waćpanny ;) jak będzie nie w sosie to się nie pokaże i będzie po sprawie. Sama uroda może nie wystarczyć hihi Quote
Recommended Posts