weszka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 [quote name='bina66']moja niunia jest sliczna!![/quote] Pewnie że jest :loveu: ale moja ciekwość kto zacz nadal nie została zaspokojona :cool3: [quote name='bina66']jestem informatykiem, wiec nie nawidze internetu, nie mam czasu![/quote] haha właśnie widzę tą nienawiść jak siedzisz z nami na dogo :evil_lol::eviltong: No ja na dziś zmykam bo mam już ślepe oczy od siedzenia przy kompie cały dzień - w pracy i teraz tu. Wiecie co jest piękne? Że jutro idę dopiero na 11 do roboty :multi: bo rano nie będzie w budynku prądu więc i pracować nie będzie jak. Wprawdzie będą mnie pewnie ścigać w domu ale przynajmniej nie muszę wstać na akord po 6 :razz: Żeby tak codziennie nie było prądu...:roll: Quote
bina66 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 rzadko w domu wlaczam komp, teraz mam urlop, od dzis do 15 sierpnia, wiec siedze. milo tu, pozdrawiam Quote
anetta Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote]A widoczki robiłam specjalnie dla Ciebie[/quote] Dziękuje Ci bardzo :calus: Miło że pamiętasz :kiss_2: Quote
weszka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Naszło mnie dzisiaj żeby się wybrać z Dirki na europejską do Budapesztu... znaczy już mnie wcześniej nachodziło, później przeszło, a dzisiaj wróciło... Quote
eria Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 o kurcze , to Cię faktycznie naszło :evil_lol: jedź i przywieź dużo fot hihihihih:evil_lol: Quote
weszka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Tylko za sponsorem się muszę rozejrzeć ;) Quote
weszka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Powiedziałabym nawet zasadniczy... do 15.08 są zgłoszenia więc mam jeszcze czas na organizację ;) Quote
malawaszka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='weszka']Naszło mnie dzisiaj żeby się wybrać z Dirki na europejską do Budapesztu... znaczy już mnie wcześniej nachodziło, później przeszło, a dzisiaj wróciło...[/quote] hihih trzymam :kciuki: za znalezienie sponsora :lol: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='weszka']Naszło mnie dzisiaj żeby się wybrać z Dirki na europejską do Budapesztu... znaczy już mnie wcześniej nachodziło, później przeszło, a dzisiaj wróciło...[/quote] ja jeszcze cały czas się zastanawiam:evil_lol: ale Dirki cholernik jeden,pańcie tak denerwować:diabloti: Quote
weszka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='malawaszka']hihih trzymam :kciuki: za znalezienie sponsora :lol:[/quote] Trzymaj i nie puszczaj... bo może ja będę musiała :diabloti::evil_lol: [quote name='gassira']ja jeszcze cały czas się zastanawiam:evil_lol: ale Dirki cholernik jeden,pańcie tak denerwować:diabloti:[/quote] Ja też myślę i myślę... bo pomijając zasadnicze jednak finanse to nie wiem czy to nie za wysokie progi dla głuptasa Dirki :oops::roll: A o nerwach szkoda gadać :mad: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Jedzcie!!!!!! Bedziemy za Was trzymac kciukaski!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='weszka']Trzymaj i nie puszczaj... bo może ja będę musiała :diabloti::evil_lol: [/quote] buuahahahha :roflt: :evil_lol: Quote
weszka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Jedzcie!!!!!! Bedziemy za Was trzymac kciukaski!!!!!!!!![/quote] Pożyjemy, zobaczymy :roll: Ale poza przyjemnością dostania jakiejś fajnej oceny taka wystawa to okazja spotkać fajną stawkę pieprzaków, poznać ludzi, psy które widzi się tylko w internecie... i głównie dlatego bym bardzo chciała pojechać... :roll: może się uda. [quote name='malawaszka']buuahahahha :roflt: :evil_lol:[/quote] :diabloti::diabloti::eviltong: Quote
ariss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='weszka'] Ja też myślę i myślę... bo pomijając zasadnicze jednak finanse to nie wiem czy to nie za wysokie progi dla głuptasa Dirki :oops::roll: A o nerwach szkoda gadać :mad:[/quote] a masz z kim jechać????jak może się obie zdecydujemy to razem pojedziemy i koszty będą mniejsze?????Bo dla mnie poprostu jest za drogo trochę:roll: Quote
weszka Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Póki co nie bardzo mam... nie myślałam tak na poważnie nad tym wyjazdem więc... ale wiesz twój pomysł dobry... muszę wszystko ogarnąć i podjąć decyzję. Do 15.08 nie zostało aż tak dużo czasu zwłaszcza że tak szybko leci... Quote
ariss Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='weszka']Póki co nie bardzo mam... nie myślałam tak na poważnie nad tym wyjazdem więc... ale wiesz twój pomysł dobry... muszę wszystko ogarnąć i podjąć decyzję. Do 15.08 nie zostało aż tak dużo czasu zwłaszcza że tak szybko leci...[/quote] ehhh...no właśnie ja to dopiero będę pewnie wiedziała koło 10.08 czy jest sznasa na tą wystawę,ale to jeszcze pogadamy;) Quote
AnkaG Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='weszka']Tylko za sponsorem się muszę rozejrzeć ;)[/quote] Jesteś młoda, zgrabna i powabna to szybko sponsora znajdziesz. :eviltong: Czego sie nie robi dla kariery psa ... :diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='weszka']Pożyjemy, zobaczymy :roll: Ale poza przyjemnością dostania jakiejś fajnej oceny taka wystawa to okazja spotkać fajną stawkę pieprzaków, poznać ludzi, psy które widzi się tylko w internecie... i głównie dlatego bym bardzo chciała pojechać... :roll: może się uda.[/quote] No pewnie, ze jedzie sie tez zeby psy poogladac i ze znajomymi spotkac! Ja sobie kilka lat temu tak pojechalam na swiatowke do Dortmundu, bo moje giganty z cietymi ogonami i nie moglam wystawic (Bangi jeszcze wtedy na swiecie nie bylo ;)), to sama pojechalam :cool3:. Zreszta teraz ta wystawa w Niemczech to tez taka towarzyska - cala masa znajomych byla - uwielbiam takie wystawy :loveu: :multi: - po wystawie grill i winko, a potem jeszcze psiaki sobie razem poganialy :loveu:. Quote
bina66 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Do Sopotu, czy Bialegostoku sie nie wybierasz? Quote
Doginka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='weszka']Naszło mnie dzisiaj żeby się wybrać z Dirki na europejską do Budapesztu... znaczy już mnie wcześniej nachodziło, później przeszło, a dzisiaj wróciło...[/quote] To nie zastanawiaj się, tylko jak Ci Gassira proponuje, to jedź z Nią, to się spotkamy w Budapeszcie:p Ja już wcześniej zapisałam Gordona i miałam zorganizowaną podróż, bo inaczej też z Ewą bym jechała:loveu:;) Quote
weszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='AnkaG']Jesteś młoda, zgrabna i powabna to szybko sponsora znajdziesz. :eviltong: Czego sie nie robi dla kariery psa ... :diabloti:[/quote] Dziękuję cioteczko za komplementy :eviltong: [quote name='Ka-Vanga']No pewnie, ze jedzie sie tez zeby psy poogladac i ze znajomymi spotkac![/quote] Dobrze że tez jesteś tego zdania bo niektórzy jeżdżą tylko żeby walczyć, pokazywać się i ogólnie dla szpanu i lansu itede :roll: [quote name='bina66']Do Sopotu, czy Bialegostoku sie nie wybierasz?[/quote] Oj nie :shake: [quote name='Doginka']To nie zastanawiaj się, tylko jak Ci Gassira proponuje, to jedź z Nią, to się spotkamy w Budapeszcie:p Ja już wcześniej zapisałam Gordona i miałam zorganizowaną podróż, bo inaczej też z Ewą bym jechała:loveu:;)[/quote] Kusi, kusi i mam nadzieję że się uda :cool3::roll: Ratunku! Jestem śpiąca i nie chce mi się pracować. Od wczoraj prawie cały czas pada, jest ciemno, buro i ponuro. Zazdroszczę sukom które ułożyły się do snu jak ja musiałam wyjść :roll: Quote
eria Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 u Was dopiero od wczoraj tak jest ?? u nas już od tygodnia !! na poranne spacery chodze w bluzie polarowej i grubym polarze zimowym !! ehhh ja też w pracce i musze iść na poczte korespondencje powysyłać a mi się nie chceee:evil_lol: Quote
weszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 U nas pada ale nie jest specjalnie zimno. No skwaru nie ma jak na lipiec ale nie aż na polara. Łączmy się w bólu ciotki pracujące na nieroby sznaucery (i nie tylko) ;) Quote
Recommended Posts