Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

[quote name='bina66']moja niunia jest sliczna!![/quote]

Pewnie że jest :loveu: ale moja ciekwość kto zacz nadal nie została zaspokojona :cool3:

[quote name='bina66']jestem informatykiem, wiec nie nawidze internetu, nie mam czasu![/quote]

haha właśnie widzę tą nienawiść jak siedzisz z nami na dogo :evil_lol::eviltong:

No ja na dziś zmykam bo mam już ślepe oczy od siedzenia przy kompie cały dzień - w pracy i teraz tu. Wiecie co jest piękne? Że jutro idę dopiero na 11 do roboty :multi: bo rano nie będzie w budynku prądu więc i pracować nie będzie jak. Wprawdzie będą mnie pewnie ścigać w domu ale przynajmniej nie muszę wstać na akord po 6 :razz: Żeby tak codziennie nie było prądu...:roll:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naszło mnie dzisiaj żeby się wybrać z Dirki na europejską do Budapesztu... znaczy już mnie wcześniej nachodziło, później przeszło, a dzisiaj wróciło...

Posted

[quote name='weszka']Naszło mnie dzisiaj żeby się wybrać z Dirki na europejską do Budapesztu... znaczy już mnie wcześniej nachodziło, później przeszło, a dzisiaj wróciło...[/quote]

hihih trzymam :kciuki: za znalezienie sponsora :lol:

Posted

[quote name='weszka']Naszło mnie dzisiaj żeby się wybrać z Dirki na europejską do Budapesztu... znaczy już mnie wcześniej nachodziło, później przeszło, a dzisiaj wróciło...[/quote]

ja jeszcze cały czas się zastanawiam:evil_lol:

ale Dirki cholernik jeden,pańcie tak denerwować:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hihih trzymam :kciuki: za znalezienie sponsora :lol:[/quote]

Trzymaj i nie puszczaj... bo może ja będę musiała :diabloti::evil_lol:

[quote name='gassira']ja jeszcze cały czas się zastanawiam:evil_lol:

ale Dirki cholernik jeden,pańcie tak denerwować:diabloti:[/quote]

Ja też myślę i myślę... bo pomijając zasadnicze jednak finanse to nie wiem czy to nie za wysokie progi dla głuptasa Dirki :oops::roll:
A o nerwach szkoda gadać :mad:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Jedzcie!!!!!! Bedziemy za Was trzymac kciukaski!!!!!!!!![/quote]

Pożyjemy, zobaczymy :roll: Ale poza przyjemnością dostania jakiejś fajnej oceny taka wystawa to okazja spotkać fajną stawkę pieprzaków, poznać ludzi, psy które widzi się tylko w internecie... i głównie dlatego bym bardzo chciała pojechać... :roll: może się uda.

[quote name='malawaszka']buuahahahha :roflt: :evil_lol:[/quote]

:diabloti::diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='weszka']

Ja też myślę i myślę... bo pomijając zasadnicze jednak finanse to nie wiem czy to nie za wysokie progi dla głuptasa Dirki :oops::roll:
A o nerwach szkoda gadać :mad:[/quote]

a masz z kim jechać????jak może się obie zdecydujemy to razem pojedziemy i koszty będą mniejsze?????Bo dla mnie poprostu jest za drogo trochę:roll:

Posted

Póki co nie bardzo mam... nie myślałam tak na poważnie nad tym wyjazdem więc... ale wiesz twój pomysł dobry... muszę wszystko ogarnąć i podjąć decyzję. Do 15.08 nie zostało aż tak dużo czasu zwłaszcza że tak szybko leci...

Posted

[quote name='weszka']Póki co nie bardzo mam... nie myślałam tak na poważnie nad tym wyjazdem więc... ale wiesz twój pomysł dobry... muszę wszystko ogarnąć i podjąć decyzję. Do 15.08 nie zostało aż tak dużo czasu zwłaszcza że tak szybko leci...[/quote]

ehhh...no właśnie ja to dopiero będę pewnie wiedziała koło 10.08 czy jest sznasa na tą wystawę,ale to jeszcze pogadamy;)

Posted

[quote name='weszka']Tylko za sponsorem się muszę rozejrzeć ;)[/quote]

Jesteś młoda, zgrabna i powabna to szybko sponsora znajdziesz. :eviltong: Czego sie nie robi dla kariery psa ... :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']Pożyjemy, zobaczymy :roll: Ale poza przyjemnością dostania jakiejś fajnej oceny taka wystawa to okazja spotkać fajną stawkę pieprzaków, poznać ludzi, psy które widzi się tylko w internecie... i głównie dlatego bym bardzo chciała pojechać... :roll: może się uda.[/quote]
No pewnie, ze jedzie sie tez zeby psy poogladac i ze znajomymi spotkac! Ja sobie kilka lat temu tak pojechalam na swiatowke do Dortmundu, bo moje giganty z cietymi ogonami i nie moglam wystawic (Bangi jeszcze wtedy na swiecie nie bylo ;)), to sama pojechalam :cool3:. Zreszta teraz ta wystawa w Niemczech to tez taka towarzyska - cala masa znajomych byla - uwielbiam takie wystawy :loveu: :multi: - po wystawie grill i winko, a potem jeszcze psiaki sobie razem poganialy :loveu:.

Posted

To nie zastanawiaj się, tylko jak Ci Gassira proponuje, to jedź z Nią, to się spotkamy w Budapeszcie:p
Ja już wcześniej zapisałam Gordona i miałam zorganizowaną podróż, bo inaczej też z Ewą bym jechała:loveu:;)

Posted

[quote name='AnkaG']Jesteś młoda, zgrabna i powabna to szybko sponsora znajdziesz. :eviltong: Czego sie nie robi dla kariery psa ... :diabloti:[/quote]

Dziękuję cioteczko za komplementy :eviltong:

[quote name='Ka-Vanga']No pewnie, ze jedzie sie tez zeby psy poogladac i ze znajomymi spotkac![/quote]

Dobrze że tez jesteś tego zdania bo niektórzy jeżdżą tylko żeby walczyć, pokazywać się i ogólnie dla szpanu i lansu itede :roll:

[quote name='bina66']Do Sopotu, czy Bialegostoku sie nie wybierasz?[/quote]

Oj nie :shake:

[quote name='Doginka']To nie zastanawiaj się, tylko jak Ci Gassira proponuje, to jedź z Nią, to się spotkamy w Budapeszcie:p
Ja już wcześniej zapisałam Gordona i miałam zorganizowaną podróż, bo inaczej też z Ewą bym jechała:loveu:;)[/quote]

Kusi, kusi i mam nadzieję że się uda :cool3::roll:

Ratunku! Jestem śpiąca i nie chce mi się pracować. Od wczoraj prawie cały czas pada, jest ciemno, buro i ponuro. Zazdroszczę sukom które ułożyły się do snu jak ja musiałam wyjść :roll:

Posted

u Was dopiero od wczoraj tak jest ?? u nas już od tygodnia !! na poranne spacery chodze w bluzie polarowej i grubym polarze zimowym !!
ehhh ja też w pracce i musze iść na poczte korespondencje powysyłać a mi się nie chceee:evil_lol:

Posted

U nas pada ale nie jest specjalnie zimno. No skwaru nie ma jak na lipiec ale nie aż na polara.
Łączmy się w bólu ciotki pracujące na nieroby sznaucery (i nie tylko) ;)