AngelsDream Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Takie wycieczki to świetny socjal. My za to mamy małe zoo. Quote
weszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 To prawda. Jak patrzę na dziewczyny to one sa jak z dwóch różnych bajek - tego czego Dirki się boi i nie lubi to Vesper lubi i to bardzo ;) Dirki i tak zrobiła wielki postęp bo kiedyś to by nawet z samochodu nie wysiadła w takim miejscu! A tak w ogóle to dostała spóźnioną o 3 mies. cieczkę - dobrze że teraz to akurat do obozu skończy bo by było nieciekawie gdyby miała jechac cieczkująca. Quote
ewka i haker Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 o Alpi ale cena mnie zszokowała :O za obóz agility z międzynarodowym zawodnikiem organizowany przez nasz klub płaca 1000(tylko 4 dni krócej) Quote
weszka Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Wiesz 4 dni różnicy to nie tak znowu mało - noclegi, wyżywienie, ew. inne atrakcje dodatkowe. Myślę że cena za ten obóz i tak jest w miarę przystępna. Quote
ewka i haker Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ja myślę ze trochę dużo jak na polskich instruktorów;) ale zapewne zabawa bedzie przednia Quote
anetta Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Wszystkiego NAJlepszego :loveu::loveu: Prezent szałowy, mniam, mniam :lol: Fajny ten tor. Kiedyś widziałam w TV jak zawody na nim były:multi: Ładnie tam! A Sympa to nie dobra sucz. Quote
eria Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 dzień dobry poniedziałkowo !! Ja dziś traumę przeżyłam jak budzik zadzwonił :shake::shake: Quote
Doginka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Witanko:loveu: Olga moje spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Vesper i dla Ciebie:loveu::loveu::loveu: Obyście razem zdobyły ringi wystawowe;):loveu:i wykosiły konkurencję:p;) A dla Ciebie dodatkowo spełnienia marzeń i duuuuuuużo kasy:p Quote
weszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 ewka i haker napisał(a):ja myślę ze trochę dużo jak na polskich instruktorów;) ale zapewne zabawa bedzie przednia To obóz dla amatorów i właśnie bardziej o zabawę chodzi niż o profeskę :cool1: anetta napisał(a):Wszystkiego NAJlepszego :loveu::loveu: Prezent szałowy, mniam, mniam :lol: Fajny ten tor. Kiedyś widziałam w TV jak zawody na nim były:multi: Ładnie tam! A Sympa to nie dobra sucz. Dziękujemy, dziękujemy :) A Symp no cóż - taka już jest, a na stare lata coraz gorsza :diabloti: Doginka napisał(a):Witanko:loveu: Olga moje spóźnione ale szczere WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Vesper i dla Ciebie:loveu::loveu::loveu: Obyście razem zdobyły ringi wystawowe;):loveu:i wykosiły konkurencję:p;) A dla Ciebie dodatkowo spełnienia marzeń i duuuuuuużo kasy:p Doginko troszkę pomieszałaś. Ja za życzenia dziękuję, a te drugie przekazuję Dirki bo to ona miała urodziny :razz: Vesper ma dopiero w marcu :razz: eria napisał(a):dzień dobry poniedziałkowo !! Ja dziś traumę przeżyłam jak budzik zadzwonił :shake::shake: A dzień dobry. Ja zaspałam o godzinę i miałam później niezły sprint zeby wszystko jakoś w miarę ogarnąć :angryy: Zostawiłam suki z brudnymi łapami bo nie było już czasu na mycie wiec będe miała niezły syf = sprzątnie po powrocie mam zapewnione. Quote
Doginka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Sorki, no przecież wiem, że o Dirulkę chodzi:evil_lol: To tak z rozpędu:evil_lol: Quote
weszka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ewka i haker napisał(a):gdzie Wy nas na żywo widzieliście?:> A w Poznaniu na przykład ;) Doginka napisał(a):Sorki, no przecież wiem, że o Dirulkę chodzi:evil_lol: To tak z rozpędu:evil_lol: Dobra, dobra :razz: Vesper jest scerbata :evil_lol: Straciła 2 górne siekacze :loveu: i fotek kilka ze staroci Quote
ewka i haker Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 motylek super ale my w poznaniu nie startowaliśmy... chyba ze pokazy posłuszeństwa dwa lata temu Quote
weszka Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 ewka to chyba was z kimś musiałam pomylić z tego zaaferowania. Motylek siedział na środku ścieżki i ładnie dał się ufocić :) Zdycham z upału. Jestem białą kobietą i nie nadaję się na 35 stopni w mieście :mad: Dobrze ze choć w pracy klima, bo w mieszkaniu duchota, suki leżą pokotem. Taki upał to może być na wakacjach, jak się ma wodę pod nosem, leżak, cień, książkę i zimnego drinka :razz: Quote
eria Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 ......i murzyna z wachlarzem po obu stronach :evil_lol: a ja mam chłód w mieszkaniu ,w dresie ciepłym siedze:cool3::lol: zimą marznę , bo tylko piec węglowy na 56m2 , ale za to latem mam fajny chłodek :loveu: Quote
ewka i haker Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Eria ja mam tak samo haha Weszla ale Ty widziałaś agility? Quote
Doginka Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ja w domku też mam chłodek i ....klimę we wszystkich prawie pokojach:multi::diabloti: Quote
weszka Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='ewka i haker'] Weszla ale Ty widziałaś agility? Na ostatniej poznańskiej oglądałam frisbee :razz: Ja miałam chłodek u mamy - stare budownictwo. Niestety teraz się gotuję bo mam wszystkie okna od pd-zach :roll: Kilka kiepskich filmów z wczorajszego wieczornego posiadu na łące :) YouTube - Dirki i Vesper na łące YouTube - Dirki i Vesper na łące YouTube - Dirki i Vesper na łące YouTube - Dirki i Vesper na łące Quote
ewka i haker Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 aaa to byl MAniek;)(haker jest ładniejszy) my pomagaliśmy im robić haker był w niedziele ale nie występował;) może w tym roku będziemy pokazywać frisbee na pewno w sobotę startujemy w zawodach które będą na targach;) fajna jest mała taka pocieszna:) Quote
weszka Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 A no widzisz coś fajnego małego sznaucerowatego goniło to jakoś wymyśłiłam że to Wy ;) Vesper jest strasznie pocieszna :) Ale ma też dorosłe miny i poważne skupione zachowania, a w ogóle to ma super charakter :) Quote
Recommended Posts