weszka Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 I zapowiadany filmik :) YouTube - Toaleta Totka Quote
AnkaG Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ale fajowy film!!!! Dirki bardzo koffa Tutka. :lol: Quote
Od-Nowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 filmik bomba :multi::lol: najbardziej podobało mi się zakrywanie brodą :evil_lol: masz jakiś wadliwy aparat - wszystko szare :eviltong::lol: Quote
Doginka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Dirki myje i od razu wyciera:loveu:...........................................:diabloti: Quote
AMIGA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Totuś leniwiec - to on powinien wylizywac siebie i Dirulca :p Quote
AMIGA Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='eria']Weszka Ty nawet nie wspominaj o powrocie zimy :crazyeye::mad::angryy: ja mam nadzieję że śnieg tej wiosny roztopił się już permanentnie :p[/quote] Tylko pod warunkiem, że od razu będzie piekna, soczysta trawka i zakwitną przebiśniegi i krokusy i żonkile i jabłonie i migdałowce i w ogóle wszystko, wszystko. Bez etapu "w marcu jak w garncu" Quote
eria Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Weszka Ty nawet nie wspominaj o powrocie zimy :crazyeye::mad::angryy: ja mam nadzieję że śnieg tej wiosny roztopił się już permanentnie :p Quote
weszka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Miło mi że podoba wam się komitywa Totko-Dirulcowa :p eria to albo niech się roztopi i już wyschnie to błocko po nim albo niech będzie zima :mad: To co jest teraz to masakra - szaro, mgła, błoto, mżawka :placz: Quote
M@d Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Super filmik, jakbym mojego widział :lol: Ale olbrzym ma przewagę (świat jest niesprawiedliwy :eviltong:) On machnie 10 razy ozorem i kot, albo Mafia umyte :diabloti: A mała 5 minut zasuwa, aż się zasapie... i dopiero jedno ucho Lumpa kończy :lol: Quote
puzzle Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nadrobilam:multi: 100 latek dla seniorkowej :loveu: Filmik i fotki supeeeeer:loveu: Wspolczuje skubania, ja mojej juz nie pozwole zarosnac:evil_lol:! Quote
Od-Nowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a co tu taka cisza? siedzi sznaucerza mama i skubie :diabloti: pozdrawiamy ;) Quote
Doginka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Skubcie skubcie - ja wczoraj o 2 w nocy skończyłam Rapera - zaczęłam skubać o 21.00:p Quote
AMIGA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Od-Nowa']a co tu taka cisza? siedzi sznaucerza mama i skubie :diabloti: pozdrawiamy ;)[/quote] Oj nie wiem czy była w stanie. Bo wczoraj "obsprawiła" całego Fabia w "naszym" hotelu psim. Kręgosłup prawie jej juz trzaskał :-( Jeszcze czegoś takiego nie widzialam w swoim dłuuuuuugim życiu:shake::shake: Quote
Od-Nowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 pielęgnacja sznaucerów zdaje się być istną torturą :crazyeye: Quote
eria Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A ja właśnie skończyłam skubać Kreona - ponad 2 godziny :evil_lol: Quote
weszka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Dirul nadal niedźwiedź bo tak jak napisała Amiga zabił mnie Fabio ;) Quote
Doginka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zostałam babcią 5-u krecików:multi::multi::multi: 3 dziewczynki i 2 chłopaki:multi::multi::multi: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Quote
weszka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Ooo gratulacje Doginko :multi::loveu: A my miałyśmy dzisiaj krótką wizytę gościa niedzielnego czyli małej Negry :loveu: Dirki przyjęła ją dość ozięble bez większego entuzjazmu, a nawet raz ostrzegawczo warknęła jak Negra podeszła żeby mała sobie nie myślała - Dirki leżała z kotem (stado :cool1:). Później była uprzejma ale widać że to już nie ten szalony Dirul co kiedyś :razz: Wydoroślała panna. I było tez stracie Negra v. Totek :) Totek ciekawski wyszedł sprawdzić co to takie nowe łazi, a Negra też bardzo była zainteresowana. Niestety jak dla Totka robiła za dużo szumu więc się najeżył i zwiał. Chciał sobie obwąchać spokojnie obiekt ale obiekt był zbyt ruchliwy :lol: Quote
AMIGA Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Doginka']Zostałam babcią 5-u krecików:multi::multi::multi: 3 dziewczynki i 2 chłopaki:multi::multi::multi: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:[/quote] :multi::multi::cool2::cool2::klacz::klacz: Quote
ariss Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Od-Nowa robienie sznaucerów wcale nie jest torturą;)ja uwielbiam patrzeć jak pięknieją:loveu: Quote
anetta Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://img13.imageshack.us/img13/4060/p1010301bq9.jpg czy ona robi mu masaż? :crazyeye: :evil_lol: Quote
eria Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='ariss']Od-Nowa robienie sznaucerów wcale nie jest torturą;)ja uwielbiam patrzeć jak pięknieją:loveu:[/quote] fajnie też patrzeć jak się potem odciski goją :loveu::evil_lol::evil_lol: jak mój na przegubie palca Quote
Recommended Posts