Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']Weszka Ty nawet nie wspominaj o powrocie zimy :crazyeye::mad::angryy: ja mam nadzieję że śnieg tej wiosny roztopił się już permanentnie :p[/quote]

Tylko pod warunkiem, że od razu będzie piekna, soczysta trawka i zakwitną przebiśniegi i krokusy i żonkile i jabłonie i migdałowce i w ogóle wszystko, wszystko. Bez etapu "w marcu jak w garncu"

Posted

Weszka Ty nawet nie wspominaj o powrocie zimy :crazyeye::mad::angryy: ja mam nadzieję że śnieg tej wiosny roztopił się już permanentnie :p

Posted

Miło mi że podoba wam się komitywa Totko-Dirulcowa :p

eria to albo niech się roztopi i już wyschnie to błocko po nim albo niech będzie zima :mad: To co jest teraz to masakra - szaro, mgła, błoto, mżawka :placz:

Posted

Super filmik, jakbym mojego widział :lol:
Ale olbrzym ma przewagę (świat jest niesprawiedliwy :eviltong:)
On machnie 10 razy ozorem i kot, albo Mafia umyte :diabloti:
A mała 5 minut zasuwa, aż się zasapie... i dopiero jedno ucho Lumpa kończy :lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']a co tu taka cisza?
siedzi sznaucerza mama i skubie :diabloti:
pozdrawiamy ;)[/quote]

Oj nie wiem czy była w stanie. Bo wczoraj "obsprawiła" całego Fabia w "naszym" hotelu psim. Kręgosłup prawie jej juz trzaskał :-(
Jeszcze czegoś takiego nie widzialam w swoim dłuuuuuugim życiu:shake::shake:

Posted

Ooo gratulacje Doginko :multi::loveu:

A my miałyśmy dzisiaj krótką wizytę gościa niedzielnego czyli małej Negry :loveu: Dirki przyjęła ją dość ozięble bez większego entuzjazmu, a nawet raz ostrzegawczo warknęła jak Negra podeszła żeby mała sobie nie myślała - Dirki leżała z kotem (stado :cool1:). Później była uprzejma ale widać że to już nie ten szalony Dirul co kiedyś :razz: Wydoroślała panna.
I było tez stracie Negra v. Totek :) Totek ciekawski wyszedł sprawdzić co to takie nowe łazi, a Negra też bardzo była zainteresowana. Niestety jak dla Totka robiła za dużo szumu więc się najeżył i zwiał. Chciał sobie obwąchać spokojnie obiekt ale obiekt był zbyt ruchliwy :lol:

Posted

[quote name='Doginka']Zostałam babcią 5-u krecików:multi::multi::multi:
3 dziewczynki i 2 chłopaki:multi::multi::multi:
:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:[/quote]

:multi::multi::cool2::cool2::klacz::klacz:

Posted

[quote name='ariss']Od-Nowa robienie sznaucerów wcale nie jest torturą;)ja uwielbiam patrzeć jak pięknieją:loveu:[/quote]
fajnie też patrzeć jak się potem odciski goją :loveu::evil_lol::evil_lol: jak mój na przegubie palca