Tekla64 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 jaaaa jaka rozleciana banda no tego galopu to mozna sie przerazic czy nie stratuja hihihi pieke masz te bachorki oj piekne Quote
Fides79 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 no w koncu obejrzałam film ze spaceru, ha ha ale im sie korbka właczyła:lol: niezłe szaleństwo, fajnie że maja gdzie się wybiegać :p https://lh5.googleusercontent.com/-hB6jFNWXt6c/TpsNuBxJgsI/AAAAAAAAIjY/l8Mr5I59gSw/s640/DSC_0065.JPG jakie szczęsliwe pychole :evil_lol::evil_lol: a kolezka Frodo też niezły, jaki zainteresowany ;) Quote
eria Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Hehe Frodo napewno żałuje,że go tam nie ma :) Wszystkie fotki super !!! Radochę psiska miały ogromną! I ja oglądając tą radochę miałam podobną :) Quote
weszka Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Cieszę się, że miałyście radochę z oglądania Alesków :) Taka rozbawiona banda to doprawdy cudny widok :) A to Różydło, które podbija Chorwację. Na zdjęciu jest z Zarah zaprzyjaźnioną siostrą przyrodnią Dirki - jaki ten świat mały ;) [quote name='wilczy zew'] Mamusia też ucieszyła się z wizyty synusia? Też :) Rano zastał nas mróz, zaszronione łąki i piękny wschód słońca :) To jedyny plus wstawania skoro świt ;) Quote
jambi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Cudaki bossskie :loveu: fantastycznie w takiej zgraji :lol: a tu: https://lh6.googleusercontent.com/-OOy58PJeDyc/TpsNiEK69OI/AAAAAAAAIi4/ZaATuPm2pGc/s640/DSC_0055.JPG oba tylko na jednej łapie chodzą! :crazyeye: :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Wschód słońca zawsze jest pikny!! Różydło wie jak zachować się do starszej koleżanki. Quote
Tekla64 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 wlasnie dal tego widoku i dla tego klimatu ja chetnie wstaje przed switem piekne zdjecia a portrecik z kepa trawy to cos pieknego Quote
eria Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 hihi widzę,że właściciele Różyczki wzięli sobie do serca jej imię i zakupili różowy komplecik :D Quote
weszka Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='jambi']https://lh6.googleusercontent.com/-OOy58PJeDyc/TpsNiEK69OI/AAAAAAAAIi4/ZaATuPm2pGc/s640/DSC_0055.JPG oba tylko na jednej łapie chodzą! :crazyeye: :evil_lol: Lekkość bytu ;) [quote name='wilczy zew']Wschód słońca zawsze jest pikny!! Różydło wie jak zachować się do starszej koleżanki. Różydło jak mała to jest mądra i dzielna suczka :) [quote name='Tekla64']wlasnie dal tego widoku i dla tego klimatu ja chetnie wstaje przed switem piekne zdjecia a portrecik z kepa trawy to cos pieknego Ja wstaję bo muszę niestety. Ale taki widok umila moje poranne katusze. [quote name='eria']hihi widzę,że właściciele Różyczki wzięli sobie do serca jej imię i zakupili różowy komplecik :D To już drugi ;) Wcześniejszy miała z Rogza - też róż :) [quote name='Doginka']Oby tylko nie dokupili jej kolcy;-) ;) A tak na serio jeśli zajdzie potrzeba użycia kolcy przy jej szkoleniu to będą wiedzieli jak ich używać. O to jestem spokojna bo to doświadczeni i mądrzy ludzie. To znowu mam filmik. Z porannych szaleństw w oszronionej trawie tym razem. [video=youtube;RXVOoFXna-4]http://www.youtube.com/watch?v=RXVOoFXna-4[/video] Quote
Tekla64 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 no swirusy jak sie patrzy a ty nie wychodzisz z cala czworka na raz???? ty to jednak dzielna jestes hihihi Quote
Javena Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/216272-uratowa%C5%82-psa-przed-%C5%9Bmierci%C4%85-m%C5%82ody-harcerz-zr%C3%B3bmy-mu-niepsodziank%C4%99?p=17828670#post17828670 Uratował psa ,narażajac własne życie. Zajrzyjcie do małego bohatera. Quote
weszka Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 [quote name='Tekla64']no swirusy jak sie patrzy a ty nie wychodzisz z cala czworka na raz???? ty to jednak dzielna jestes hihihi Różnie wychodzę. Ale przyznam, że wychodzenie z czwórką zaczyna być coraz trudniejsze. Te małe świrusy ważą już prawie po jakieś 19 kg każdy, a ogarnięcia nie mają. Jak szarpną to już nie jest tak łatwo na jednym palcu ich utrzymać. Plączą się, Dirki się wkurza i idzie obrażona z tyłu, te wyrywają do przodu itd. ;) A kawałeczek jednak na smyczach muszę przejść bo nie uznaję takiego puszczania psów samopas jak nad nimi jednak w 100% nie panuję. Poza tym najfajniej jednak bawią się szczeniaki same ze sobą bo z Vesper i Dirki to wchodzą głupie zabawy typu np. "dzisiaj gnębimy Bajkową". Zabawa polega na tym że Vesper ją tłamsi, Marzyciel doskakuje i drze mordę, a na Vesper wyżywa się Dirki. A wieczorem jak już idą wszyscy na smyczach to biorę dwa zestawy podwójne w składzie 1 stara + 1 szczeniak. Bo wtedy idą najlepiej i jest szansa że się załatwią, a nie tylko będą świrować ze sobą. [quote name='Javena']http://www.dogomania.pl/threads/216272-uratowa%C5%82-psa-przed-%C5%9Bmierci%C4%85-m%C5%82ody-harcerz-zr%C3%B3bmy-mu-niepsodziank%C4%99?p=17828670#post17828670 Dzielny chłopczyk. Znam historię. Quote
Tekla64 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 no tak szczyl plus dorosly to najlepszy duet bo szczyl bardzo korzysta na madrosci a dorosly jednak troche przypomina sobie mlodzienczosc czyli taki komplecik jest jak najbardzie zrowy dla wszytskich zwlaszcza dla prowadzacego hihihi Quote
wilczy zew Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='weszka'] bo z Vesper i Dirki to wchodzą głupie zabawy typu np. "dzisiaj gnębimy Bajkową". Zabawa polega na tym że Vesper ją tłamsi, Marzyciel doskakuje i drze mordę, a na Vesper wyżywa się Dirki. rodzinna sielanka brzdące świetne zwłaszcza z tym polowaniem na siebie Quote
Saththa Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ale fajnie w 25 sek. "noooo gdzie ejsteś" :lol: Quote
Doginka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Dwa małe świrusy:loveu: Ciekawe, czemu jeszcze nikt się po nie nie zgłasza:sad: A maluchy nie stoja w miejscu, tylko dojrzewają;-) Weszko, co będzie jak nikt ich nie kupi:hmmmm:(tfu tfu tfu, oby tak się nie stało);) Quote
weszka Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Doginko nie będzie takiej opcji ;) Patrzcie jakie cudo ponad rok w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/216339-ALFA-niezwykła-suczka-w-typie-sznaucera-olbrzyma-pieprz-i-sól-ponad-rok-w-schronie Zapraszam na wątek bo zabieramy ją do hoteliku i pomoc w ogłaszaniu i zbieraniu funduszy będzie potrzebna! Quote
Doginka Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 jaka biedotka:sad: Jak się ja ładnie zrobi to będzie cacy:loveu: Quote
weszka Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Biedulka już poza schroniskiem. Ładnie to nie wiem czy się od razu uda zrobić bo jest potwornie zaniedbana. Ale najważniejsze, że ma szansę na nowe lepsze życie. A futro odrośnie nawet jak teraz trzeba będzie wszystko obciachać. Quote
anetta Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/-aG_xbsK9YN0/TpsNvtDIX2I/AAAAAAAAIjc/xJRUkZ6mj6w/s640/DSC_0066.JPG one są genialne!! Na filmie widać jak biegają te nieboraczki :evil_lol: urocze hahhaha Quote
weszka Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Są urocze to prawda :loveu: I potrafią też człowieka doprowadzić na skraj wytrzymałości :diabloti: Ale ja mam opowiastkę o Furli. W środę Kijoła wracając z nianią z przedszkola zgubił gdzieś po drodze rękawiczkę. Trudno, żadna tam wielka strata. W sobotę rano Marta spaceruje z Furlą, a ta nagle robi się jakaś pobudzona, zaczyna machać ogonem do krzaków i daje w nie takiego susa, że by się Marta wywaliła. Więc ryczy na nią co wyprawia, a Furla cała zachwycona wybiega z krzaków z rękawiczką Kijoły w pysku :multi:! Dacie wiarę?! No mają te nosy nie od parady :loveu: Quote
Culineo Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ooo to sprytna ! :D mądre te psiska nizmiernie :loveu: Quote
Tekla64 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 to moze warto by z nia wechowow popracowac?, moze ma talent!!! czasem sie zdarzaja szczegolnie uzdolnione w tym kierunku Quote
Recommended Posts