Izabela124. Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Zamieściłam o tej ślicznotce info na malym gladiatorze, kynologi i animals world Quote
andzia69 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Izabela124. napisał(a):Zamieściłam o tej ślicznotce info na malym gladiatorze, kynologi i animals world dzięki dobra kobieto!!!:loveu: Quote
erka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sunieczka w typie posokowca pilnie potrzebuje domku! Quote
*Gajowa* Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sunia cudeńko ! Kolejka powinna sie po nią ustawić... i wierzę, że tak będzie :lol:. Quote
andzia69 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 *Gajowa* napisał(a):Sunia cudeńko ! Kolejka powinna sie po nią ustawić... i wierzę, że tak będzie :lol:. mamy nadzieję...bo przeciez robi się coraz zimniej....:shake: Quote
pajunia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Andziu, kochanie, jesli nic porzadnego nie znajdziecie, to moze na razie do mnie jakos podeslac, a jednoczesnie dalej szukac domu. Aby na tej dzilce nie marzla. Tyle moge zaproponowac. Calusy od Czekoladki. Rozwydrzyla sie pannica.:evil_lol: Psem zaczepno - obronnym sie zrobila.:evil_lol: Zaczepia i schrzania, aby jej bronic.:evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 pajunia napisał(a):Andziu, kochanie, jesli nic porzadnego nie znajdziecie, to moze na razie do mnie jakos podeslac, a jednoczesnie dalej szukac domu. Aby na tej dzilce nie marzla. Tyle moge zaproponowac. Calusy od Czekoladki. Rozwydrzyla sie pannica.:evil_lol: Psem zaczepno - obronnym sie zrobila.:evil_lol: Zaczepia i schrzania, aby jej bronic.:evil_lol::shake: Wiesz - tylko te transporty..... Pajuniu - a jakieś zdjecia Czekoladki byś mi mogla na pw wysłać??? o ile masz? a dzieciaczki jej????:loveu: Quote
pajunia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 pewnie, podzwonie za zdjeciami, ale dopiero w przyszlym tygodniu, dobrze? Teraz ma "urwanie kapelusza", ale obiecuje. O Czekoladce jestem na biezaco informowana, gdyz ona mieszka w poblizu Sigi, swojego, bylego tymczasu. Quote
andzia69 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 pajunia napisał(a):pewnie, podzwonie za zdjeciami, ale dopiero w przyszlym tygodniu, dobrze? Teraz ma "urwanie kapelusza", ale obiecuje. O Czekoladce jestem na biezaco informowana, gdyz ona mieszka w poblizu Sigi, swojego, bylego tymczasu. dzięki!!!!:loveu::loveu: będę czekać!:p Quote
DuDziaczek Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Pajuniu miejmy nadzieje ze zanim znalazlby sie tansport tu suncia bedzie grzala tyleczek w domku :evil_lol: Quote
erka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jest juz pani chętna na Morę z Krakowa:lol:. Ale ponieważ nie wiemy , czy sunia nie jest przypadkiem pokryta, zdecydowałysmy,że ją wysterylizujemy i dopiero wydamy do adopcji. Sterylizacja jest juz umówiona na wtorek. Mam nadzieję,że pani się nie rozmysli do tego czasu i wszystko będzie ok. Nie wiem, może jeszcze na wszelki wypadek nie zdejmowac jej z ogłoszeń:roll:. Quote
andzia69 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 erka napisał(a):Jest juz pani chętna na Morę z Krakowa:lol:. Ale ponieważ nie wiemy , czy sunia nie jest przypadkiem pokryta, zdecydowałysmy,że ją wysterylizujemy i dopiero wydamy do adopcji. Sterylizacja jest juz umówiona na wtorek. Mam nadzieję,że pani się nie rozmysli do tego czasu i wszystko będzie ok. Nie wiem, może jeszcze na wszelki wypadek nie zdejmowac jej z ogłoszeń:roll:. no to cudowna wiadomosć!!!! a skąd pani się dowiedziała o suni???? Quote
ewelinka_m Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 erka napisał(a):Jest juz pani chętna na Morę z Krakowa:lol:. Ale ponieważ nie wiemy , czy sunia nie jest przypadkiem pokryta, zdecydowałysmy,że ją wysterylizujemy i dopiero wydamy do adopcji. Sterylizacja jest juz umówiona na wtorek. Mam nadzieję,że pani się nie rozmysli do tego czasu i wszystko będzie ok. Nie wiem, może jeszcze na wszelki wypadek nie zdejmowac jej z ogłoszeń:roll:. cieszę się bardzo i oby tylko się nie rozmyśliła, trzymam kciuki Quote
erka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jak zwykle zapomniałam zapytać:oops: ,ale gdzieś widziała ja w interenecie. Quote
asiuniap Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='erka'] Była jedna oferta do budy:mad:. Czy to ta oferta? czy suczka jest sterylizowana? Jaka jest wysokość suczki w kłębie? Czy według Pani/Pana oceny piesek posiada na tyle gęste futro aby spać w budzie na dworze. P.S. Posiadam dom z sporym placem po którym chciałbym aby biegał sobie jakiś piesek a ta suczka bardzo mi się spodobala. Jest drugi obserwator. Może to ta pani z Krakowa? Quote
erka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Tak asiuniap, temu panu zaproponowałm inną suczkę wysterylizowaną, która może mieszkać w budzie, ale jak na razie sie nie odezwał:shake:. Byc może ,że ten drugi obserwator, to pani z Krakowa:lol: Quote
asiuniap Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Będziecie jej robić usg, żeby wykluczyć ciążę? Bo jeżeli nie jest w ciąży to sterylkę można zrobić dopiero po ok. 1,5 miesiąca od zakończenia cieczki. W takim przypadku nie byłoby lepiej dla suni wyadoptować ją, a potem monitorować czy sunia zostanie wysterylizowana? Quote
erka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 :-o Nasz wet sterylizuje 3 tygodnie po zakończeniu cieczki. Pani najwyraźniej wolałaby dostac juz sunię wysterylizowaną. Quote
asiuniap Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A co tu taka cisza? Z dwóch obserwatorów ostał się jeden. Co słychać? Sterylka na dniach? Pani się nie rozmyśliła? Quote
andzia69 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 No wlaśnie - co slychać u naszej czekoladki??? Quote
erka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Nie , pani sie nie rozmysliła, nawet dzisiaj dzwoniła,żeby zapytac o sunię.:lol: A Mora jutro ma sterylkę i jeżeli w środę po południu będzie sie na tyle dobrze czuła,żeby jechać, to Maja ja zabierze do Krakowa, a jak nie, to będziemy szukać transportu później. Na razie jest u Elwiry w domu, molestowana przez jej psa, który tak traktuje wszystkie nowo przybyłe suki w domu:cool3:. Quote
asiuniap Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To super :lol: Nie zdejmuję jej z allegro. Może napędzi innych chętnych i inne psiaki skorzystają. Quote
kika22 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Czy sunia już po sterylce? I jak się czuje! Quote
asiuniap Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ciotki :mad: Może byście wydusiły z siebie jakieś informację :mad: Quote
ewelinka_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Mora jest już w nowym domu ;) cytując Maję, która zawoziła Morkę do nowego domu, za co jej serdeczne dzięki:loveu: "Pani, która ją odebrała zrobiła na nas super wrażenie! " także Mora trafiła świetnie :p Quote
Recommended Posts