Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Sunia cudeńko ! Kolejka powinna sie po nią ustawić... i wierzę, że tak będzie :lol:.

mamy nadzieję...bo przeciez robi się coraz zimniej....:shake:

Posted

Andziu, kochanie, jesli nic porzadnego nie znajdziecie, to moze na razie do mnie jakos podeslac, a jednoczesnie dalej szukac domu. Aby na tej dzilce nie marzla. Tyle moge zaproponowac.
Calusy od Czekoladki. Rozwydrzyla sie pannica.:evil_lol: Psem zaczepno - obronnym sie zrobila.:evil_lol: Zaczepia i schrzania, aby jej bronic.:evil_lol:

Posted

pajunia napisał(a):
Andziu, kochanie, jesli nic porzadnego nie znajdziecie, to moze na razie do mnie jakos podeslac, a jednoczesnie dalej szukac domu. Aby na tej dzilce nie marzla. Tyle moge zaproponowac.
Calusy od Czekoladki. Rozwydrzyla sie pannica.:evil_lol: Psem zaczepno - obronnym sie zrobila.:evil_lol: Zaczepia i schrzania, aby jej bronic.:evil_lol:
:shake:

Wiesz - tylko te transporty.....

Pajuniu - a jakieś zdjecia Czekoladki byś mi mogla na pw wysłać??? o ile masz? a dzieciaczki jej????:loveu:

Posted

pewnie, podzwonie za zdjeciami, ale dopiero w przyszlym tygodniu, dobrze? Teraz ma "urwanie kapelusza", ale obiecuje. O Czekoladce jestem na biezaco informowana, gdyz ona mieszka w poblizu Sigi, swojego, bylego tymczasu.

Posted

pajunia napisał(a):
pewnie, podzwonie za zdjeciami, ale dopiero w przyszlym tygodniu, dobrze? Teraz ma "urwanie kapelusza", ale obiecuje. O Czekoladce jestem na biezaco informowana, gdyz ona mieszka w poblizu Sigi, swojego, bylego tymczasu.

dzięki!!!!:loveu::loveu: będę czekać!:p

Posted

Jest juz pani chętna na Morę z Krakowa:lol:.

Ale ponieważ nie wiemy , czy sunia nie jest przypadkiem pokryta, zdecydowałysmy,że ją wysterylizujemy i dopiero wydamy do adopcji.
Sterylizacja jest juz umówiona na wtorek.

Mam nadzieję,że pani się nie rozmysli do tego czasu i wszystko będzie ok. Nie wiem, może jeszcze na wszelki wypadek nie zdejmowac jej z ogłoszeń:roll:.

Posted

erka napisał(a):

Ale ponieważ nie wiemy , czy sunia nie jest przypadkiem pokryta, zdecydowałysmy,że ją wysterylizujemy i dopiero wydamy do adopcji.

Mam nadzieję,że pani się nie rozmysli do tego czasu i wszystko będzie ok. Nie wiem, może jeszcze na wszelki wypadek nie zdejmowac jej z ogłoszeń:roll:.

no to cudowna wiadomosć!!!! a skąd pani się dowiedziała o suni????

Posted

erka napisał(a):

cieszę się bardzo i oby tylko się nie rozmyśliła, trzymam kciuki

Posted

[quote name='erka']
Była jedna oferta do budy:mad:.

Czy to ta oferta?
czy suczka jest sterylizowana?
Jaka jest wysokość suczki w kłębie?
Czy według Pani/Pana oceny piesek posiada na tyle gęste futro aby spać w budzie na dworze.
P.S. Posiadam dom z sporym placem po którym chciałbym aby biegał sobie jakiś piesek a ta suczka bardzo mi się spodobala.

Jest drugi obserwator. Może to ta pani z Krakowa?

Posted

Tak asiuniap, temu panu zaproponowałm inną suczkę wysterylizowaną, która może mieszkać w budzie, ale jak na razie sie nie odezwał:shake:.

Byc może ,że ten drugi obserwator, to pani z Krakowa:lol:

Posted

Będziecie jej robić usg, żeby wykluczyć ciążę? Bo jeżeli nie jest w ciąży to sterylkę można zrobić dopiero po ok. 1,5 miesiąca od zakończenia cieczki. W takim przypadku nie byłoby lepiej dla suni wyadoptować ją, a potem monitorować czy sunia zostanie wysterylizowana?

Posted

Nie , pani sie nie rozmysliła, nawet dzisiaj dzwoniła,żeby zapytac o sunię.:lol:
A Mora jutro ma sterylkę i jeżeli w środę po południu będzie sie na tyle dobrze czuła,żeby jechać, to Maja ja zabierze do Krakowa, a jak nie, to będziemy szukać transportu później.
Na razie jest u Elwiry w domu, molestowana przez jej psa, który tak traktuje wszystkie nowo przybyłe suki w domu:cool3:.

Posted

Mora jest już w nowym domu ;)
cytując Maję, która zawoziła Morkę do nowego domu, za co jej serdeczne dzięki:loveu:
"Pani, która ją odebrała zrobiła na nas super wrażenie! "
także Mora trafiła świetnie :p