Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj nasza znajoma przyprowadziła nastepną sunię.
Sunia miała "właścicieli", ale ją wyrzucili:mad:. Sąsiedzi wielokrotnie bezskutecznie interweniowali, kiedy suczynka spała w nocy w krzakach pod blokiem, czasami udawało jej sie wejśc na klatkę pod ich drzwi , ale zawsze była wyganiana. Pan domu, jakis typ spod ciemnej gwiazdy, trójka maleńkich dzieci. On odgrażał się,że w końcu sunię wywiezie do lasu , a podobno tak zrobił z poprzednim psem , wywiózł i przywiązał do drzewa.:angryy:

Sunia jest młodziutka, nie wiadomo czy nie miała cieczki, po podobno psy za nia biegały.

Mora, bo tak nazwałyśmy sunię była bardzo przestraszona na działce, wszystkie psiaki na nią napadły, biedaczka pewnie nawet nie wejdzie do budy.
Sunia jest młodziutka, ok.roku, taka wyżełkowata, ciemnobrązowa , lśniąca sierść, bardzo milutka.

Ludkowie - ona potrzebuje domu na już!!!! Jest krótkosierstna a trafiła do budy na działkę!!!! Może choć dt?????:placz::placz::placz::placz::placz:

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunieczke na chwilę wzięłysmy do mieszkania pani Ani, taka była szczęśliwa, zakolegowała się z Frytką i obie szalały po kanapie. Ale niestety u p.Ani jest już 7 psów, w tym suki po sterylkach i Mora nie mogła tam zostać, tym bardziej,że p.Ania teraz wyjeżdża.
Musiałysmy zabrać ja na działkę, a ona pewnie nigdy nie była w budzie.
Na razie nie wiem, jak ona tam przetrwała noc, na razie jeszcze nie jest tak zimno, pod blokiem też bidulka spała w krzakach, jak ja ci..... wyrzucili.

Ale robi sie coraz zimniej, potrzebuje ciepłego domu. :-(
Jest bardzo miłą sunia , przyjazną do innych psów, ładnie chodzi na smyczy.

Posted

Całe szczęście,że Mora trochę się rozruszala na działce:lol:.
Jak Elwira rano tam poszła, to była bardzo smutna, trzymała się na uboczu, nawet nie wiem czy spała w budzie, bo wyszła z jakiegoś kąta:shake:.

Ale mimo wszystko, jak zrobi się jeszcze zimniej, to nie może długo tam zostać.

Posted

erka napisał(a):
Śliczna, śliczna, ale domku nie widać:shake:.
Była jedna oferta do budy:mad:.

Do budy???? ludzi to pogięło calkowicie - mala, chuderlawa i do tego prawie bez sierści i do budy:angryy: