NightQueen Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 U mnie oprócz studiów stoją na przeszkodzie częste wyjazdy, ale jak się ustatkuję to sprawię sobie drugiego psa, póki co mam zbyt skomplikowane życie. A apropos sznaucerów i psów na wychowanie, to moja siostra planuje kupić psa (jeszcze nie w tym roku, najpierw chcą ogrodzeni zrobić) i będzie to najprawdopodobniej sznaucer, bo spodobał się szwagrowi i siostrze, więc tak czy inaczej będę miała sznaucera pod opieką ;) Ja często jeżdżę do siostry i tam sypiam, po za tym jak jej nie ma to ja pilnuje domu, więc jej pies będzie praktycznie jak mój własny. Oczywiście szkolenie, wychowanie, kosmetyka itd. będzie spoczywać na mnie :p Sama jednak preferuje inne rasy, aczkolwiek nie mam takiej jednej ukochanej, a gust mi się często zmienia, więc kto wie, może za parę lat będzie sznaucer u mnie :cool3: Quote
ariss Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Korenia']Pamiętam jak przyjaciółka szukała 4 dobrych domków jak Dunia miała szczeniaki - masakra była... wybierajcie przebierajcie, do nich i tak jeden wrócił.[/QUOTE] no właśnie, ludzie tak pięknie potrafią mówić, a realia są zupełnie inne:roll: [quote name='Doginka']Pamiętaj, że KSENO ma dostać pałac królewski, a nie domek zwyczajny:lol: Jestem padnięta, ale nie mogłam sobie odmówić zajrzenia do Ciebie i do kluseczków:loveu: Powiedz Gassi na uszko, że Raper wziął sobie do serca Jej obietnicę:roflt:[/QUOTE] hahah, dopiero bym ludzie mieli miny, jakbym ich pytała czy mają pałac bo to kryterium dostania psa:evil_lol: [quote name='Justa']Jeśli chodzi o domki - dobrze, jak ma się w czym wybierać ;) A mnie seruszko krwawi, że jeden z tych maluchów to jeszcze nie dla mnie :([/QUOTE] mi też krwawi, bo bym wiedziała, że kolejny dobry domek się trafił:loveu: [quote name='NightQueen']Zostaw sobie wszystkie maluchy i będzie po sprawie :diabloti: Justyna ja też przeżyć nie mogę że potomek Gass nie trafi do mnie :placz: (a co najdziwniejsze to ja wcale nie jestem aż taką wielką fanką sznaucerów, ale Gass ubóstwiam i od niej malucha bym chciała, a żadnego innego sznupa nie :evil_lol: dla mnie ona to ideał psa :loveu:)[/QUOTE] jak miło to czytać:loveu: ale klucha by miała dużo fajowych obrożek:diabloti: no i jakie ekstra tereny spacerowe:loveu: [quote name='Justa']Uważaj z tymi sznaucerami, bo jeszcze się zakochasz ;) Od jednego sznaucera lepsze są tylko dwa sznaucery ! A tak btw okazuje się, że chyba większą przeszkodą od mojej rodziny są moje studia i stanowczo za mało czasu na szczeniaka.. Póki co zapowiada się, że będę miała młodego haszczaka wcześniej na wychowaniu :mdleje: Choć jestem lekko przerażona jak o tym myślę..[/QUOTE] zakocha się:diabloti: a haszczaka moja droga to ja Ci współczuje, ale cieszcze się z jednej strony, bo Twoje serducho jest szczęśliwe:loveu: [quote name='NightQueen']U mnie oprócz studiów stoją na przeszkodzie częste wyjazdy, ale jak się ustatkuję to sprawię sobie drugiego psa, póki co mam zbyt skomplikowane życie. [/QUOTE] ze sznaucerem średnim podróżuje się wśmienicie:loveu::diabloti: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/bkitna1.jpg[/IMG] Quote
eria Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Justa, haszczak ??? o zgrozo...... :roll: Ariss, fotki maluchów są przecudowne ! jestem zachwycona! więcej! :loveu: Quote
NightQueen Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [QUOTE]jak miło to czytać:loveu: ale klucha by miała dużo fajowych obrożek:diabloti: no i jakie ekstra tereny spacerowe:loveu:[/QUOTE] i wredną właścicielkę :diabloti::evil_lol: [QUOTE]ze sznaucerem średnim podróżuje się wśmienicie:loveu::diabloti:[/QUOTE] oczywiście :evil_lol: Jakie one mają kochane noski :loveu: takie malutkie jak ziarenka pieprzu (niezmielone ziarenka oczywiście :diabloti:) Quote
ariss Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='eria']Justa, haszczak ??? o zgrozo...... :roll: Ariss, fotki maluchów są przecudowne ! jestem zachwycona! więcej! :loveu:[/QUOTE] ma Justa przerąbane:evil_lol: a specjalnie dla Ciebie, wstawię zaraz żółtego tłuścioszka:loveu: [quote name='NightQueen']i wredną właścicielkę :diabloti::evil_lol: oczywiście :evil_lol: Jakie one mają kochane noski :loveu: takie malutkie jak ziarenka pieprzu (niezmielone ziarenka oczywiście :diabloti:)[/QUOTE] wredny pies + wredna właścicielka = wielka miłość:loveu::loveu::loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/ta.jpg[/IMG] Quote
Kashdog Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jakie cudne one są :loveu::loveu: Gdybym tylko miała możliwość to bym wzięła do siebie chociaż jednego :evil_lol:. Quote
Rinuś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [I][B]Jakie maluszki :loveu::loveu::loveu: aż się chce takiego mieć w domku.[/B][/I] Quote
kaho Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 O boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzze, wszystkie cuuudenka:loveu::loveu::loveu: a za takie fotografie powinni karac :evil_lol:;). Quote
ariss Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Kashdog']Jakie cudne one są :loveu::loveu: Gdybym tylko miała możliwość to bym wzięła do siebie chociaż jednego :evil_lol:.[/QUOTE] [quote name='Rinuś'][I][B]Jakie maluszki :loveu::loveu::loveu: aż się chce takiego mieć w domku.[/B][/I][/QUOTE] przydały by się takie pozytywnie zakręcone domki:loveu: Kashdog, z Tobą sznaucer by miał raj:loveu: [quote name='Doginka']Ale cudne maluski:loveu:[/QUOTE] [quote name='Shel']Jeju, ale słodziaki:loveu:[/QUOTE] [quote name='kaho']O boszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzze, wszystkie cuuudenka:loveu::loveu::loveu: a za takie fotografie powinni karac :evil_lol:;).[/QUOTE] nawet nie wiedziałam, że im się tak szybko będą zmieniać charaktery:crazyeye: owszem żółta jest bardzo zaradna, ale zrobiła się najsłodsza i uwielbia się przytulać:loveu: skradam się:loveu: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/pomaraczowy4.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ewa, to uooowczarki sznupie są, bo im stoją uchi:roflt: Piękne te krety, siem nie mogiem nagapić:loveu: Quote
Justa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A moja różowiutka panienka? Już nie jest megasłodka? :placz: Quote
kaho Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Wracam tu .... i wracam tu ..... i wracam tu ..... i .......nie moge przestac:splat::megagrin: CHCE TAKIEGO KRECIKA!!!:placz::sweetCyb: Quote
ariss Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='Doginka']Ewa, to uooowczarki sznupie są, bo im stoją uchi:roflt: Piękne te krety, siem nie mogiem nagapić:loveu:[/QUOTE] oby im tak nie zostało:evil_lol: [quote name='Justa']A moja różowiutka panienka? Już nie jest megasłodka? :placz:[/QUOTE] jest! Najsłodsze są : różowa, żółta i pomarańczowy:loveu: a najgrzeczniejsze: błękitna, czerwona,pomarańczowy, fioletowy, zielony. a niebieski jest zmienny, trochę łobuzuje, jak choć chce to krzyczy i jest zwinny. Nauczył się od żółtej wyłazić z posłanka:diabloti: już się nie mogę doczekać aż zaczną się ze sobą bawić i wtedy będzie widać jakie mają charakterki:razz: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/pomaraczowy2.jpg[/IMG] Quote
ariss Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 [quote name='kaho']Wracam tu .... i wracam tu ..... i wracam tu ..... i .......nie moge przestac:splat::megagrin: CHCE TAKIEGO KRECIKA!!!:placz::sweetCyb:[/QUOTE] już Ci rezerwuje dziewczynkę:):diabloti: Quote
kaho Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='ariss']już Ci rezerwuje dziewczynkę:):diabloti:[/QUOTE] Lepiej nie obiecuj:evil_lol:;). Quote
Doginka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='kaho']Wracam tu .... i wracam tu ..... i wracam tu ..... i .......nie moge przestac:splat::megagrin: CHCE TAKIEGO KRECIKA!!!:placz::sweetCyb:[/QUOTE] Straciłaś szansę i żałuj;-) Ewa niebieski jest zmienny jak ja:roflt: dobry mały KSENO:loveu: Quote
weszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ewa masz mistrzostwo świata w foceniu tych tłuścioszków cudnych :loveu: Quote
ariss Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 dziękuje Wam wszystkim:lol: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_3822.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 aaaaaaaaaaaaaaaaaa nie mam słów :loveu: :mdleje: Quote
kaho Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Aaaaaaaaaaaaaach i oooooooooooooooch :loveu:(tylko zaznaczam swoja obecnosc, bo brak mi slow;)). Quote
weszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A zrobiłabyś jakąś wspólną fotę Gass z maluchami :cool3: Quote
Doginka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 A jakie one maja śliczne noski i łapki:loveu: Quote
Recommended Posts