Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie gratulowałam, ale cały czas podglądam i podziwiam... Kochane, słodkie kulczeki, bardzo gratuluję i tak sobie myślę, że fajnie by było, gdyby było więcej tak świadomych hodowców jak Wy. :)
Na Polach Mokotowskich radosna nowina już się rozchodzi. :)

Posted

[quote name='Unbelievable']Killalady :diabloti:

słodziaki :loveu:[/QUOTE]

[quote name='strasznika']Killalady - fajne imię :) (takie dancehallowe) :smokin: :evil_lol:[/QUOTE]

hihhihi, no właśnie zastanawiam się w którą srone iść nadając imionka. W każdym razie najważniejsze dla mnie jest imię dla jednej suczki:razz:

[quote name='weszka']Jak u mnie były szczeniaki to nie istniał telewizor - zamiast niego wszyscy siedzieli przy kojcu i się gapili :) A po przyjściu każdy leciał sprawdzić co u maluchów. Ale spoko jeszcze ci dadzą w doopę ;)[/QUOTE]

u mnie jest podobnia:lol: wiem, że jeszcze będę przeklinać dzień w którym skończy się rytułał: jedzenie, spanie, jedzenie, spanie:evil_lol:
[quote name='ewka i haker']Kiwi
King kong
Kinshasa
Karachi
[SIZE=2][COLOR=#666666]Kermit[/COLOR][/SIZE]
Kibbee[/QUOTE]

dzięki:lol:

[quote name='Doginka']Jakie one są puci puci cudeńka:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Justa']Moja różowa będzie piękną panienką - czuję to :loveu:[/QUOTE]

ja jestem pewna, że ona jest wyjątkowa, skradnie serce nie jednej osobie:loveu:

[quote name='NightQueen']moja żółta będzie diabłem wcielonym :diabloti::loveu: też to czuje :evil_lol:[/QUOTE]

oj taaaaaaaaaak, pomimo tego jak potrafi sama przypełznąć i się wtulić to zdecydowanie ma charakterek, jak coś jej nie pasuje to krzyczy, jak się jakiegoś maleństwa doliczyć nie moge to jest to ona:evil_lol: a dziś jak chciałam ją przekręcić to zrobiła na mnie kupke:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Bonsai']Jeszcze nie gratulowałam, ale cały czas podglądam i podziwiam... Kochane, słodkie kulczeki, bardzo gratuluję i tak sobie myślę, że fajnie by było, gdyby było więcej tak świadomych hodowców jak Wy. :)
Na Polach Mokotowskich radosna nowina już się rozchodzi. :)[/QUOTE]

ale fajnie Was widzieć:loveu: Bardzo miłe są Twoje słowa, dziękuje! Staraliśmy się, żeby ten miot był wyjątkowy i mam nadzieję, że taki właśnie będzie. Najważniejsze dla mnie jest żeby wszystkie maluszki były zdrowe i żeby znalazły swoich cudownych ludzi z którymi będą mogły spędzić reszte sowjego życia.
już się nie mogę doczekać, aż będę mogła się tam przejść:lol:

[quote name='Doginka']A mój ósmy, niebieski:hmmmm: będzie piosenkarzem:lol::loveu:[/QUOTE]

ostatnio się wyciszył, ale pewnie jeszcze nie pokazał swoich możliwośći:evil_lol:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/bkitna.jpg[/IMG]

Posted

[QUOTE]oj taaaaaaaaaak, pomimo tego jak potrafi sama przypełznąć i się wtulić to zdecydowanie ma charakterek, jak coś jej nie pasuje to krzyczy, jak się jakiegoś maleństwa doliczyć nie moge to jest to ona:evil_lol: a dziś jak chciałam ją przekręcić to zrobiła na mnie kupke:evil_lol::evil_lol:
[/QUOTE]

moja dziewczyna :loveu::loveu::loveu:

a w ogóle chcesz polskie czy angielskie czy jakieś inne imiona?

Posted

[quote name='NightQueen']moja dziewczyna :loveu::loveu::loveu:

a w ogóle chcesz polskie czy angielskie czy jakieś inne imiona?[/QUOTE]

no i widać jak tu koleżanka czyta:evil_lol: była już o tym mowa:eviltong:

chce jednoczłonowe, jakieś np. celtycki albo cholera wie jakie, coś w stylu Gassira, takie żeby można było je tak wołać:razz:

Posted

[quote name='Doginka']Kira, Kajra, Kala, Kara, Kari, Karja, Kaysa, Keris, Kilar, Korin, Kseno, Karis, Kasjan...[/QUOTE]

o Kaira mam już zapisane, ale podoba mi się [U]K[B]ariss:lol:hihihihhihi[/B][/U]

Posted

KrolleBolle - taki Duński - Bornholmski troll :evil_lol: ( to o jest takie przekreslone, czyta się coś jak o umlałt ;))
Sis ma książeczkę mitologiczną to jutro poszukam jakiś fajnych ;)

Posted

czytałam że mają być jednoczłonowe, ale nie doczytałam w jakim języku :)

chcesz celtyckie, proszę bardzo, nawet z tłumaczeniem :diabloti:
[SIZE=3][B]Panie[/B]
[/SIZE] [SIZE=3][SIZE=3]Kacey (Vasey)-waleczna, dzielna
Kassidy-mądra
Kathleen, Kate, Kathie, Katharine-czysta
Keara (Ceara)-święta
Keelin-szczupła, skromna, urocza
Keira (Kerry, Keriann)-ciemnowłosa
Kelly-wojowniczka
Keva (Kevina)-piękna, delikatna, miła
Kiara-mała i ciemna
Kiley (Kylie)-atrakcyjna
Kinnat-starożytna[/SIZE]
[/SIZE] [SIZE=3][SIZE=3]Kayna — piękna
Kelyn — święta
Kensa — pierwsza
Kerenza-miłość, uczucie
Kerra — najdroższ[/SIZE][/SIZE][SIZE=3]Keita,
Keiti- lasy, ogrodzone miejsce
Kelsi — morska przystań
Kenna — przystojna
Kyla — śliczna
[B]
Panowie[/B]
[/SIZE][SIZE=3][SIZE=3]Keary-ciemnowłosy
Kearney-wojownik
Keene-mądry,wykształcony
Kevin-miły, grzeczny
Kiernan-ciemnoskóry
[/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=3]Kitto —Krzysztof
[/SIZE][/SIZE][SIZE=3][SIZE=3]Keddy — Adam
Keir —ciemny
Keith — pole bitwy
Kendrew —Andrzej
Kentigern — władcza głowa
Kincaid — bitewny dowódca
Kinnon — dobrze urodzony
Kirk — kościół

[SIZE=2]mam zresztą lepszy pomysł, masz stronę, tam wybierasz jaką literkę chcesz imienia i z jakiego kraju [/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][URL]http://www.name-meanings.com/name-meanings/k.php[/URL] miłej zabawy :evil_lol:[/SIZE]
[SIZE=3][SIZE=3]
[/SIZE][/SIZE]

Posted

[B][URL="http://www.dogomania.pl/members/38686-NightQueen"][B]NightQueen[/B][/URL], :buzi:[/B]tej stronki nie znałam[B]:buzi:[/B]

[quote name='Doginka']Ciężko jest coś na "K" wybrać:lol:[/QUOTE]

oj ciężko, takie one jakieś średnio fajne:roll:

[quote name='Tiesto_kennel']kolejna propozycja :D

KATARA - wojowniczka plemienia wody
po chwili wpadło mi w ucho
KAT[B]ARISS -- zgodnie z zyczeniem[/B][/QUOTE]

jakoś mi się z katarem za bardzo kojarzą, ale za wszystkie propozycję dziękuję:loveu:

[quote name='Kokosek']Spóźnione odwiedziny w waszej galeryji i tu co małe, przepiękne kluski - GRATULUJĘ :loveu:[/QUOTE]

[quote name='AnkaG']Aaaa gratulacje klusiorków :)[/QUOTE]
dziękuję:lol:

pomarańczowy:loveu:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/pomaraczowy1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']ooo mamo te łapcie błyszczące :loveu: normalnie MISZCZ dzieciowych fotek :loveu:[/QUOTE]

[quote name='weszka']Rozpływam się :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[quote name='Korenia']Nie tylko Ty :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

powiem Wam, że dobieranie domków to strasznie trudna sprawa.

Dwa pieski mamy już zarezerwowane;)

a jutro przyjeżdżają do nas ludzie ze Szczecina na rozmowę kwalifikacyjną, trzymajcie kciuki, żeby okazali się fajnym domkiem i żebym mogła im zarezerwować kolejne dziecko.

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/papisie/pomaraczowita.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ariss']
a jutro przyjeżdżają do nas ludzie ze Szczecina na rozmowę kwalifikacyjną, trzymajcie kciuki, żeby okazali się fajnym domkiem i żebym mogła im zarezerwować kolejne dziecko.
[/QUOTE]
Pamiętam jak przyjaciółka szukała 4 dobrych domków jak Dunia miała szczeniaki - masakra była... wybierajcie przebierajcie, do nich i tak jeden wrócił.

Posted

Pamiętaj, że KSENO ma dostać pałac królewski, a nie domek zwyczajny:lol:

Jestem padnięta, ale nie mogłam sobie odmówić zajrzenia do Ciebie i do kluseczków:loveu:

Powiedz Gassi na uszko, że Raper wziął sobie do serca Jej obietnicę:roflt:

Posted

Zostaw sobie wszystkie maluchy i będzie po sprawie :diabloti:

Justyna ja też przeżyć nie mogę że potomek Gass nie trafi do mnie :placz: (a co najdziwniejsze to ja wcale nie jestem aż taką wielką fanką sznaucerów, ale Gass ubóstwiam i od niej malucha bym chciała, a żadnego innego sznupa nie :evil_lol: dla mnie ona to ideał psa :loveu:)

Posted

[quote name='NightQueen']Justyna ja też przeżyć nie mogę że potomek Gass nie trafi do mnie :placz: (a co najdziwniejsze to ja wcale nie jestem aż taką wielką fanką sznaucerów, ale Gass ubóstwiam i od niej malucha bym chciała, a żadnego innego sznupa nie :evil_lol: dla mnie ona to ideał psa :loveu:)[/QUOTE]

Uważaj z tymi sznaucerami, bo jeszcze się zakochasz ;)

Od jednego sznaucera lepsze są tylko dwa sznaucery !
A tak btw okazuje się, że chyba większą przeszkodą od mojej rodziny są moje studia i stanowczo za mało czasu na szczeniaka..
Póki co zapowiada się, że będę miała młodego haszczaka wcześniej na wychowaniu :mdleje: Choć jestem lekko przerażona jak o tym myślę..