Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']a bo ja się nie chwaliłam:hmmmm:
wyprowadzam się do domu pod Warszawę, tylko że dopiero na wiosnę, bo trzeba zrobić remont;)
Na razie tydzień tu pomieszkałam i jest:loveu: mamy tu około 2000m odgrodzonego terenu więc Gasska ma raj:cool3:a wieczory przy kominku i winku są niezapomniane:loveu::diabloti:
3 minuty mamy do lasu, blisko jest stadnina:loveu: szkoda tylko, że w poniedziałek robota wzywa:roll:
[/QUOTE]

nooo GRATULUJĘ!!!!!! :klacz: pokaż domek pokaż :) to pewnie druga psinka już niebawem co????? :kciuki:

Posted

Ewcia, to jest to małe małe, co ostatnio do Polski przyjechało?
Bo jeśli tak to już wcale nie takie małe ;) Kruczoczarna jest to na pewno, a póki co to przedewszystkim składa się z łap i dłuuuuugiego ogona :loveu:

Co do zaproszenia - nie martw sie wpadniemy większą grupą to Ci się gości odechce :)

Posted

[quote name='malawaszka']nooo GRATULUJĘ!!!!!! :klacz: pokaż domek pokaż :) to pewnie druga psinka już niebawem co????? :kciuki:[/QUOTE]

domek pstryknięty na szybko, po powrocie z długaśnego spacerku, niestety mało widać, bo nie chciało mi się przypinać drugiego obiektywu
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7631.jpg[/IMG]

kawałek tego co widać po prawej to 2 mniejszy domek 2pokojowy z łazienką i symboliczną kuchnią, tu będzie się mieściła nasza firma.

Gasske planujemy pokryć na wiosnę więc pewnie w wakacje czarne kluseczki pojawią się na świecie:loveu:

[quote name='eria']eh Ty szczęściaro :) !! Gratulacje ![/QUOTE]

wiesz co dziś spotkaliśmy sporo psów na leśnych spacerach i jak będzie 2 sznaucer to przynajmniej na jakiś czas wracam do miasta na socjal. Z Gasska nie mam żadnych problemów, a te albo są agresywne, albo się boją:roll: Nie chce takich kłopotów;)

[quote name='Justa']Ewcia, to jest to małe małe, co ostatnio do Polski przyjechało?
Bo jeśli tak to już wcale nie takie małe ;) Kruczoczarna jest to na pewno, a póki co to przedewszystkim składa się z łap i dłuuuuugiego ogona :loveu:

Co do zaproszenia - nie martw sie wpadniemy większą grupą to Ci się gości odechce :)[/QUOTE]

i cudownego charakteru:loveu:

trzymam Cię za słowo:diabloti:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7616-Kopia.jpg[/IMG]

Posted

Gratuluję domku! Super sprawa! I jeszcze robotę będziesz miała pod nosem. No nie powiem że nie zazdraszczam ;)
No i będą maluchy!!!
Ależ wieści wspaniałe z nowym rokiem :)

Posted

[quote name='malawaszka']ale rewelacja!!!!!! a to już z TZ się wyprowadzasz czy z rodzicami? hihih sto pytań do, ale baaardzo sie cieszę bo nie ma nic fajniejszego niż ucieczka z blokowiska :laola:[/QUOTE]

pewnie całą familią, przynajmniej na razie. Remont pochłonie większość oszczędności więc tak będzie ekonomicznie;) a co czas pokaże zobaczymy, na razie remontujemy 1 mieszkanie pod wynajem i już mam dość:evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']ależ los się do Ciebie uśmiecha! :-)
gratuluję serdecznie :-)[/QUOTE]

nie wiem czy się uśmiecha, my ten dom mamy już od bardzo dawna;) tylko go wynajmowaliśmy, zastrzyk gotówki wtedy był całkiem przyjemny, teraz będzie go mniej:roll:

[quote name='weszka']Gratuluję domku! Super sprawa! I jeszcze robotę będziesz miała pod nosem. No nie powiem że nie zazdraszczam ;)
No i będą maluchy!!!
Ależ wieści wspaniałe z nowym rokiem :)[/QUOTE]

Pewnie domek jest świetny, najbardziej docenię to na wiosnę jak zamiast siedzieć w domu usiądę sobie z laptopikiem na ogrodzie...tego już się nie mogę doczekać:loveu:

[quote name='Unbelievable']Bardzo sympatyczny ten domek :loveu:[/QUOTE]

:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='kaho']Również gratuluję domku:sweetCyb:. Świetnie, że nie będziecie musieli co rano dojeżdżać do pracy:bigcool::razz:.[/QUOTE]

teraz też nie musimy:diabloti:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7572-Kopia.jpg[/IMG]

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_7584.jpg[/IMG]

Posted

hihi ja też nie muszę dojeżdżać od dziś :) jak to fajnie przejść przez plac i być w pracy ! ale to i tak bez porównania z mieszkaniem w domku i firmą własną obok.

Posted

[quote name='eria']hihi ja też nie muszę dojeżdżać od dziś :) jak to fajnie przejść przez plac i być w pracy ! ale to i tak bez porównania z mieszkaniem w domku i firmą własną obok.[/QUOTE]

e tam gadasz, na Twoją firma przyjdzie jeszcze czas- zobaczysz;)

a oprócz tej firmy, w tym małym domku będzie jeszcze grooming i jak dobrze pójdzie sklep internetowy:cool3: pierwszy klient przyjechał już do nas przed nowym rokiem, oby tak dalej:loveu:

Posted

[quote name='ariss']a oprócz tej firmy, w tym małym domku będzie jeszcze grooming i jak dobrze pójdzie sklep internetowy:cool3: pierwszy klient przyjechał już do nas przed nowym rokiem, oby tak dalej:loveu:[/QUOTE]
Życzę powodzenia!!!:lol: A sklepik z czym?

Posted

Witaj Kochana:loveu: Wł4aśnie wróciliśmy ze Słowacji:razz: Stęskniłam się za dogociółkami, a w szczególności za Tobą :loveu: Mam mnustwo fot i pierwszy raz byłam w górach z psami:multi::multi::multi:Byłam na samym szczycie Tatrzańkiej Łomnicy:p Było zimno straszniście, ale przeżyliśmy i pierwsze kroki (klikanie) robię u Ciebie.
Podziwiałam domek i foteczki Gassirkowe:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że mnie zaprosisz do domeczku;)
A teraz idę spać, bo padam z nóg:diabloti:
Dobranoc;)

Posted

[QUOTE]a oprócz tej firmy, w tym małym domku będzie jeszcze grooming i jak dobrze pójdzie sklep internetowy[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/cool3.gif[/IMG] pierwszy klient przyjechał już do nas przed nowym rokiem, oby tak dalej[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE]

tak tak! bardzo dobrze! jeszcze tylko czekam na tą filię we Wrocławiu bo za to co teraz zarabiam w żaden sposób się nie da wyżyć

Posted

[QUOTE]a oprócz tej firmy, w tym małym domku będzie jeszcze grooming i jak dobrze pójdzie sklep internetowy:cool3: pierwszy klient przyjechał już do nas przed nowym rokiem, oby tak dalej[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/love.gif[/IMG][/QUOTE]tak tak! bardzo dobrze!:evil_lol::lol: jeszcze tylko czekam na tą filię we Wrocławiu:cool3: bo za to co teraz zarabiam w żaden sposób się nie da wyżyć :shake:

Posted

[quote name='eria']firma już jest, ale bez lokalu póki co , ale kiedyś,kiedyś napewnoo..... :)[/QUOTE]

oby jak najszybciej:kciuki:

[quote name='ewka i haker']super domek:)ladnie tam musi byc.gass ze sniegiem super!!![/QUOTE]

jak śnieg spadł to ładnie:loveu: a jak tak buro to wszędzie brzydko;)

[quote name='kaho']Życzę powodzenia!!!:lol: A sklepik z czym?[/QUOTE]

są dwie opcje:
1. Psie gadżety, karma itp...
2. Ciuchy sprowadzana z zagranicy

zobaczymy, jak to się ułoży

[quote name='Doginka']Witaj Kochana:loveu: Wł4aśnie wróciliśmy ze Słowacji:razz: Stęskniłam się za dogociółkami, a w szczególności za Tobą :loveu: Mam mnustwo fot i pierwszy raz byłam w górach z psami:multi::multi::multi:Byłam na samym szczycie Tatrzańkiej Łomnicy:p Było zimno straszniście, ale przeżyliśmy i pierwsze kroki (klikanie) robię u Ciebie.
Podziwiałam domek i foteczki Gassirkowe:loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że mnie zaprosisz do domeczku;)
A teraz idę spać, bo padam z nóg:diabloti:
Dobranoc;)[/QUOTE]

Witaj:loveu: Fajnie że już wróciłaś:multi:
Pewnie, że Cię zaproszę:loveu:
A wypad w góry strasznie zazdroszczę:diabloti:

[quote name='Od-Nowa']tak tak! bardzo dobrze! jeszcze tylko czekam na tą filię we Wrocławiu bo za to co teraz zarabiam w żaden sposób się nie da wyżyć[/QUOTE]

hiihihih...., niech no się tylko wzbogacę:evil_lol:

[quote name='weszka']No proszę jakie zmiany - jeszcze grooming i sklepik. Że też wszystkie takie fajne rzeczy są w Warszawce i mnie omijają :([/QUOTE]

bardzo się cieszę, bo wczoraj p.Supronowicz pochwaliła moją pracę:multi:
Jest to dla mnie duże wyróżnienie, bo jak wiadomo nie robię tego profesjonalnie, nie pokończyłam kursów, wszystko to co się nauczyłam zawdzięczam wspaniałym ludziom którzy potrafili mi doradzić, pokazać jak to ma wyglądać i za to Wam wszystkim WIELKIE DZIĘKI:loveu:

Weszka nie smuć się!!! Kraków jest przepiękny:loveu: zdecydowanie mogłabym tam mieszkać:loveu:

Posted

Im dłużej mieszkam w Krakowie tym bardziej stwierdzam, że jest on tylko i wyłącznie piękny. A to trochę za mało ;)
Gratuluję uznania! Wiem jak to cieszy bo też jestem samouk :)

Posted

[quote name='ariss']
są dwie opcje:
1. Psie gadżety, karma itp...
2. Ciuchy sprowadzana z zagranicy
zobaczymy, jak to się ułoży[/QUOTE]
Pisze sie na obie:cool3:.

[quote name='ariss']bardzo się cieszę, bo wczoraj p.Supronowicz pochwaliła moją pracę:multi:
Jest to dla mnie duże wyróżnienie, bo jak wiadomo nie robię tego profesjonalnie, nie pokończyłam kursów, wszystko to co się nauczyłam zawdzięczam wspaniałym ludziom którzy potrafili mi doradzić, pokazać jak to ma wyglądać i za to Wam wszystkim WIELKIE DZIĘKI:loveu: [/QUOTE]
GRATULACJE :multi::multi::multi:.

Posted

[quote name='AngelsDream']Może kiedyś Baaj Was odwiedzi, chcecie? :)[/QUOTE]

zadajesz głupie pytania:eviltong::diabloti: no ale nie wypada nie odpowiedzieć:diabloti:

Pewnie, że ie chcemy żeby nas Baaj odwiedził:diabloti: Chcemy całą Waszą 4:loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='kaho']Pisze sie na obie:cool3:.

GRATULACJE :multi::multi::multi:.[/QUOTE]

mam już pierwszą klientkę:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: