eria Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Hehehehe sędzia dodał o tej nadwadze coby za słodko nie było w tym opisie :evil_lol::evil_lol: GRATULACJE!!!! Quote
weszka Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Kobitka musi mieć troszkę ciałka ;) hihi Quote
ariss Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Magda25']Gratulacjone :multi:[/QUOTE] czy Ty tam widziałaś te saszetki???Bo ja ich nie znalazłam:angryy:w ogóle jak dla mnie nic tam nie było:shake:miałam kupić nowego rogza ale brak, miałam kupić bude usztywnianą na kółkach-brak, miałam kupić sensowny stół trymerski-brak:roll: [quote name='weszka']Kobitka musi mieć troszkę ciałka ;) hihi[/QUOTE] ooooo...dobrze gadasz:diabloti::evil_lol: foty nie wyszły bo albo za ciemne albo pokraczne, więc nie ma, jak tylko przestanie lać to zawiesze Gass medale(aż 3 i w tym 2 ładne) i zriobie jakieś foto. ale teraz mam lepsza wiadomość:multi: Jakiś czas temu badałam Gassuli tarczyce no i wszystko jest w normie:loveu::multi: dziś badałiśmy serducho: EKG i ECHO no i Gasska i tu nie zawiodła i ma ksiązkowe serce:multi: czyli podsumowując: dysplazja: HDA, ED0 tarczyca:norma serce:norma :laola: Quote
Migori Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='ariss']czy Ty tam widziałaś te saszetki???Bo ja ich nie znalazłam:angryy:w ogóle jak dla mnie nic tam nie było:shake:miałam kupić nowego rogza ale brak, miałam kupić bude usztywnianą na kółkach-brak, miałam kupić sensowny stół trymerski-brak:roll:[/QUOTE] Nie, nie widziałam ani saszetek ani nowego rogza, nie było też fajnych obroży. Kupiłam jedynie zwykłą czarną smycz Hamiltona i jestem z niej bardzo zadowolona. Coś biednie w tym roku było. Cieszę sie że Gass zdrowa jak ryba. Oglądałam końcówkę waszego występu. Gass świetnie sie prezentuje. Byłam zaskoczona tym, że ona sama w mig sie ustawia, tylne nóżki cyk - pozycja, przednie łapki - cyk- pozycja, główka cyk-jestem gotowa :loveu: To było świetne. Normalnie jak zaprogramowana. Gratuluje jeszcze raz. Quote
ariss Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Od-Nowa']wspaniale,że zdrówko doskonałe :lol:[/QUOTE] też tak myślę:p [quote name='Magda25']Nie, nie widziałam ani saszetek ani nowego rogza, nie było też fajnych obroży. Kupiłam jedynie zwykłą czarną smycz Hamiltona i jestem z niej bardzo zadowolona. Coś biednie w tym roku było. Cieszę sie że Gass zdrowa jak ryba. Oglądałam końcówkę waszego występu. Gass świetnie sie prezentuje. Byłam zaskoczona tym, że ona sama w mig sie ustawia, tylne nóżki cyk - pozycja, przednie łapki - cyk- pozycja, główka cyk-jestem gotowa :loveu: To było świetne. Normalnie jak zaprogramowana. Gratuluje jeszcze raz.[/QUOTE] No wiesz:mad:i nie podeszłaś:mad::angryy: ale cieszą mnie te słowa, bo jednak ten występ do idealnych nie należał i troszke z uparciochem walczyłam, ale jak nie było tego widać, to mnie to tylko może cieszyć:loveu: Quote
Migori Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='ariss']No wiesz:mad:i nie podeszłaś:mad::angryy:[/QUOTE] Nie chciałam przeszkadzać, miałaś taką obstawę ;) Gdzie ja sie tam pchać bedę. Wypadła bardzo ładnie, nie zauważyłam też, żeby stawiała opór ;) Quote
ariss Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Magda25']Nie chciałam przeszkadzać, miałaś taką obstawę ;) Gdzie ja sie tam pchać bedę. [/QUOTE] :mad::mad::mad: [quote name='eria']nie ma fotek z Gasskowego występu :-([/QUOTE] eriaczku zaraz Ci jedną wstawie i sama zobaczysz, że pokazywanie ich mija się z celem:roll: Stwierdziłam,że na halach to trzeba filmiki nagrywać z oceny, a foty już robic później:diabloti: [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6313.jpg[/IMG] Quote
Migori Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='ariss']:mad::mad::mad:[/QUOTE] Bałam się Ciebie. :eviltong: :eviltong::eviltong: Może jeszcze bedzie okazja sie spotkać. Napisałam Ci PW. Quote
ariss Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Magda25']Bałam się Ciebie. :eviltong: :eviltong::eviltong: Może jeszcze bedzie okazja sie spotkać. Napisałam Ci PW.[/QUOTE] dzięki:loveu::loveu::loveu: na pewno w przyszłym roku na 2xCacib:diabloti: i jak wtedy nie poejdziesz:mad: Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='ariss']dzięki:loveu::loveu::loveu: na pewno w przyszłym roku na 2xCacib:diabloti: i jak wtedy nie poejdziesz:mad:[/QUOTE] A może mnie zabierzesz na ten CACIB?:diabloti: No fakt, nic z tym nie da się zrobić:shake: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/124/695cd91d9f2bfb81.jpg[/IMG][/URL] Na nasz wypad zabieram lampę;) Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti: Quote
Migori Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='ariss']dzięki:loveu::loveu::loveu: na pewno w przyszłym roku na 2xCacib:diabloti: i jak wtedy nie poejdziesz:mad:[/QUOTE] Na Poznaniu jestem zawsze. Choćby sie paliło :lol: Więc masz jak w banku, że sie zobaczymy. Pozdrawiam Quote
ariss Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Doginka']A może mnie zabierzesz na ten CACIB?:diabloti: Na nasz wypad zabieram lampę;) Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti:[/QUOTE] no pewnie, że zabiorę:cool3: no to może te foty z naszego wypady będą udane:multi: [quote name='Magda25']Na Poznaniu jestem zawsze. Choćby sie paliło :lol: Więc masz jak w banku, że sie zobaczymy. Pozdrawiam[/QUOTE] trzymam za słowo:p [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/14.jpg[/IMG] Quote
Doginka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Medal na medalu:crazyeye::loveu: Ale szkoda, że pucharków nie było:razz: Taka wystawa i tak się nie postarali:cool3: Quote
weszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Szkoda że nie ma fot wystawowych ale ta ostatnia mnie satysfakcjonuje :loveu: Piękne medale na pięknej medalistce :loveu: No i żałuję, że nie udało się zrobić fajnych zakupów bo i ja bym miała z tego radochę ;) Coś się nie popisali. Mam nadzieję że za rok będzie lepiej. Quote
ariss Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='Doginka']Medal na medalu:crazyeye::loveu: Ale szkoda, że pucharków nie było:razz: Taka wystawa i tak się nie postarali:cool3:[/QUOTE] no właśnie, puchar powinien być, no ale cóż na złom widocznie szkoda kasy im było:diabloti: [quote name='weszka']Szkoda że nie ma fot wystawowych ale ta ostatnia mnie satysfakcjonuje :loveu: Piękne medale na pięknej medalistce :loveu: No i żałuję, że nie udało się zrobić fajnych zakupów bo i ja bym miała z tego radochę ;) Coś się nie popisali. Mam nadzieję że za rok będzie lepiej.[/QUOTE] ja to żałuję, że Ciebie nie było bo fajny tytuł byś miała:eviltong: Quote
weszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='ariss'] ja to żałuję, że Ciebie nie było bo fajny tytuł byś miała:eviltong:[/QUOTE] Hehe tego to akurat nie wiadomo :eviltong: Quote
ariss Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='weszka']Hehe tego to akurat nie wiadomo :eviltong:[/QUOTE] ja tam swoje wiem;) Quote
Od-Nowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/14.jpg[/IMG] jedna adresówka Ci nie wystarczyła??!!:diabloti::diabloti: i to takie ciężkie... na allegro są ładne, podeślę Ci linka :evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='ariss']ja tam swoje wiem;)[/QUOTE] Ja też :eviltong: ale sędziowie czasem mają zaskakująco inne zdanie :diabloti: Quote
Recommended Posts