Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda25']Gratulacjone :multi:[/QUOTE]

czy Ty tam widziałaś te saszetki???Bo ja ich nie znalazłam:angryy:w ogóle jak dla mnie nic tam nie było:shake:miałam kupić nowego rogza ale brak, miałam kupić bude usztywnianą na kółkach-brak, miałam kupić sensowny stół trymerski-brak:roll:

[quote name='weszka']Kobitka musi mieć troszkę ciałka ;) hihi[/QUOTE]

ooooo...dobrze gadasz:diabloti::evil_lol:

foty nie wyszły bo albo za ciemne albo pokraczne, więc nie ma, jak tylko przestanie lać to zawiesze Gass medale(aż 3 i w tym 2 ładne) i zriobie jakieś foto.

ale teraz mam lepsza wiadomość:multi:

Jakiś czas temu badałam Gassuli tarczyce no i wszystko jest w normie:loveu::multi:

dziś badałiśmy serducho: EKG i ECHO no i Gasska i tu nie zawiodła i ma ksiązkowe serce:multi:

czyli podsumowując:

dysplazja: HDA, ED0
tarczyca:norma
serce:norma

:laola:

Posted

[quote name='ariss']czy Ty tam widziałaś te saszetki???Bo ja ich nie znalazłam:angryy:w ogóle jak dla mnie nic tam nie było:shake:miałam kupić nowego rogza ale brak, miałam kupić bude usztywnianą na kółkach-brak, miałam kupić sensowny stół trymerski-brak:roll:[/QUOTE]
Nie, nie widziałam ani saszetek ani nowego rogza, nie było też fajnych obroży. Kupiłam jedynie zwykłą czarną smycz Hamiltona i jestem z niej bardzo zadowolona.
Coś biednie w tym roku było.

Cieszę sie że Gass zdrowa jak ryba.

Oglądałam końcówkę waszego występu. Gass świetnie sie prezentuje. Byłam zaskoczona tym, że ona sama w mig sie ustawia, tylne nóżki cyk - pozycja, przednie łapki - cyk- pozycja, główka cyk-jestem gotowa :loveu: To było świetne. Normalnie jak zaprogramowana. Gratuluje jeszcze raz.

Posted

[quote name='Od-Nowa']wspaniale,że zdrówko doskonałe :lol:[/QUOTE]

też tak myślę:p

[quote name='Magda25']Nie, nie widziałam ani saszetek ani nowego rogza, nie było też fajnych obroży. Kupiłam jedynie zwykłą czarną smycz Hamiltona i jestem z niej bardzo zadowolona.
Coś biednie w tym roku było.

Cieszę sie że Gass zdrowa jak ryba.

Oglądałam końcówkę waszego występu. Gass świetnie sie prezentuje. Byłam zaskoczona tym, że ona sama w mig sie ustawia, tylne nóżki cyk - pozycja, przednie łapki - cyk- pozycja, główka cyk-jestem gotowa :loveu: To było świetne. Normalnie jak zaprogramowana. Gratuluje jeszcze raz.[/QUOTE]

No wiesz:mad:i nie podeszłaś:mad::angryy:

ale cieszą mnie te słowa, bo jednak ten występ do idealnych nie należał i troszke z uparciochem walczyłam, ale jak nie było tego widać, to mnie to tylko może cieszyć:loveu:

Posted

[quote name='ariss']No wiesz:mad:i nie podeszłaś:mad::angryy:[/QUOTE]
Nie chciałam przeszkadzać, miałaś taką obstawę ;) Gdzie ja sie tam pchać bedę.

Wypadła bardzo ładnie, nie zauważyłam też, żeby stawiała opór ;)

Posted

[quote name='Magda25']Nie chciałam przeszkadzać, miałaś taką obstawę ;) Gdzie ja sie tam pchać bedę.
[/QUOTE]

:mad::mad::mad:

[quote name='eria']nie ma fotek z Gasskowego występu :-([/QUOTE]

eriaczku zaraz Ci jedną wstawie i sama zobaczysz, że pokazywanie ich mija się z celem:roll:

Stwierdziłam,że na halach to trzeba filmiki nagrywać z oceny, a foty już robic później:diabloti:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_6313.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Magda25']Bałam się Ciebie. :eviltong: :eviltong::eviltong:

Może jeszcze bedzie okazja sie spotkać.

Napisałam Ci PW.[/QUOTE]

dzięki:loveu::loveu::loveu:

na pewno w przyszłym roku na 2xCacib:diabloti: i jak wtedy nie poejdziesz:mad:

Posted

[quote name='ariss']dzięki:loveu::loveu::loveu:

na pewno w przyszłym roku na 2xCacib:diabloti: i jak wtedy nie poejdziesz:mad:[/QUOTE]
A może mnie zabierzesz na ten CACIB?:diabloti:

No fakt, nic z tym nie da się zrobić:shake:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images8.fotosik.pl/124/695cd91d9f2bfb81.jpg[/IMG][/URL]

Na nasz wypad zabieram lampę;) Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']dzięki:loveu::loveu::loveu:

na pewno w przyszłym roku na 2xCacib:diabloti: i jak wtedy nie poejdziesz:mad:[/QUOTE]

Na Poznaniu jestem zawsze. Choćby sie paliło :lol: Więc masz jak w banku, że sie zobaczymy.

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Doginka']A może mnie zabierzesz na ten CACIB?:diabloti:

Na nasz wypad zabieram lampę;) Ale ciiiiiiiiiiiiiiiii:diabloti:[/QUOTE]

no pewnie, że zabiorę:cool3:
no to może te foty z naszego wypady będą udane:multi:

[quote name='Magda25']Na Poznaniu jestem zawsze. Choćby sie paliło :lol: Więc masz jak w banku, że sie zobaczymy.

Pozdrawiam[/QUOTE]

trzymam za słowo:p

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/14.jpg[/IMG]

Posted

Szkoda że nie ma fot wystawowych ale ta ostatnia mnie satysfakcjonuje :loveu: Piękne medale na pięknej medalistce :loveu:
No i żałuję, że nie udało się zrobić fajnych zakupów bo i ja bym miała z tego radochę ;) Coś się nie popisali. Mam nadzieję że za rok będzie lepiej.

Posted

[quote name='Doginka']Medal na medalu:crazyeye::loveu: Ale szkoda, że pucharków nie było:razz: Taka wystawa i tak się nie postarali:cool3:[/QUOTE]

no właśnie, puchar powinien być, no ale cóż na złom widocznie szkoda kasy im było:diabloti:

[quote name='weszka']Szkoda że nie ma fot wystawowych ale ta ostatnia mnie satysfakcjonuje :loveu: Piękne medale na pięknej medalistce :loveu:
No i żałuję, że nie udało się zrobić fajnych zakupów bo i ja bym miała z tego radochę ;) Coś się nie popisali. Mam nadzieję że za rok będzie lepiej.[/QUOTE]

ja to żałuję, że Ciebie nie było bo fajny tytuł byś miała:eviltong:

Posted

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/14.jpg[/IMG]

jedna adresówka Ci nie wystarczyła??!!:diabloti::diabloti:
i to takie ciężkie... na allegro są ładne, podeślę Ci linka :evil_lol::evil_lol: