Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']oj bez przesady toż to zwykły wiejski burek;)

[/quote]
bluźnisz :diabloti: toż to arystokracja, patrz jak z góry patrzy na wszystko na tej focie :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']bluźnisz :diabloti: toż to arystokracja, patrz jak z góry patrzy na wszystko na tej focie :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][SIZE=3]W każdym razie najszczęśliwsza jest jak zamienia się w wiejsko-leśno-działkowego burka!!!No może jeszcze być psem górskim lub nadmorskim.:diabloti::evil_lol:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/a-Kopia.jpg[/IMG][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/c-Kopia-1.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='LeCoyotte']no właśnie:evil_lol: ile razy można powtarzać, że Gass jest (naj)ładniejsza;)[/quote]
Najładniejszy to jest GORDON:eviltong::diabloti:

Ewa, ale Ty wiesz, że ja uważam dokładnie tak samo jak LeCoyotte;) Gassi najpiękniejsza ze średniaków czarnych jakie znam:loveu:

Posted

[quote name='weszka']Wiadomo że nie ma to jak czuć wiatr w grzywce i brodzie :) Wtedy jest pełnia szczęścia, a nie jak się stoi na wystawie ;)[/quote]

najlepsze jest to że myślę jak ona:evil_lol:

[quote name='AngelsDream']Ładny gałęź. Ale Gass ładniejsza.

Nic nowego. ;)[/quote]

czyli że u nas nudno:mad:

[quote name='LeCoyotte']no właśnie:evil_lol: ile razy można powtarzać, że Gass jest (naj)ładniejsza;)[/quote]

możeć napisać coś mądrzejszego:eviltong::evil_lol:

[quote name='Doginka']Najładniejszy to jest GORDON:eviltong::diabloti:

Ewa, ale Ty wiesz, że ja uważam dokładnie tak samo jak LeCoyotte;) Gassi najpiękniejsza ze średniaków czarnych jakie znam:loveu:[/quote]

piekna czy nie jesteście monotematyczni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ktoś tu nam zarasta:diabloti:
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5525-Kopia-Kopia.jpg[/IMG]

dziś w parku jakiś pan(psiarz)pomylił ją ze szzeniakiem CTR:roll:, strasznie się zachwycał do momentu kiedy usłyszał że to sznaucer:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ariss']
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_5525-Kopia-Kopia.jpg

dziś w parku jakiś pan(psiarz)pomylił ją ze szzeniakiem CTR:roll:, strasznie się zachwycał do momentu kiedy usłyszał że to sznaucer:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hahha zanim przeczytałam to co napisałas na dole to pomyslałam, że na tym foto Gass ma brodę czernyszową :loveu:

Posted

[quote name='eria']a gdzie ona zarasta :crazyeye: uszki jakie piękne gładziutkie :loveu: guuupoty opowiadasz[/quote]

ona ma tam bardzo dużo kłaka...to tylko tak na focie wygląda, poza tym wszędzie może być zarośnieta, a uszy zawsze jako tako zrobione:evil_lol:to chyba jakaś fobia:evil_lol:

[quote name='Doginka']Ona tak gada z przekory:diabloti:[/quote]

wcale nie:eviltong:

[quote name='AnkaG']Noooo piękny z niej czernyszek :loveu::p[/quote]

a dzięki:p

Posted

[quote name='malawaszka']brrrr ale musiał być zimowy? :lol:[/quote]

wiedziałam, że sie do tego przyczepicie:evil_lol:i jeszcze data jest nie ta:evil_lol:

ja tam sie cieszę z jesieni, szczególnie złotej:loveu:i takiej zimy jak była wtedy tez się doczekać nie mogę:loveu:

Poza tym ja uwielbiam wszystkie pory roku i ciesze się z klimatu jaki mamy:mdrmed:

Posted

[quote name='eria']brrrrrrrrrr zimowym filmikom jesienią mówimy NIE !!!! :evil_lol:[/quote]

to już go nie ma:eviltong:zimy nie lubią no- jakąś słabą psychike macie:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']oj bez przesady toż to zwykły wiejski burek;)
[/QUOTE]

Ja Ci dam burka.. w dodatku zwykłego.. ona jest absolutnie niepowtarzalna i niezwykła :loveu: