Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łomatko :mdleje: co tu się dzieje? :crazyeye: ja nie widzę nic złego na tych fotach naprawdę - ani Gasska nie ma garba, ani nic :niewiem: no ja sie nie znam, ale naprawdę nie widzę czego się można doczepić na nich???

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ariss']napisałam jakie 2 foty się nadają. ale widać, że nie tylko Miśka nie widzi co jest dobre a co nie:angryy:dalej jest mi przykro:roll:choć dziękuję że przynajmniej część wywaliłaś!

Poza tym jak już Ty albo Miśka obrabiacie zdjęcia to róbcie to dobrze, bo na focie z sędzią nie dość ze ja wyglądam jak idiotka to jeszcze przyjżyj się dokładnie obróbce:angryy::eviltong:[/quote]
Nie wiem, czy zauważyłaś, że edycja była w nocy tuż po moim powrocie z domku do domku;)Byłam padnięta, a Miśka nie umie porządnie obrabiać fot w PS. :shake: - Ona ma dopiero 14 lat:razz:
Ja zaraz wszystkie foty usune;)

Posted

Zakazałam Dominice dotykać się do kompa:angryy::mad:
[quote name='malawaszka']łomatko :mdleje: co tu się dzieje? :crazyeye: ja nie widzę nic złego na tych fotach naprawdę - ani Gasska nie ma garba, ani nic :niewiem: no ja sie nie znam, ale naprawdę nie widzę czego się można doczepić na nich???[/quote]
Widać, że Ewa uważa inaczej i ja to uszanuję, dlatego już usunęłam wszystkie foty;)

Posted

[quote name='ariss']Nie wiem po co wstawiłaś takie beznadziejne zdjęcia:roll:nie wiem co chciałaś tym osiągnąć:shake:Jak wstawiasz zdjęcia Gordona to z całej masy cykniętych fot potrafisz wybrać te dobre ale widze że u innych psów wstawiasz jak leci:roll:

jedyne co się dla mnie nadaje to ewentualnie to
[url]http://1.1.1.4/bmi/i31.tinypic.com/2i9o9k4.jpg[/url]

i 3 fota z pierwszej serii!!!

Jest mi przykro![/QUOTE]
Weszłam tutaj wczoraj, przeczytałam ten post i byłam przekonana, że żartujesz :mdleje:

Mimo wszystko - gratuluje

Posted

[quote name='malawaszka']łomatko :mdleje: co tu się dzieje? :crazyeye: ja nie widzę nic złego na tych fotach naprawdę - ani Gasska nie ma garba, ani nic :niewiem: no ja sie nie znam, ale naprawdę nie widzę czego się można doczepić na nich???[/quote]

wiem,że się nie znasz:eviltong:a czy pies tylko jak ma garba to źle wygląda:evil_lol:

[quote name='Doginka']Zakazałam Dominice dotykać się do kompa:angryy::mad:

Widać, że Ewa uważa inaczej i ja to uszanuję, dlatego już usunęłam wszystkie foty;)[/quote]

i na taka odpowiedz liczyłam odrazu!!!
Dziękuję!
Sylwia, zobacz że wszyscy zarzucają Ci wstawianie pokracznie pokazanych psów,więc nie jest to moje widzimisię.
Lepiej wstawić mniej a superowe.
Jestem nie na swoim kompie i jade teraz na działkę.Napisze do Ciebie wieczorem na gg.

Posted

[quote name='BBeta']Weszłam tutaj wczoraj, przeczytałam ten post i byłam przekonana, że żartujesz :mdleje:

Mimo wszystko - gratuluje[/quote]

Nie nie żartuje i nie będe na forum pisać dlaczego, powiem to Sylwi wieczorem.Choć jestem pewna że ona to doskonale wie;)

Tłumaczyłam to kiedyś: Justa napewno wie o czym mówie i jak to jest z fotami wystawowymi.

Posted

Ohohooo ale tu widzę ostra wymiana zdań.. No ale ja w pełni rozumiem - może w innych rasach nie ma takiej zawiści jak u nas :shake: O czym można się przekonać niestety na każdym kroku.

Wydaje mi się, że te fotki są ok, ale jakbyś miała jakieś zastrzeżenia Ewcia, to mów - usunę ;)
Niestety moją 70mm niewiele mogłam zrobić, bo krótki - niestety do tych warunków za krótki :-( Ale coś tam jest - zawsze jakaś pamiątka

Trochę z oceny:
[IMG]http://img56.imageshack.us/img56/9974/dsc0106i.jpg[/IMG]

[IMG]http://img98.imageshack.us/img98/1150/dsc0109m.jpg[/IMG]

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6471/dsc0120.jpg[/IMG]

[IMG]http://img34.imageshack.us/img34/4376/dsc0131w.jpg[/IMG]

Oczywiscie ogromne gratulacje po raz kolejny :loveu::loveu::loveu: Gassira jest najpiękniejsza i ja byłam pewna, że z Diego wygracie :loveu::loveu::loveu:

Reszta fotek Gasski i Diego jak wrócę z roboty ;)

Posted

Witam Gassire w Waszej galerii-zajrzalam tu dzisiaj drugi raz.Chcialam pogratulowac kolejnego zwyciestwa....bardzo serdecznie

[quote name='ariss']kukła czy nie.Zdjęcia są z konkursu piękności i mają być idealne...ja tez wstawiłam tylko jedno zdjęcie swojej Gassuli pomimo że mam sporo dobrych, ale publikowane foto ma być najlepsze!!!Tu chodzi o jakość a nie o ilość!
Mam nadzieję,że zostawiłaś tylko 2 foty o jakich mówiłam.
I nie odwracaj kota ogonem!!!!Bo ja Ci nieba przychylam, kończe championaty z Gordonem, zajmuje się nim jak własnym psem, a Ty nie potrafisz uszanować mojej prośby i piszesz że jestem przewrażliwiona.[/quote]

Inni tez kiedys przychylali nieba,wystawiali Gordona....konczyli championaty,a potem ogladaja zdjecia swoich psow wywinietych na lewa strone nieomalze.....niestety historie lubia sie powtarzac,a ludzie sie nie zmieniaja-moze tylko robia sie na starosc coraz zlosliwsi......:razz: ( tak jak ja na przyklad :evil_lol: )

sorry za offa-jeszcze raz gratuluje i mam nadzieje-ze Gass bedzie dzielnie reprezentowala polskie sznaucery na swiatowce -wroze Jej murowany sukces!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Posted

Łosz ostro tu. Fot nie widziałam to się nie wypowiadam jakie były. Ale fakt jest taki, że też mnie wkurza jak ktoś wstawia "pokraczne" foty albo w każdym razie takie które nadają sie raczej do szuflady może jako pamiątka, a nie na widok publiczny.
Choć trudno mi sobie wyobrazić źle wyglądającą Gass ;)

Posted

[B]Weszka[/B], na żadnej mojej fotce Gassi nie wyglądała źle, bo to ładna suka i nie da się jej zrobic złej foty tak jak psu Lutomskiej:angryy: Ewa ma piękną sukę i doskonale o tym wie, a ja już się domyślam, że chodzi o ten milimetr wysunięte łapki do przodu:diabloti: Bo nic innego nie zauwazyłam:shake::niewiem:

A Ty Lutomska nie odwracaj kota ogonem, bo ŻADEN, powtarzam ŻADEN z twoich psów nie umywa się do Gassiry:cool3: I w przeciwności do Ciebie, my z Ewą szybko sobie wyjaśnimy sytuację, bo Ona jest normalną osobą, bez krzty zawiści:cool3: i daleko Tobie do Niej z kuturą osobistą:evil_lol::cool3:

[B]Ewa[/B] pogadamy wieczorkiem na GG;):loveu:

Posted

[quote name='Doginka'][B]Weszka[/B],

my z Ewą szybko sobie wyjaśnimy sytuację, bo Ona jest normalną osobą,

[/quote]

Ewa tak.....z Toba duzo gorzej.....:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='lutomskak']Ewa tak.....z Toba duzo gorzej.....:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Przyganiał kocioł garnkowi:razz:, ale i tak kocham Cie Misiu:loveu:...................:evil_lol: - zaraz zacznę wklejać foty na e-sznaucery:p

Posted

[quote name='Doginka']Biedna Ariss nie może wejść na dogo:angryy:
Ma tylko białą plamę:angryy:
Może ktoś ma pomysła co zrobić?:razz:[/QUOTE]

zainstalować Operę:cool1: [url=http://operapl.net/]Przeglądarka Opera - polska strona [Opera PL][/url]

Posted

ja też dziś nie mogłam wejść - opera nic nie pomogła bo było to samo - było dogo ale jak próbowałam się zalogować to biała kartka :shake: minęło samo - to problem dogo i nie mamy na to wpływu

Posted

[quote name='malawaszka']ja też dziś nie mogłam wejść - opera nic nie pomogła bo było to samo - było dogo ale jak próbowałam się zalogować to biała kartka :shake: minęło samo - to problem dogo i nie mamy na to wpływu[/quote]
Dokładnie;)
Właśnie Ewa zainstalowała operę i dalej biała strona:angryy: