Od-Nowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 o świętach pomyślę 23 :diabloti: a to jeszcze 5 dni :evil_lol: Quote
ariss Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Od-Nowa']o świętach pomyślę 23 :diabloti: a to jeszcze 5 dni :evil_lol:[/quote] jak ja bym tak myślała,to bym ze wszystkim do sylwestra się nie wyrobiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Baaj niech się nie obija tylko do roboty go:evil_lol::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 eee no bez przesady :cool3: w tym roku u nas wigilia. tylko na 3 osoby. więc spokojnie jeden dzień wystarczy ;) nie można dać się zwariowaću święta to radość wspólnego bycia a nie w kuchni gnicia :evil_lol: Quote
ariss Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Od-Nowa']eee no bez przesady :cool3: w tym roku u nas wigilia. tylko na 3 osoby. więc spokojnie jeden dzień wystarczy ;) nie można dać się zwariowaću święta to radość wspólnego bycia a nie w kuchni gnicia :evil_lol:[/quote] nio niby tak,ale u nas jeszcze trzeba nagotować dla 2 babć-bo one już same rady nie dają:-( i to sprzątanie:angryy: Quote
Doginka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='ariss']i to sprzątanie:angryy:[/quote] Nic mi nie mów:shake: Mam cały wielki dom do sprzątania:-o(ten nowy) Quote
Unbelievable Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Doginka']Nic mi nie mów:shake: Mam cały wielki dom do sprzątania:-o(ten nowy)[/quote] ja też :evil_lol: były plany wprowadzenia się na święta, jak u was, ale jeszcze drzwi i kuchni nie ma :shake: drzwi będą w sobotę, kuchnia nie wiem kiedy... Quote
Doginka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Tinka:)']ja też :evil_lol: były plany wprowadzenia się na święta, jak u was, ale jeszcze drzwi i kuchni nie ma :shake: drzwi będą w sobotę, kuchnia nie wiem kiedy...[/quote] Dzrwi mamy, meble do kuchni się konczą robić - będą w sobotę, a meble do sypialni i pokoi będą w piątek:p:multi:, tylko bilard będzie później, bo musimy wybrać stół:-o Ariss, sorki za offa:diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Doginka']Dzrwi mamy, meble do kuchni się konczą robić - będą w sobotę, a meble do sypialni i pokoi będą w piątek:p:multi:, tylko bilard będzie później, bo musimy wybrać stół:-o Ariss, sorki za offa:diabloti:[/quote] nasze meble się robią- pewnie po świętach wszystko będzie bo przed strasznie dużo się robi- ludzie na gromadę zamawiają;) bo tata robi meble, tak samo jak drzwi przepraszamy już kończymy:oops::diabloti: Quote
malawaszka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Zapraszam Was na bazarek z rzeczami podarowanymi przez ariss - potrzebne wsparcie w utrzymaniu starszej sznupci porzuconej [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebki-bluzki-bizu-sluchawki-obroze-na-hotel-leczenie-szaucerki-do-29-12-a-127397/#post11450601[/url] Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='ariss']ale dziś paskudnie na dworzu:roll:[/quote] Paskudnie, paskudnie, ale na spacerek trzeba było iść, bo mi psica głupawki w domu dostawała. :evil_lol: [URL]http://images30.fotosik.pl/305/c193d09de54de9d2.jpg[/URL] Gasska domatorka. :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='ariss']i to sprzątanie:angryy: [/quote] Nawet mi nie mów. :shake: Mamy remont w domu i codziennie muszę sprzątać, ale to syzyfowa praca, bo jak już posprzątam, to następnego dnia wieczorem dom znów nadaje się do sprzątania. I tak już od prawie 2 tygodni... :shake: :angryy: :placz: Quote
eria Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 a Gasska znowu w łóżeczku zamiast błotniste tereny przemierzać :cool1::evil_lol: jest tak obrzydliwie że u nas to w ogóle już ledwo można na pole wejść...ale niestety trzeba żeby czarna menda nie wyśpiewywał arii w domu... Quote
ewka i haker Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 wiecej zdjec wiecej:eviltong: moga byc nawet piekne domowe:loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nie odezwiesz się teraz do nowego roku ? nie sprzątaj tyle bo i tak się zakurzy :evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Co Wy z tym sprzątaniem? tylko raz w roku sprzątacie czy jak?:hmmmm::evil_lol: dawaj więcej domowych fot:loveu: sznupiatych zdjęć nigdy za wiele!:evil_lol: Quote
Doginka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ewa, byłam na bazarku i cholernie podobuje mnie sie ta czarna bluzeczka z pieskiem - dobra będzie na Miśkę?:cool3: Quote
Doginka Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Jest 2 w nocy, a ja przed chwilą wróciłam od Veta z Raperkirem:placz::placz::placz: Quote
LeCoyotte Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='weszka']Ewka zasprzątałaś sie czy co ;) ???[/QUOTE] zasypało ją i nie może się wygrzebać spod bałaganu:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/42/a6221396934a0d21.jpg[/IMG][/URL] Quote
ariss Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Dobra już jestem:eviltong:czasu nie mam ostatnio na nic:shake:ale ciesze się że o nas pamiętacie:loveu: Mam dobre wieści:multi:jeszcze ciepłe bo z dzisiejszego poranka:razz: Zrobiliśmy prześwietlenie na dysplazje:razz: stawy biodrowe: HD-A stawy łokciowe: (0) lepiej być nie mogło:multi::multi::multi: Quote
Od-Nowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: wspaniałe wyniki!! bardzo się cieszę :lol: Quote
AngelsDream Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 To ja pogratuluję raz jeszcze. :) Quote
Asia & Ginger Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [SIZE=3][B]Super!!! Gratuluję tak dobrych wyników!!![/B][/SIZE] :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts