Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti::roflt:Justa,nie ma:crazyeye:to co Ty za beznadziejną wersje kupiłaś:mdleje::roflt:

weszka,Justa,nie można mieć wszystkiego:evil_lol:niektórzy mają umiejętności ale własnego aparatu nie:shake::eviltong:

LeCoyotte:mdleje::roflt::roflt:

malawaszka,przyjeżdzamy do Ciebie wszyscy na nauki:diabloti:poza doszkalaniem liczymy na jakiś pyszny obiadek:razz::diabloti:
MIŁEGO GOTOWANIA:roflt:

Od-Nowa,dać kurze grzęde to wyżej sięde:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']tam zaraz wszyscy - JA wykorzystuję :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE]

bo Ty waszko jesteś profeszynal fotograf !!! :eviltong::evil_lol:

[B]ariss[/B] no własnie jakieś badziewie mi wcisnęli :placz: ale w reklamie mówili, że najlepszy :placz: i raty zero procent :placz:

Posted

[quote name='Od-Nowa']ale jak się ma goowniane szkło, to wyżej doopy się nie podskoczy :diabloti::diabloti::diabloti:
[/quote]

ale że niby co? że niby ja mam goowniane???? :obrazic: :diabloti:

[quote name='Gassira:diabloti:'] malawaszka,przyjeżdzamy do Ciebie wszyscy na nauki:diabloti:poza doszkalaniem liczymy na jakiś pyszny obiadek:razz::diabloti:
MIŁEGO GOTOWANIA:roflt:
[/QUOTE]

ale po co ten obiad??? :-o ja nie umiem gotować! no i kto to potem pozmywa - na nauki oczywiście zapraszam - chętnie dzielę się swoją jakże obszerną wiedzą :errrr:

Posted

Ewa jesli bedzie kiedys mozliwosc to oczywiscie ze powturzymy:multi:
tylko trza bedzie jakos wczesnie a nie zeby jak jest ciemno traktor nas gonil po polach:evil_lol:

o widze ze byla imprezka:evil_lol:

Ewa a jak tam te zdjecia ze spacerku:cool3:
ja chetnie kazde zobacze

Posted

Ewcia, dostałam, dostałam, dostałam...!:multi::multi::multi:(kubeczki, podkładki i breloczki):diabloti::multi: - listonosz pomylił skrzynki i awizo trafiło do sąsiadki:angryy:

Posted

malawaszka [QUOTE]ale że niby co? że niby ja mam goowniane???? :obrazic: :diabloti:[/QUOTE]
gdzież bym śmiała tak cudze lunetki obgadywać :evil_lol:

eria [QUOTE]galeryjka była :evil_lol: co prawda bez fot :mad::mad: ale była :evil_lol: [/QUOTE]
:diabloti::diabloti::diabloti: dobre!!

Posted

[quote name='AngelsDream']Nasze śpią... Ale będzie jeszcze ładna pogoda :D[/quote]

a moja tylko zmienia pozycje:evil_lol:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/32/33004eb8f4108b34.jpg[/IMG][/URL]

Posted

LeCoyotte,na krzesło:crazyeye:poważnie to brzmi;)czekam na efekt końcowy:diabloti:

eria,dziękuję:multi:ale u mnie marne te domowe foty,mam mało światła.a wszystkie okna pozastawiane:roll:

Doginka,jak tylko przestanie lać to może coś pstrykne;)mam jeszcze jakieś starocie,ale nie wiem co było a czego nie:eviltong:więc nie daje nic:evil_lol:

LeCoyotte,ktoś tu mnie doskonale rozumie:loveu:

Posted

[URL="http://images27.fotosik.pl/296/fff00ea742eccbb8.jpg"]http://images27.fotosik.pl/296/fff00ea742eccbb8.jpg[/URL]

A dla mnie niedoświetlone.
Brak szczegółów w cieniach. Niestety nie mam podglądu do parametrów, ale chyba długie czasy co?
Bo ostrość gdzies umyka, pojedyncze włoski się rozmywają.
Może gdzieś bliżej okna? Wpuść trochę światła, odsłoń firanki.
Kontrastowe tło, przez ta biel ciężko odpowiednio naświetlić.

Tyle odemnie.

Sama chciałaś :diabloti: