weszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='malawaszka']tam zaraz wszyscy - JA wykorzystuję :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] Brawo dla samochwały :D Quote
Od-Nowa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 ale jak się ma goowniane szkło, to wyżej doopy się nie podskoczy :diabloti::diabloti::diabloti: może powinnam wygwiazdkować to i owo :evil_lol: Quote
ariss Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 :diabloti::roflt:Justa,nie ma:crazyeye:to co Ty za beznadziejną wersje kupiłaś:mdleje::roflt: weszka,Justa,nie można mieć wszystkiego:evil_lol:niektórzy mają umiejętności ale własnego aparatu nie:shake::eviltong: LeCoyotte:mdleje::roflt::roflt: malawaszka,przyjeżdzamy do Ciebie wszyscy na nauki:diabloti:poza doszkalaniem liczymy na jakiś pyszny obiadek:razz::diabloti: MIŁEGO GOTOWANIA:roflt: Od-Nowa,dać kurze grzęde to wyżej sięde:diabloti: Quote
Justa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='malawaszka']tam zaraz wszyscy - JA wykorzystuję :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] bo Ty waszko jesteś profeszynal fotograf !!! :eviltong::evil_lol: [B]ariss[/B] no własnie jakieś badziewie mi wcisnęli :placz: ale w reklamie mówili, że najlepszy :placz: i raty zero procent :placz: Quote
Unbelievable Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='LeCoyotte']bo to nie jest wszystkomająca komórka:cool1:[/quote] żartujesz? : O :placz: Quote
malawaszka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Od-Nowa']ale jak się ma goowniane szkło, to wyżej doopy się nie podskoczy :diabloti::diabloti::diabloti: [/quote] ale że niby co? że niby ja mam goowniane???? :obrazic: :diabloti: [quote name='Gassira:diabloti:'] malawaszka,przyjeżdzamy do Ciebie wszyscy na nauki:diabloti:poza doszkalaniem liczymy na jakiś pyszny obiadek:razz::diabloti: MIŁEGO GOTOWANIA:roflt: [/QUOTE] ale po co ten obiad??? :-o ja nie umiem gotować! no i kto to potem pozmywa - na nauki oczywiście zapraszam - chętnie dzielę się swoją jakże obszerną wiedzą :errrr: Quote
Doginka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Przyszłam powiedzieć Dobranoc:p Ewa, mój onkolog zabronił mi pracować fizycznie:crazyeye: - dzisiaj byłam na kontrolnych badaniach:razz: Quote
ewka i haker Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ewa jesli bedzie kiedys mozliwosc to oczywiscie ze powturzymy:multi: tylko trza bedzie jakos wczesnie a nie zeby jak jest ciemno traktor nas gonil po polach:evil_lol: o widze ze byla imprezka:evil_lol: Ewa a jak tam te zdjecia ze spacerku:cool3: ja chetnie kazde zobacze Quote
LeCoyotte Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='ewka i haker'] Ewa a jak tam te zdjecia ze spacerku:cool3: ja chetnie kazde zobacze[/QUOTE] nie tylko Ty....:siara: Quote
Doginka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ewcia, dostałam, dostałam, dostałam...!:multi::multi::multi:(kubeczki, podkładki i breloczki):diabloti::multi: - listonosz pomylił skrzynki i awizo trafiło do sąsiadki:angryy: Quote
eria Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a tu co się dzieje :evil_lol: to zawsze taka spokojna galeryjka była :evil_lol: co prawda bez fot :mad::mad: ale była :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 malawaszka [QUOTE]ale że niby co? że niby ja mam goowniane???? :obrazic: :diabloti:[/QUOTE] gdzież bym śmiała tak cudze lunetki obgadywać :evil_lol: eria [QUOTE]galeryjka była :evil_lol: co prawda bez fot :mad::mad: ale była :evil_lol: [/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti: dobre!! Quote
ariss Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 gdy deszcz pada pies się nudzi:diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/296/fff00ea742eccbb8.jpg[/IMG][/URL] Quote
AngelsDream Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nasze śpią... Ale będzie jeszcze ładna pogoda :D Quote
ariss Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='AngelsDream']Nasze śpią... Ale będzie jeszcze ładna pogoda :D[/quote] a moja tylko zmienia pozycje:evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/32/33004eb8f4108b34.jpg[/IMG][/URL] Quote
LeCoyotte Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jaki wzrok:evil_lol: [quote name='ariss']gdy deszcz pada pies się nudzi:diabloti: http://images27.fotosik.pl/296/fff00ea742eccbb8.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] moja się nie nudzi:diabloti: Quote
ariss Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='LeCoyotte']jaki wzrok:evil_lol: moja się nie nudzi:diabloti:[/quote] to jakie ma rozrywki:razz: Quote
JIM Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nam rowniez bardzo milo bylo Was poznan :loveu: Gass cudowna! Quote
LeCoyotte Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='ariss']to jakie ma rozrywki:razz:[/QUOTE] wchodzenie tyłem na krzesło:diabloti: Quote
Doginka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [quote name='LeCoyotte']wchodzenie tyłem na krzesło:diabloti:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [URL]http://images27.fotosik.pl/296/fff00ea742eccbb8.jpg[/URL] mmmmmmmm to oczko cudne :loveu: bardzo udana fotka!!:loveu: Quote
Doginka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ewa, a co Ty nas tak zaniedbujesz i tak mało Gassi wstawiasz:razz::mad: Quote
LeCoyotte Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 bo pogoda nie taka jak byc powinna:diabloti: Quote
ariss Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 LeCoyotte,na krzesło:crazyeye:poważnie to brzmi;)czekam na efekt końcowy:diabloti: eria,dziękuję:multi:ale u mnie marne te domowe foty,mam mało światła.a wszystkie okna pozastawiane:roll: Doginka,jak tylko przestanie lać to może coś pstrykne;)mam jeszcze jakieś starocie,ale nie wiem co było a czego nie:eviltong:więc nie daje nic:evil_lol: LeCoyotte,ktoś tu mnie doskonale rozumie:loveu: Quote
Justa Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 [URL="http://images27.fotosik.pl/296/fff00ea742eccbb8.jpg"]http://images27.fotosik.pl/296/fff00ea742eccbb8.jpg[/URL] A dla mnie niedoświetlone. Brak szczegółów w cieniach. Niestety nie mam podglądu do parametrów, ale chyba długie czasy co? Bo ostrość gdzies umyka, pojedyncze włoski się rozmywają. Może gdzieś bliżej okna? Wpuść trochę światła, odsłoń firanki. Kontrastowe tło, przez ta biel ciężko odpowiednio naświetlić. Tyle odemnie. Sama chciałaś :diabloti: Quote
Recommended Posts