Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

będzie miała kanaliki wypalane laserkiem?
bardzo jestem ciekawa jak ten zabieg przebiega.
o mały włos jeden z moich tymczasików miał mieć taki. ale chyba sie przestraszył bo mu przeszło (po 3 miesiącach leczenia) wreszcie!:lol:

Posted

Ewcia, co tak mało foteczek Gasskowych wstawiasz???:razz:
Ja dziś Gordona na europejską zaczęłam stroić - później to już tylko popraweczki będą. I chyba wyszedł mi zajefajnie:multi::multi::multi:
Mam nadzieję, że jednak pojedziecie z Gass;)

Posted

[quote name='ariss']
nie:oops:a czym ty robisz foty????zaraz ide looknąć:razz:

nie masz banerka i jak ja mam do Ciebie trafić!!!!!
[/quote]
rozwalonym lumixem lz6 i komórką :evil_lol:

a no nie mam- nie mam fot z których mogłabym zrobić:angryy:

Posted

[quote name='Doginka']Dobranockowa fajna, ale na ławce fajniejsza:loveu::loveu::loveu:
DOBRANOC:p[/quote]

tak to już bywa,że zawsze jakaś musi być lepsza :eviltong:

[quote name='Od-Nowa']będzie miała kanaliki wypalane laserkiem?
bardzo jestem ciekawa jak ten zabieg przebiega.
o mały włos jeden z moich tymczasików miał mieć taki. ale chyba sie przestraszył bo mu przeszło (po 3 miesiącach leczenia) wreszcie!:lol:[/quote]

[quote name='AngelsDream']A jak ten wirus się objawia? Oczy są czerwone i coś jeszcze?[/quote]

Mała ma kalafiorki pod tzrecią powieką,które nie chcą zaleczyć się kroplami a więc szykujemy się na zabieg,będzie je miała poprostu usówane!Najgorsze jest to,że są różne mutacje tego wirusa i objawy mogą sią kiedyś powtórzyć-oby nie!!!!Ona ma to w bardzo małym stopniu i wet wcale nie krzyczy że zabieg,ale ja wole zrobić bo jednak cały czas bakteria na oczkach chyba nie działa zbyt dobrze:shake:

[quote name='ewka i haker']ten wc mnie powalil haha
o fotki w kolorze:D super
a mala ma cieczke[/quote]

Mała już jest po cieczce:multi:Dokładnie 21 dni:multi:

[quote name='Doginka']Ewcia, co tak mało foteczek Gasskowych wstawiasz???:razz:
Ja dziś Gordona na europejską zaczęłam stroić - później to już tylko popraweczki będą. I chyba wyszedł mi zajefajnie:multi::multi::multi:
Mam nadzieję, że jednak pojedziecie z Gass;)[/quote]

ehhhhhhhhhhhh,nie mam ostatnio weny:shake:
no ja mam nadzieje,że go odpicujesz!!!!Ja Gass też muszę jeszcze poprawić,bo już zarasta:roll:ona to ma przyzpieszenie z okłaczaniem się:roll:

[quote name='Tinka:)']rozwalonym lumixem lz6 i komórką :evil_lol:

a no nie mam- nie mam fot z których mogłabym zrobić:angryy:[/quote]

to czego Ty chcesz:evil_lol:
daj mi link do siebie,bo mi uciekłaś z subskrybcji:mad:

Posted

[quote name='AngelsDream']Ale cholerstwo upierdliwe...[/quote]

no niestety:roll:pójde jeszcze na jedną konsultacje w sumie od jakiegoś czasu jest poprawa,bo przestała je drapać i już nie ropieją,ale niestety jeszcze ta czerwień:roll:

DOBRANOCKA
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/15/73a48e84523501df.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/375/dc14b76de8eda78d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/14/d1f93068d0b9e6a5.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/370/6e0f068a6ba028f2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='ariss']...ona to ma przyzpieszenie z okłaczaniem się:roll:
[/quote]
Chyba Rapera nie prześcignie w zakłaczaniu:shake::cool3:

Oj, co ja tu przeczytałam:razz: To trzymam kciuki, żeby te kalafiorki łatwo załatwić:mad:

Dobranoc:p

[SIZE=1][COLOR=wheat]Ps. Wstawiłam odpicowanego Gordusia[/COLOR][/SIZE]:p

Posted

[quote name='Doginka']Chyba Rapera nie prześcignie w zakłaczaniu:shake::cool3:

Oj, co ja tu przeczytałam:razz: To trzymam kciuki, żeby te kalafiorki łatwo załatwić:mad:

Dobranoc:p

[SIZE=1][COLOR=wheat]Ps. Wstawiłam odpicowanego Gordusia[/COLOR][/SIZE]:p[/quote]

zaraz ide looknąć:razz:
Tylko pamiętaj,że ona była robiona tydzień temu:roll:

Posted

Byłam !!!!! fotki widziałam :loveu::loveu::loveu: Gasska odpicowana przecudna :loveu:
Łosiu będzie 7.10 odpicowany-nareszcie bo ludzie na ulicy nie nazywają go już kozą a grizzly :evil_lol:

Posted

[quote name='LeCoyotte']nauka nie poszła w las, a na dodatek swojego mistrza pewnie przegoni(ła):evil_lol:[/QUOTE]

nie widziałam fotek mistrza więc ciężko oceniać :eviltong:
ale zdjęcia - chylę czoła - jak przypomnę sobie początki :loveu: