weszka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Spóźniłam się buuu ale nic straconego [B]WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJSZNAUCEROWSZEGO GASS [/B]:loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='gassira']Dziękujemy Wam Wszystkim z całego serducha:loveu: Gass dostała całą mase łakoci i wielkiego kuraka(który masakrycznie piszczy:roll::diabloti:)i jest przez nią mordowany non stop:evil_lol:a pyszczek wyjątkowo mocno jej się dziś śmieje:loveu:[/quote] To niech się nim pochwali, pokaż zdjęcia z polowania Gasi na kuraka :p Quote
Cheritka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :angryy::angryy::angryy: Chyba dogo wywala moje posty do Was :mad::mad::mad::mad::-(:-(:-( Quote
Asia & Ginger Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Spóźnione, ale szczere życzonka urodzinowe dla Gassulki, dużo zdróweczka przede wszystkim, góry pyszności, ciekawych spacerków i wielu sukcesów wystawowych. :multi: :BIG: :new-bday: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Quote
AngelsDream Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Od nas też spóźnione [przepraszamy], ale serdeczne życzenia dla Czarnej Plamy ;) Ucałuj ją mocno od cioci Wiewiórki. :] Quote
Doginka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Oooo, widzę, że nic nowego nie widzę:crazyeye::evil_lol:, to idę spać;) DOBRANOC:p Quote
Junka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 O gratki :multi: Jej to tak jest jak ktoś długo nie zagląda to nie wie co się dzieje :roll: Quote
Helga&Ares Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 przychodzimy się przywitać i pędzimy dalej:multi: Quote
weszka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Gass też na wystawie? Czy się łykenduje za miastem? Quote
ariss Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 jestem kochani:pale ostatnio mam strasznie mało czasu:-(ale obiecuje,że jak będę go miała troche więcej to wszystko ponadrabiam i poodkurzam tu;) jakiś staroć:oops: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images25.fotosik.pl/226/0f6e14adc7d1bb25.jpg[/IMG][/URL] DOBRANOCKA Quote
Doginka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ten jakiś staroć jest super:loveu: Dobranoc:p Ps. Ewa odbierz emilka - ważne!!! Quote
Czarna_Owieczka Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cześć! Staroć bardzo fajny :loveu: a panienka na starociu śliczna :loveu: Quote
Recommended Posts