Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):
Dołączam się do pytania;)

lusie bede oglaszac wkrotce, teraz mialam troche roboty z bazarkiem, wyyslaniem itp. a chce napisac cos ok, nie na chybcika, co mozna by bylo wykorzystac tez na kwescie na rzecz schroniska, ktora milaby miejsce 21 grudnia-tam bede rozdawac plakaciki/ulotki z psami i ja chce na kakims umiescic; mam andzieje, ze kwesta wypali

Posted

to plakacik z zasza i lusia

PODARUJ MI ZYCIE!!!
Sasza, nazywana przez niektorych Andzia, jest lagodna, wesola i średnią sunią, która ma około 3-4 lat. Jest wysterylizowana. Swietnie dogaduje sie zarowno z psami, jak i suczkami. Jej cecha charakterystyczna jest jej przepiekna wielokolorowa siersc (pieprz i sól oraz jasny braz). Sasza jest bardzo wesołym i energicznym psem, zabierana na spacer skacze z radosci bardzo wysoko. Bardzo kocha i lgnie do ludzi. Uwielbia zabawy i ruch; to prawdziwy wulkan energii.

Lusia to mala jamnikowata jasno-brazowa suczka. Kiedys byla bardzo apatyczna, ale opieka nad nia sprawila, iz ozyla i stala sie bardzo wdziecznym i wesolym psem. Jest wysterylizowana, bardzo dobrze dogaduje sie z psami zarowno swojej, jak i przeciwnej plci. Spacery z nia to prawdziwa przyjemnosc; Lusia cieszy sie jak szczeniak i potrafi okazac swoja radosc w zabawny sposob, przebierajac smiesznie swoimi ‘jamnikowatymi’ lapkami i skaczac domagajac sie uwagi i pieszczot. Lusia potrzebuje specjalistycznej karmy weterynaryjnej majacej na celu odciazyc nerki.

Zabierz mnie do domu! Zadzwon, zapytaj!
Schronisko dla bezdomnych zwierzat w Olsztynie; ul. Turystyczna 2
tel. 089 526 82 15

Posted

jest kwesta na rzecz schroniska z propagowaniem adopcji z apomoca ulotek i moze psow osobiscie;) czasu malo zostalo, ale mam nadzieje, ze sie uda zoorganizowac-patronuje viva

Posted

widzialam lusie w sobote, ale lezala i nic sie nie ruszyla, burrito podbiegl do kaltki, a ona nic-lezala nieruchomo jak kiedys w klatce:shake::shake::shake: wpadne w tygodniu, to poswiece jej troche czasu