DarkAngels Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 hopaj na pierwsza stronke piekna sunieczko :) Quote
patch75 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 San_(jagodowa:) napisał(a):Dołączam się do pytania;) lusie bede oglaszac wkrotce, teraz mialam troche roboty z bazarkiem, wyyslaniem itp. a chce napisac cos ok, nie na chybcika, co mozna by bylo wykorzystac tez na kwescie na rzecz schroniska, ktora milaby miejsce 21 grudnia-tam bede rozdawac plakaciki/ulotki z psami i ja chce na kakims umiescic; mam andzieje, ze kwesta wypali Quote
Ania_i_Kropka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Lusiua była wczoraj na krótkim spacerku razem z Buritto. Jak zwykle cieszyła się jak szczeniak Quote
patch75 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 to super:loveu::loveu::loveu:obydwa sie zalapaly, ona tak smiesznie przebiera tymi swomi ktortkimi lapkami jak biega:lol: Quote
patch75 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 to plakacik z zasza i lusia PODARUJ MI ZYCIE!!! Sasza, nazywana przez niektorych Andzia, jest lagodna, wesola i średnią sunią, która ma około 3-4 lat. Jest wysterylizowana. Swietnie dogaduje sie zarowno z psami, jak i suczkami. Jej cecha charakterystyczna jest jej przepiekna wielokolorowa siersc (pieprz i sól oraz jasny braz). Sasza jest bardzo wesołym i energicznym psem, zabierana na spacer skacze z radosci bardzo wysoko. Bardzo kocha i lgnie do ludzi. Uwielbia zabawy i ruch; to prawdziwy wulkan energii. Lusia to mala jamnikowata jasno-brazowa suczka. Kiedys byla bardzo apatyczna, ale opieka nad nia sprawila, iz ozyla i stala sie bardzo wdziecznym i wesolym psem. Jest wysterylizowana, bardzo dobrze dogaduje sie z psami zarowno swojej, jak i przeciwnej plci. Spacery z nia to prawdziwa przyjemnosc; Lusia cieszy sie jak szczeniak i potrafi okazac swoja radosc w zabawny sposob, przebierajac smiesznie swoimi ‘jamnikowatymi’ lapkami i skaczac domagajac sie uwagi i pieszczot. Lusia potrzebuje specjalistycznej karmy weterynaryjnej majacej na celu odciazyc nerki. Zabierz mnie do domu! Zadzwon, zapytaj! Schronisko dla bezdomnych zwierzat w Olsztynie; ul. Turystyczna 2 tel. 089 526 82 15 Quote
patch75 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 zdjecia sie nie skopiowaly, ale wazny jest tekst; co myslicie?tylko dwa psy sie zmiescily Quote
patch75 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 san, dzieki;)kto ma jakies uwagi, niech pisze, moge cos zmienic Quote
patch75 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Jagoda* napisał(a):Jest to, co najważniejsze... zapraszam do stworzenia plakaciku z piesami tez, mozna by bylo rozdac Quote
Jagoda1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 patch75 napisał(a):zapraszam do stworzenia plakaciku z piesami tez, mozna by bylo rozdac Czekam na propozycje... Quote
patch75 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 np. dla frolica czy innych piesow mozna by etz bylo cos stworzyc Quote
Jagoda1 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A może coś bliżej o grudniowej akcji? Quote
patch75 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 jest kwesta na rzecz schroniska z propagowaniem adopcji z apomoca ulotek i moze psow osobiscie;) czasu malo zostalo, ale mam nadzieje, ze sie uda zoorganizowac-patronuje viva Quote
Ania_i_Kropka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Moje plakaciki w drodze. Jeszcze kilka poprawek i będzie OK Quote
patch75 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 no to dobrze, do srody da rade przekazac -do schronu mozna , ja moge przekazac dalej; w schronie bede o 12 Quote
patch75 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 widzialam lusie w sobote, ale lezala i nic sie nie ruszyla, burrito podbiegl do kaltki, a ona nic-lezala nieruchomo jak kiedys w klatce:shake::shake::shake: wpadne w tygodniu, to poswiece jej troche czasu Quote
Ania_i_Kropka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Lusia była w sobotę na spacerze i wszystko było ok. Może dziewczynka była zmęczona? Quote
patch75 Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 a jak podszedl ktos do kaltki, to jak sie zachowala? bo mogla byc zmeczona, to fakt, ale jak w tygodniu wpadlam do nich zobaczyc, bylo to samo:shake: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Lusieńko, nie smutkaj się, Twój człowiek na pewno Cię znajdzie! Quote
Jagoda1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Lusia już dawno powinna mieć dom...:shake: Czy ona ma allegro? Quote
San_(jagodowa:) Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Lusia, szukaj domku na pierwszej stronie! Quote
Recommended Posts