Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiec na temat badan jeszcze nic nie wiadomo, dzisiaj poszla na spacer z Tobi'm i jak tylko raz dostala Frolica, to non stop potem odwracala sie w moja strone aby dostac jeszcze, mamy filmik z nia, jak mi umok przesle, wstawimy; potem zjadal dwie saszetki Pedigree z sucha karma

Posted

Ania jak ktos ma doswiadczenie z taka choroba to wie jak zuwyazyc pierwsze objawy ,no ale latwo je nawet w domu przegapic a co dopiero w takim zbiorowisku psow , sam mam doswiadczenie i niestety objawy zauwazylem zbyt pozno ale i tak udalo sie przedluzyc zycie psa o 3 miesiace, tylko dlatego,ze chcial walczyc.

Posted

umok napisał(a):
Ania jak ktos ma doswiadczenie z taka choroba to wie jak zuwyazyc pierwsze objawy ,no ale latwo je nawet w domu przegapic a co dopiero w takim zbiorowisku psow , sam mam doswiadczenie i niestety objawy zauwazylem zbyt pozno ale i tak udalo sie przedluzyc zycie psa o 3 miesiace, tylko dlatego,ze chcial walczyc.

Dokładnie o to mi chodziło/. W warunkach schroniskowych przy takim przepełnieniu objawy są niezauważalne, zwłaszcza u starszego psa.

Posted

dzis widzialam Lusie, znowu w korytarzu, pewnie znowu nie je i przeniesli ja gdzie bedzie cieplo i gdzie inne psy dadza jej spokojnie zjesc:-(w czwartek do niej zajrze na dluzej i zajme sie nia

Posted

Są już wyniki badań Lusi. Lusia ma dwukrotnie podwyższony poziom mocznika, kreatynina jest w normie. Jest to początek niewydolności nerek. Mogą pojawić sie problemy z wątrobą. Teraz Lusia, dzięki darowiźnie dostaje puszki dla psów, które maja problemy z nerkami. Niestety puszek jest mało.

Posted

no i masz babo placek, Lusia musi koniecznie znalezc dom gdzie beda ja leczyc, wiem,ze w schronisku tez bedzie leczona no ale przeciez nei wszystko w takiej gromadzie da sie wypatrzec. Lusia pilnie dom !

Posted

ania, napisz wszystko tutaj, co tylko sie jeszcze mozesz dowiedziec na temat tego, co jej dolega-jak to sie moze skonczyc, jakiego leczenia potrzebuje, wszystko-aha-co to za puszki?moze podrzuce pare