Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobilam im zdjecie komorka jak obydwa siedzialy w takiej fajnej pozie:lol: pytalam sie o badania, ale innych nie robiono i poza nerkowym problemem zadnego innego podobno nie ma, wiec zaczne jej szukac domu; lusia ma swietne podejscie do innych psow obojetnie jakiej plci czy wielkosci:loveu: bardzo poyztywny psiak

Posted

Patch ze smiechu ?:D mozna spasc z fotela ale to niebezpieczne jest ;) wiem cos na ten temat ale to juz offtopic :D zem sobie raz leb rozwali przez to,ze z fotela spadlem swojego kochanego :D

Posted

Lusia byla,ze mna wczoraj na spacerku ,tak sie cieszyla,ze to szok :) w kazdym razie nie bylo z nia problemow,tylko nie chciala isc do lasu a po drodze do schroniska pojsc no to pochodzila tam gdzie chciala co mi tam :)

Posted

napewno ktos ja przytuli i wycaluje,niestety jutro mnie nei bedzie,przygarnalem kotke a mam psa i narazie ukladam wzajemne stosunki miedzy nimi,ciezko jest ale sie nie podaje,najwazniejsze,ze pies nie jest agresywny w stosunku do kotki.