Ania_i_Kropka Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Nasza kochana Lusia myśli o innych nieszczęśnikach. Zobaczcie kim się zaopiekowała i pomogła przetrwać pobyt w schronisku. Quote
patch75 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 zrobilam im zdjecie komorka jak obydwa siedzialy w takiej fajnej pozie:lol: pytalam sie o badania, ale innych nie robiono i poza nerkowym problemem zadnego innego podobno nie ma, wiec zaczne jej szukac domu; lusia ma swietne podejscie do innych psow obojetnie jakiej plci czy wielkosci:loveu: bardzo poyztywny psiak Quote
patch75 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 wszystkie zdjecia ze szczeniakiem umiescilam na stronie pierwszej;) Quote
patch75 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 a oto zremiksowana muzycznie wersja filmiku z lusia:lol::lol::lol::lol::lol: nie cierpie tej muzyki, ale mialam niezly ubaw jak to pierwszy raz uslyszlam i zobaczylam; to wersja mojego kumpla:lol::lol::lol::lol::lol: http://www.youtube.com/watch?v=OR-2_7CHUEw Quote
Rafal84 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 no i w koncu filmik z Lusia ma kopa :) a nie jakies takie smety :) podziekuj koledze za robote ;) A co do filmiku to masz pelna prawa autorskie jakby cos ;) Quote
Jagoda1 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Filmik świetny, muzyka również, pasuje do kazdej rasy... do rottweilera również...:evil_lol: Quote
patch75 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 do rotweilera...to by bylo ciekawe polaczenie:evil_lol: kop niezly, myslalam, ze z fotela spadne:evil_lol: Quote
Rafal84 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Patch ze smiechu ?:D mozna spasc z fotela ale to niebezpieczne jest ;) wiem cos na ten temat ale to juz offtopic :D zem sobie raz leb rozwali przez to,ze z fotela spadlem swojego kochanego :D Quote
Rafal84 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Lusia byla,ze mna wczoraj na spacerku ,tak sie cieszyla,ze to szok :) w kazdym razie nie bylo z nia problemow,tylko nie chciala isc do lasu a po drodze do schroniska pojsc no to pochodzila tam gdzie chciala co mi tam :) Quote
Ania_i_Kropka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dzisiaj Lusia troszkę tęskniła za swoim małym przyjacielem. Chodziła po klatce i szukała malucha. Quote
San_(jagodowa:) Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Śliczna Lusia i śliczny szczeniaś:loveu: Quote
patch75 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 czyli szczeniak poszedl do domu:loveu: Quote
Jagoda1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Lusia nie ma zbyt wiele czasu, potrzebny dom... Quote
Ania_i_Kropka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 patch75 napisał(a):czyli szczeniak poszedl do domu:loveu: Mikrusek znalazł niwy domek już w sobotę. :loveu: Quote
patch75 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 lusia siedzi teraz w kltace we wnatrz z burrito; zabralam je dzis na spacer, ale burrito tak biegl, ze lusia juz po jakims czasie nie nadazala:evil_lol: Quote
patch75 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 zapraszam na moj bazarek dla burrito ze schroniska w Olsztynie; ma szanse na dom, ale pieniedzy brak na transport-zostalo jeszcze cos do spzredania i dorzucilam cos nowego;-) http://www.dogomania.pl/forum/showth...69#post9027469 Quote
Jagoda1 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bardzo miła, towarzyska "prawiejamnisia" ciągle szuka domu... Quote
patch75 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 wycalujcie lusie ode mnie jutro;) Quote
Rafal84 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 napewno ktos ja przytuli i wycaluje,niestety jutro mnie nei bedzie,przygarnalem kotke a mam psa i narazie ukladam wzajemne stosunki miedzy nimi,ciezko jest ale sie nie podaje,najwazniejsze,ze pies nie jest agresywny w stosunku do kotki. Quote
Tina:) Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Luska na pierwsza;) sa jakies sluchy o domku? ktos sie Nia interesuje? Quote
Recommended Posts