Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za chwilkę będzie allegro ;)

Jaki kontakt podać na aukcji? i gdzie dokładnie jest Lusia - w schronisku w Olsztynie?

Aukcje przygotowałem, ruszy dziś o 19:30 żebym mógł jeszcze poprawić dane kontaktowe

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='israel']Za chwilkę będzie allegro ;)

Jaki kontakt podać na aukcji? i gdzie dokładnie jest Lusia - w schronisku w Olsztynie?

Aukcje przygotowałem, ruszy dziś o 19:30 żebym mógł jeszcze poprawić dane kontaktowe

bardzo dziekujemy za aukcje;)

Posted

israel napisał(a):
Bardzo proszę :D

Co tam u Lusi - dalej taka smutna... może ona tęskni za szczeniaczkiem? Biedna Malutka...

jutro pewnie wyjdzie na spacer, ja zajrze do niej na pewno, w tym tygodniu mailam kociol, pomimo, ze planowalm ja i burrito zabrac na spacer, nie udalo mi sie, ale w najblizszym czasie to zrobie; moze zmecozna ostatnio,zobaczymy; chcialam zeby byla na dzisiejszej kwesice, ale marzla by-to nie pogoda dla niej:(

Posted

W imieniu Swoim i wszystkich pracowników Olsztyńskiego Schroniska dla Zwierząt pragnę życzyć Wam:

[FONT=Verdana]Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.[/FONT]

Posted

albo mi sie wydaje albo Lusia gdzies na swieta byla ,bo widzialem ja wczoraj ,pomimo zimna to moj mozg dziala odpowiednio ,no nie wiem moze zludzenie optyczne .mam nadzieje,ze jednak u kogos na swieta byla.