israel Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Nowy tytuł wątku bardzo mi się podoba :) Lusi dziś kończy się allegro - chciałbym zrobić dla Niej nową aukcję z nowym opisem i nowymi zdjęciami. Czy ktoś mógłby mi wskazać jakieś ogłoszenie Lusi z optymistycznym tekstem - chciałbym go "ukraść" ;) Quote
patch75 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 israel napisał(a):Nowy tytuł wątku bardzo mi się podoba :) Lusi dziś kończy się allegro - chciałbym zrobić dla Niej nową aukcję z nowym opisem i nowymi zdjęciami. Czy ktoś mógłby mi wskazać jakieś ogłoszenie Lusi z optymistycznym tekstem - chciałbym go "ukraść" ;) juz szukam:cool3: Lusia to bardzo wesola i kontaktowna sunia. Swietnie dogaduje sie z psami i jest bardzo przyjazna zarowno do innych zwierzat, jak i do ludzi. Lusia trafiĹa do schroniska 14 listopada 2005r. Wczesniej kilka miesiecy spedzila na chirurgi, na która trafila po wypadku. Po wypadku nie ma już sladu, poza lekko wykrzywiona przednia lewa lapka. Sunia jest bardzo towarzyska i przymilna. Strasznie pragnie kontaktu z ludzmi. Lusia jest wysterylizowana i Ma ok 8 lat. Pierwszy raz zauwazylam ja w klatce z innymi psami, gdzie ciagle pokladala sie na piachu i zwijala w klebek, podczas gdy inne psy reagowaly na moja obecnosc. Wzielam ja na spcaer, a po jakims czasie wzielam na rece, bo balam sie , ze jak za dlugo pochodzi, to bedzie miala problemy z lapkami (w klatce wygladala, jakby ledwo mogla chodzic). Spokojnie siedziala mi na rekach i nie protestowala jak jej dalam buziaka Ale juz nie chciala wrocic do klatki, musialam ja wepchnac na sile. Lusia byla bardzo apatyczna i smutna. Zostala przeniesiona do innej klatki, gdzie miala wiekkszy spokoj, ale nic tylko siedziala zwinieta w klebek w budzie. Teraz przebywa w klatce na korytarzu w budynku, gdzie ma cieplej, ale ona potrzebuje indywidualnej opieki. Jesli poswieci sie jej choc troche uwagi, Lusia staje sie bardzo wesolym i wdziecznym psem. Mozliwy transport pieska do nowego domu! co myslisz? czy to jest bardziej optymistyczne?:cool3: czy jeszcze cos zmienic? Quote
israel Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dla mnie bomba :) Nowe allegro Lusi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=300784140 Pozdrawiam i trzymam kciuki za Lusie :) Quote
Jagoda1 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No, Lusieńko, trzymamy mocno kciuki i łapki... Quote
patch75 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 [quote name='israel']Dla mnie bomba :) Nowe allegro Lusi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=300784140 Pozdrawiam i trzymam kciuki za Lusie :) super, dziekujemy! proponuje dodac tez moj [email protected] i telefon 606 825 497 i film z nia, taki pozytywny (tej muzyki nie cierpie, ale mozna sie troche posmiac:lol:); tu link do filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=OR-2_7CHUEw ja k naucze sie dodawac muzyke do dulmow, to moze ja zmienie:lol: Quote
patch75 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Lusia na http://www.integra24.pl/index.php?m=ogloszenia&mod=ogloszenia/ogloszenia&id_og=71691 Quote
patch75 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Lusia na http://www.ogloszenia.tasdj.pl/?; ogloszenioe czeka na akceptacje Quote
israel Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Poprawiłem allegro Lusi - dodałem numer telefonu i mail oraz filmik :) Trzymam kciuki! Quote
patch75 Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 superowo, dziekujemy bardzo!! niech sie uda, ja ja caly czas oglaszam; dzis wzielam Lusie na spacer razem z jej kolega pinczerkiem-fajna z nich parka; w jej klatce byla taka starsza bardzo smutna suczka, ale jje nie widzialam:shake: szkoda:shake: obok jej klatki siedzi starszy, bardzo schrowoany i powypadkowy pies:placz::placz::placz::placz: ledwo chodzi, chudy strasznie, sama skora i kosci, brak mu siersci na gzrbiecie; wet sie nim zajela, ja go wzeilam na spacer, nakarmilam, ale spowrotem nie chcial wejsc do klatki, trzasl sie starsznie i dopkiero kiedy ja wesszlam, po jakims czasie i on wszedl:placz::placz::placz: Quote
patch75 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 bylam u tego powypadkowego dzisiaj, zabralam go na spacer, on wcale nie chce w kltace jesc, poza klatka wsuwa ile wlezie; jest bardzo przyjazny i lagodny do innych psow-nawet jak je, nie protestuje, jak podchodzi drugi pies Quote
patch75 Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Lusia na http://l30n.livenet.pl/aw/viewtopic.php?p=24933#24933 Quote
jusstyna85 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Lusia jest śliczna...bardzo podobna do niej sunia jest u ans w Rudzie Śląskiej Quote
patch75 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 NIKT, doslownie NIKT nie pyta sie o Lusie:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: a tyle jest oglaszana:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
jusstyna85 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 patch75 napisał(a):NIKT, doslownie NIKT nie pyta sie o Lusie:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: a tyle jest oglaszana:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Znam ten ból..:( Quote
malagos Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 sliczna suczynka i tyle czasu juaż czeka :shake: Quote
jusstyna85 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 malagos napisał(a):sliczna suczynka i tyle czasu juaż czeka :shake: ludzie nie wiedzą co tracą... szukają młodych,najlepiej małych,kudłatych psiaków.Jak ja już słysze, że ktoś chce młodego psa max 10 miesiący,bo niby takie da sie jeszcze wychować,a już roczne, to nie...Nie wiem skąd takie przekonanie u ludzi... Quote
patch75 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 dokladnie, dlatego wybieram psy starsze, bo te maja malutkie szanse na adopcje, mlode prawie zawsze pojda Quote
DarkAngels Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Hopaj na pierwsza stronke Lusiu ... :) Trzeba wierzyc i trzymac kciuki za nowy domek. Quote
jusstyna85 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 jeśli uda mi sie,to pokaże Wam prawie identyczną sunie.Też czeka na domek... Patch a jak tam wyprawa do Krakowa? Quote
San_(jagodowa:) Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Lusieńka się pokazuje na pierwszej! Quote
malagos Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A moze ktoś o nią zapytał, zatrzymał sie przy maleńkiej?....:cool1: Pewnie przez te pogodę mało ludzi odwiedziło schronisko? Quote
Ania_i_Kropka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wczoraj w schronisku były trzy rodziny, dwie szukały szczeniaka ( jednemu maluszkowi się udało) a trzecia przyjechała po Dianke. Quote
Recommended Posts