Jump to content
Dogomania

ALARM!!!48 godzin na uratowanie Pekińczyka przed schroniskiem!!!-Już w nowym domu

Recommended Posts

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=red]Tak jak w tytule-48 godzin do wtorku na uratowanie Pekińczyka-śliczny piesek inaczej trafi do ciężkiego schroniska:cool1:[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]okolice Warszawy-dom tymczasowy lub stały[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]sprawa jest pilna!!!!:modla::modla:[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]wszelkie pytania na priv:modla::modla:[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=red]proszę o reakcję!!!:modla::modla:[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]możemy pomóc w transporcie[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Oktawia...być może będę miała dla niego domek...super domek,ale muszę wiedzieć w jakim jest wieku..piesek czy suczka,czy lubi dzieci..wszystko:shake:

Aha..i jeśliby się coś znalazło w moich okolicach to w środe będzie transport w moje okolice..czyli Wa-wa - okolice Stalowej Woli...

Posted

[quote name='Marlena:)']
Oktawia...być może będę miała dla niego domek...super domek,ale muszę wiedzieć w jakim jest wieku..piesek czy suczka,czy lubi dzieci..wszystko:shake:

Aha..i jeśliby się coś znalazło w moich okolicach to w środe będzie transport w moje okolice..czyli Wa-wa - okolice Stalowej Woli...
[/quote]
wyślę Ci priv

Posted

[quote name='Poker']
to cudownie,tylko czemu to takie tajemnicze?
[/quote]
Poker-bo tak musi byc uwierz mi:roll:

[B][SIZE=3][COLOR=blue]PROŚBA O TRASPORT WE WTOREK DO ŁODZI !!!:help1::help1::modla::modla::modla:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='oktawia6']
[B][SIZE=3][COLOR=blue]PROŚBA O TRASPORT WE WTOREK DO ŁODZI !!!:help1::help1::modla::modla::modla:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][/B][/QUOTE]

A może ktoś przetrzyma go kilka dni w Warszawie? Tanitka pod koniec tygodnia jedzie do Łodzi, pewnie mogłaby go zabrać.