olenka_f Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Neris']Tak, bardzo piękny ale buzię ma pocieszną i basta![/quote] i buziaki rozdaje i na opa wskakuje Quote
KrystynaS Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Neris a co to znaczy ET?? :oops: A Atosik jest ..... nie, piękny to złe określenie. No wiecie jest miły, fajny .... i dobrze czuje się w "bandzie" Oleńki. Fajnie wyglądają wszyscy razem. Pewnie jak ktoś nie wie i przychodzi do Ciebie pierwszy raz to trochę się przestraszy jak go powita taka psia brygada. Mam nadzieję, że Atosek już zdrowy z tą krtanią. Ładne to zdjęcie z Basko, Atosek pokazuje nam język. :lol: Quote
Neris Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ET to taki stworek z bajki był, przyleciał z kosmosu... Quote
olenka_f Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Krysiu to wszystko kwestia gustu bo mi się np bardzo Atos podoba uważam że ma śliczny pyszczek :loveu: Atosek już dużo mniej kaszle wróciliśmy do starych leków zastanawiam się tylko czy one działają tak ciągle bo człowiek uodparnia się na leki które często zażywa u nas dzisiaj burza była no i Atosiątko bohater na kolana wskoczył razem z Harfą chowali się - bohatery moje :evil_lol::evil_lol: Nuśka i Maro też boją się burzy dziś w domu był komplet no bo jak miałam tych dwoje zostawić na dworzu skoro taki stwór jak burza tam szalał;) Nerisowa a mi to ET to bardzo sie podoba jest tak brzydki że aż ładny , wiesz :mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Neris Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 WIEM Olenko! I ja nic nie poradzę na to, że mi się skojarzyło... A Maro to nie zjada chłopaków jak wkracza do domu? Quote
olenka_f Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='Neris']WIEM Olenko! I ja nic nie poradzę na to, że mi się skojarzyło... A Maro to nie zjada chłopaków jak wkracza do domu?[/quote] Maro to ma takiego pietra w d... że chowa się pod ławę i piszczy:evil_lol: ale to nadal pies obronny:eviltong::eviltong: no kurcze blade ale Antoś to paróweczka jest gdzie tam do niego ten chudy paluch kosmity :crazyeye::evil_lol: Quote
KrystynaS Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ola po prostu nie pasuje mi do Atosa określenie "piękny". Jest ładny, jest kochany, bardzo go lubię :loveu:, podoba mi się, mój kochany Atosek tak o nim sobie myślę. Jego trąbka czy dziubek inaczej dodają mu wyrazu :lol:. Taki Dziubek. Niektóre leki działają bardzo długo, to zależy od leku, jego sposobu i spektrum działania (czy jest suplementem, stymulatorem, działa bakteriobójczo itd). Skoro wet nic nie mówi to może przy okazji spytaj czy nie trzeba zmienić leków. Czy Harfa to nowy piesek u Ciebie??? Quote
olenka_f Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 tak Harfa to nowa bida ja wiem że to wariactwo ale nie mogłam inaczej zdjęcia nie oddają tego jak Harfa wyglądała na prawdę kiedy po nią jechałam wiedziałam że jest koszmarnie chuda ale ja uklękłam jak ją zobaczyłam [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111292[/url] a tu zrobiłam moim pieskom wspólny wątek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112533[/url] Quote
olenka_f Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Atos czuje się raczej dobrze kaszle tyle co może kaszleć niestety od jakiegoś czasu Atosek nie wytrzymuje nocy i załatwia się w domu Atos nie szczeka tylko mruczy a to mruczenie nie zawsze mnie obudzi niestety on się chyba denerwuje tym że robi w domu bo biega i z racji tego mam załatwione dwa przedpokoje wychodzę z nim bardzo późno na spacer ale to niestety nie działa nie da się go potrzymać na ogrodzie bo Atos jest tam gdzie ja a jak mnie nie ma w domu to tylko leży na posłaniu a wraca do życia jak wracam - kłopotliwe bo raz na 4 dni idę na 13godz do pracy + dojazdy 2godz to nie ma mnie 15godz a mój syn musi go brać pod pachę żeby wyszedł na spacer niestety jak to powiedział wet na starość nie ma lekarstwa:shake::shake: Quote
Neris Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No tak... ale chociaż ta starość jest godna i szczęśliwa, co tam kupa to tu to tam! Quote
maggiejan Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Oleńko, Atosek ma kłopot z siusianiem, czy kooopką? Może pęcherz przeziębił albo infekcja... Quote
KrystynaS Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Och Oleńko to masz kłopot z Atoskiem. Może rzeczywiście coś mu nowego dolega, nie tylko starość. Ale on musi być z Tobą szczęśliwy skoro gdy Cię nie ma w domu to leży taki osowiały. Szkoda, że nawet na ogród nie chce wyjść bez Ciebie, przecież tam mu nic nie grozi i mógłby sobie pospacerować. No cóż, zakochany w Tobie po uszy staruszek :loveu: a na to nie ma rady. Quote
olenka_f Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Atos ma dobre wyniki jest zdrowy nie wytrzymuje nocy, jedyne na co to można zrzucić to właśnie starość Atosek to przekochany starszy pan :loveu: wspaniale bawi się z Figą tylko krótko męczy się a ta mała nie daje za wygraną i dalej go ciągnie za łapy, wtedy Atos ucieka na swoje posłanko no a tan to nie wchodzi żaden czworonóg - to atosowy azyl;) Quote
KrystynaS Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Czyli z powodu wieku "zamki" mu nie trzymają. No kłopot [quote]Atosek to przekochany starszy pan :loveu:[/quote] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maggiejan Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Biedny Atosek... Oleńko, masz dla niego ogrom wyrozumiałości i miłości :loveu:, Atosek ma wielkie szczęście :fadein: Quote
olenka_f Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kochane Cioteczki Atosek dostał pieniążki za które bardzo dziękujemy dostał je już jakiś czas temu ale ja na konto jego raczej rzadko wchodzę i dlatego tak późno za diabła nie umiem dojść gdzie jest funkcja od kogo nienawidze tego banku PKO nie dosyć że kasują 5zł za karte, której nie mam bo nie doszła ,to jeszcze żeby ktoś chciał ze mną gadać przy okienku musze mieć jakąś inną karte ,którą wyda mi tylko oddział BPH gdzie zakładałam konto - a to na zupełnie innej dzielnicy Gdańska niż ja sie poruszam z resztą dzięki Bogu na razie nie potrzebujemy tej karty bardzo bardzo dziękujemy u nas po staremu, nie piszę dobrze bo to źle wpływa na Atoska Quote
KrystynaS Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ola w jakim banku masz konto??? bo ja mam w PEKAO SA. i nie mam podobnych kłopotów. Musisz mieć kartę z PIN do wczytania przy okienku i tam możesz dokonywać operacji finansowych lub dowiedzieć się o stan konta. Możesz mieć jak chcesz drugą kartę do bankomatu, możesz też otworzyć bezpłatnie usługę PEKAO INTERNET i przez Internet z domu dokonywać przelewów, sprawdzać stan konta i jeszcze inne operacje tylko nie wiem dokładnie jakie, bo ja mam tylko PEKAO INTERNET i jestem bardzo zadowolona. Acha możesz również bezpłatnie zażyczyć sobie miesięczne wydruki z Twojego konta wszystkich operacji bankowych i będą Ci przysyłali do domu czy na inny wskazany przez Ciebie adres. Quote
KrystynaS Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Oleńka co u Was słychać. Nie odzywasz się to chyba dobrze. Quote
olenka_f Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Kochani wszystko dobrze u nas, byliśmy na kontroli ot tak i jest super Atosik zakochany w e mnie jak zawsze a ja w nim wcina ślicznie i nie łobuzuje przeniosłam go na przedpokój z racji upałów , choć dr Niziołek sugerował żeby Atos zamieszkał na ogrodzie bo w domu za sucho ale to to mi się nigdy nie uda - Atos szczeka aż go wpuszczę do domu a na przedpokoju już się przyzwyczaił i jest dobrze ucałowania dla wszystkich :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iza_szumielewicz Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Olu, dzwonił do mnie dr Niziołek. Pytał o Atosa. Powiedziałam, że wszystko ok. Ależ to jest lekarz! Obłędny, naprawdę. Quote
olenka_f Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='iza_szumielewicz']Olu, dzwonił do mnie dr Niziołek. Pytał o Atosa. Powiedziałam, że wszystko ok. Ależ to jest lekarz! Obłędny, naprawdę.[/quote] ale miło - że pamiętał - CUDO CZŁOWIEK :loveu::loveu: Atosiątko czuje się dobrze, miłość kwitnie a i kaszelku jakoś nie słychać :lol::lol: Quote
KrystynaS Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='olenka_f']Atosiątko czuje się dobrze, miłość kwitnie a i kaszelku jakoś nie słychać :lol::lol:[/quote] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
ewelinka_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='olenka_f'] Atosiątko czuje się dobrze, miłość kwitnie a i kaszelku jakoś nie słychać :lol::lol:[/quote] :multi::multi: cudownie :loveu: prosimy wycałować od nas Atoska:lol: Quote
Eruane Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Włąśnie wróciłam do Polski o od razuy zerkam na wątek Atoska. Widzę, że wszystko dobrze się układa. Mój Kazik ma od weekendu problem z kaszlem i jest na lekach, mam nadzieję, że to szybko minie. Od kaszlu ma zdarte gardło, co widać gołym okiem. Jest już nieco lepiej, ale nie rewelacja. Cieszę się, że Atosek czuje się dobrze! :loveu: Quote
olenka_f Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 bardzo zaniedbałam wątek Atoska ale od kilku miesięcy jest kłopot za kłopotem a tydzień temu dramat - wszystko osobiste ale pisać się nie chce wtedy cały czas dostajemy z Atoskiem pomoc od Emilki , Dea, Miśki79 za którą serdecznie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Atosek nie kaszle, natomiast cierpi na nogę tą chorą ma takie skurcze że ogon wykrzywia mu wzdłuż boku, dostaje antybiotyki i p.bólowe na szczęście nie jest to długotrwałe - te skurcze ale muszą być bardzo bolesne bo Atos chce odgryźć sobie łapę p.bólowe mamy a na zastrzyk w środę Quote
Recommended Posts