Jump to content
Dogomania

Przyczołgał się po pomoc...teraz choruje... Atos za TM ... [']

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nawet nie wiem czy znowu nie wsiąknie to co napisze:roll:
Atos zakochał sie w Adze ta niestety ma cieczkę, zdemolował mi przedpokój no demolował to duże słowo ja mam panele i te panele na rogach takie narożniki mają tzn miały
pomysłowy chłopak bo moja córka pomyślała że Atos ze swoimi gabarytami nie zagraża bokserce wyszła na chwile a amancik sobie poukładał poduszki jedną na drugą i próbował ale moja córa za szybko przyszła i mu nie wyszło :diabloti:

no ale izolowac muszę i zostawiła go na przedpokoju - wróciłam z pracy i szok

Posted

Nie myśl, Olu, że ten typ choroby odbierze Atosowi do reszty siły witalne:evil_lol:. W lepszych momentach (takich zapewne jaki jest teraz) będzie "swojskim Atosem" ze wszystkimi swoimi psimi przywarami. Malutki jeszcze w Sylwestra całą noc szczekał na wybuchy petard. Dwa dni później nie żył:-(. Ten tekst nie oznacza - oczywiście, że źle wróżę Atosowi. Po prostu ma obrazować, że choroby oddechowe - w przeciwieństwie np. do niewydolności nerek albo wątroby - nie uruchamiają psa, nie odbierają mu chęci noirmalnego życia. Będzie dobrze. Jeszcze długo długo. Zobaczysz. :lol:

Posted

[quote name='fona']Czy Atoskowi przyda się Nutradyl?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109727[/URL][/quote]
Atoskowi nie ale gdyby jeden został i mógłby być dla mojego Maro to by było fajnie

Posted

[quote name='KrystynaS']Wygląda na to, że bardzo kochliwy. Atos albo jest chory albo zakochany, innych stanów jakoś u niego mało.
Tylko żeby nie siał tyle zniszczenia. :-x[/quote]

Atos kochliwy bardzo jest, no niestety dziś wyrwał listwy z drzwi do pokoju, takie wiecie przy szybach co są i okleinę zdarł no cóż to widocznie silne uczucie :eviltong:

Posted

[quote name='maggiejan']Ten Atosek to kochliwy jest....:roll:
A co z poprzednią jego panną? Została z sercem złamanym...:mad:[/quote]
zwykły facet i już , świnia olał ją :eviltong:

Posted

Wiesz Olenka podziwiam Cię oprócz wielu innych rzeczy za tę wyjątkową tolerancję wobec Atosa. Po takim jego zakochaniu Twój dom czy ogród wygląda jak po przejściu Hunów. A Ty go jeszcze usprawiedliwiasz. :-o Musisz go naprawdę kochać, tego Dziadzia nieznośnego :loveu:

Posted

[quote name='maggiejan']Coś mi się niestety zdaje, że potężniejszą siłą niż miłość jest tu jednak seks...:razz: Oczywiście, mam na myśli Atosa pociąg do suczek, nie Oli...[/quote]
:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='maggiejan']Coś mi się niestety zdaje, że potężniejszą siłą niż miłość jest tu jednak seks...:razz: Oczywiście, mam na myśli Atosa pociąg do suczek, nie Oli...[/quote]

no myślę :megagrin::megagrin::megagrin: