Wyjątek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Macie wszyscy pozdrowienia od Isi która sie wreszcie umyła:evil_lol: no a tak na serio to po prostu was pozdrawia (w tym co napisałam wyzej jest duzo prawdy:evil_lol: )[/quote] jakie umyła? o so chozi?? :cool3::cool3: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 bo śmierdziała:evil_lol: hehe:) marta nic nie mów:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']bo śmierdziała:evil_lol: hehe:) marta nic nie mów:evil_lol:[/quote] jakie nie mów?? Najpierw zaczyna a potem nie konczy- tak nie można! :placz: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 oj no bo isia smierdziała bo wyłączyli im wode i dopiero dzisiaj właczyli:evil_lol: hehe:) i smiac mi sie chce z tego bo wreszcie mogła sie umyc:) ale tak to jest jak człowiek rok sie nie myje:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']oj no bo isia smierdziała bo wyłączyli im wode i dopiero dzisiaj właczyli:evil_lol: hehe:) i smiac mi sie chce z tego bo wreszcie mogła sie umyc:) ale tak to jest jak człowiek rok sie nie myje:evil_lol:[/quote] no pięknie, Isi nie ma a tu się ją tak obgaduje :diabloti::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Oj tam obgaduje ja tylko prawde mówie:) zreszta ona mi wybacze bo nawet śmierdzącą ja kocham:evil_lol: :loveu: Quote
Wyjątek Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Oj tam obgaduje ja tylko prawde mówie:) zreszta ona mi wybacze bo nawet śmierdzącą ja kocham:evil_lol: :loveu:[/quote] obyś miała rację :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: heh:) a isia wraca dopiero w piątek:( Quote
Martunia Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Szybko zleci. :) Przynajmniej taką mam nadzieję. Wracaj, Isia! :-( Quote
LadyK Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jutro już wraca Krówkowa pani ^^ :multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts